Rondreis Jordanië

Een reis naar Jordanië maken? Vergelijk hieronder alle actuele Jordanië rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen! Lees meer.

Filter op:

Prijs
tot

Aantal dagen

Reissoort

Reisorganisatie

42 Jordanië rondreizen gevonden

 • Jordanie hoogtepunten

  12-daagse individuele rondreis

  Tijdens deze reis door Jordanie met alle hoogtepunten ontdek je in dit woestijnland elke dag iets nieuws. Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Elena, de reisexpert in Jordanie.

  €915

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Het beste van Jordanië

  20-daagse individuele rondreis

  Tijdens deze drie weken door Jordanië ontdek je naast de bekende hoogtepunten ook wat minder bekende, maar minstens zo prachtige plekken van dit woestijnland.

  €1615

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Betoverend Jordanië

  9-daagse groepsrondreis

  Ontdek in Jordanië alle hoogtepunten zoals Petra, Beida, Wadi Rum, Amman, Dode Zee, Kerak, Madaba, Jerash en Mount Nebo met de reisleiders van SRC Reizen

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis Jordanië met huurauto

  8-daagse fly-drive

  Reis met je eigen huurauto door Jordanie. Tijdens deze fly drive Jordanie reis je door oude steden waar je cultuur kunt snuiven. Tevens geniet je van het moois wat de natuur te bieden heeft.

  €590

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis JORDANIË - 10 dagen; Verborgen tussen de dieprode rotsen

  10-daagse groepsrondreis

  In Jordanië slenter je op je gemak rond door overdekte markten, drink je in de theehuizen heerlijke muntthee en kom je makkelijk in contact met de Arabische bevolking. Je bezoekt de opgravingen van Jerash en het magnifieke Petra. Voor spectaculaire natuur ga je naar Wadi Rum, één van de mooiste woestijngebieden ter wereld. Natuurlijk sluit je deze complete rondreis door Jordanië af aan zee, op het witte strand van Aqaba.

  €1195

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Jordanië - privéreis

  11-daagse individuele rondreis

  Op deze privéreis met chauffeur ontdek je alle bezienswaardigheden van Jordanië. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie.

  €1719

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Duizend en 1 sterren

  14-daagse singlereis

  Deze rondreis brengt je in een relaxt tempo langs alle bezienswaardigheden Jordanië. Je reist langs oude steden & forten en door natuurparken naar de kust.

  €1135

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis Jordanië, 12 dagen

  12-daagse groepsrondreis

  Reis in een ontspannen tempo door Jordanië Uitzicht op het beloofde land vanaf Mount Nebo Geniet van het prachtige Dana natuurreservaat Genoeg tijd voor het wereldwonderr Petra

  €1395

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Jordanie met kinderen

  8-daagse familiereis

  Jordanie is fantastisch voor een reis met een gezin en kinderen. Veilig, vriendelijk, exotisch én ontspannend! Tijdens een rondreis van één week maak je ontzettend veel mee!

  €615

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Groepsreis Jordanië; In de voetsporen van Lawrence of Arabia

  8-daagse groepsrondreis

  Bijbelverhalen, verloren steden, ‘Lawrence of Arabia’, badhuizen en drukke oosterse bazaars. Jordanië heeft een rijke historie. Tijdens je Jordanië groepsreis bezoek je enkele van de meest spectaculaire bezienswaardigheden van het Midden-Oosten: Petra, de fascinerende oude stad van de Nabateeërs, het schitterende woestijnlandschap van Wadi Rum en de Romeinse opgravingen van Jerash. Het gebied behoort bovendien tot een van de meest gastvrije streken ter wereld, met een vriendelijke bevolking die haar bezoekers graag thuis uitnodigt. Dichtbij maar toch ver weg!

  €1049

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis Jordanië, 8 dagen

  8-daagse groepsrondreis

  Korte rondreis langs de hoogtepunten van Jordanië Bezoek aan de oude Romeinse stad Jerash Maak kennis met de Bedoeïnen bij Wadi Rum Ontspannen verblijf aan hett strand van Aqaba

  €1195

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Wandelreis Jordanië, 9 dagen

  9-daagse groepsrondreis

  Prachtige wandelingen en goede afwisseling natuur en cultuurUnieke overnachting in woestijn olv bedoeïengids & incl maaltijdenDode zee, King’s highway, berg Nebo, Wadi Rum en natuurlijk PetraDana natuurreservaat, met groene wadi's en roodgekleurde, rotsachtig gebergte

  €1295

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • 8-daagse groepsrondreis Duizend en één Nacht Jordanië

  7-daagse groepsrondreis

  Ontdek de hoogtepunten van het gastvrije Jordanië. Van de Grieks-Romeinse opgraving Jerash en de bijbelse plaatsen Madaba en Mount Nebo tot de hoofdstad Amman. En van de Wadi Rum woestijn en de Dode Zee tot de badplaats Aqaba, mét het ultieme hoogtepunt: de stad Petra.

  €960

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis Israël en Jordanië, 15 dagen

  15-daagse groepsrondreis

  Hypermoderne steden en afwisselende natuur in Isräel & Jordanië Excursie naar Galilea en de Golan-hoogvlakte Drijven op de Dode Zee Veel interessante stops in Haïfa, Nazareth,, Kerak en Jericho

  €1995

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • 8-daagse rondreis Cultuurschatten van Jordanië

  8-daagse zonvakantie

  8-daagse rondreis Cultuurschatten van Jordanië

  €839

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Groepsreis Jordanië Avontuurlijk; De best bewaarde geheimen van Jordanië

  14-daagse groepsrondreis

  Houd jij er ook zo van om tijdens je reis net die dingen te doen die anderen niet doen? Ben je op zoek naar een reis waarop duurzame initiatieven hand in hand gaan met toerisme? Dan is dit jouw reis! Jordanië oefent op iedere reiziger een bijzondere aantrekkingskracht uit. Niet vreemd natuurlijk met absolute hoogtepunten als de verborgen stad Petra, de Dode Zee en een van ’s werelds mooiste woestijnen, de Wadi Rum. Uiteraard komen deze wonderbaarlijke plekken ruim aan bod tijdens je reis, maar daarnaast ga je ook van de gebaande paden. Bezoek het onbekende noorden, volg een heerlijke kookcursus in Amman, wandel door de fotogenieke kloven van Wadi Bin Hammad en Wadi Mujib en maak een fietstocht bij de Dode Zee. Ga met ons mee en bezoek de best bewaarde geheimen van Jordanië!

  €1649

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis JORDANIË - 14 dagen; Van Gadara naar Aqaba

  14-daagse groepsrondreis

  Met wereldberoemde bezienswaardigheden als de Dode Zee, de oude rotsstad Petra en het woestijngebied van Wadi Rum, hoort Jordanië op de wenslijst van iedere reiziger thuis. Wil je ontdekken hoeveel moois Jordanië naast deze topattracties te bieden heeft, ga dan mee op deze reis waarbij beroemde hoogtepunten en nu nog weinig bezochte bezienswaardigheden hand in hand gaan. Zo leer je in hoofdstad Amman niet alleen over de vroege geschiedenis van de stad, maar maak je tijdens een stadstour ook kennis met de lokale keuken. In het noorden wachten oude Romeinse steden als Gadara en Jerash. Bijbelse plekken als Mount Nebo, vanwaar Mozes over het beloofde land keek, en de grot waar Lot met zijn dochters schuilde tijdens de verwoesting van Sodom en Gomorra, mogen uiteraard niet ontbreken tijdens je Jordanië rondreis. Het huidige Jordanië speelde een belangrijke rol tijdens de Kruisvaart. Niet alleen doe je het beroemde kasteel van Kerak aan, je bezoekt ook het minder bekende kasteel van Shobak en het kasteel van de islamitische generaal Saladin. Na al dit moois kun je aan de stranden van de Rode Zee nagenieten.

  €1645

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • 12 daagse fly drive Jordanie (huurauto)

  12-daagse zonvakantie

  12-daagse Zonvakantie naar Dode Zee bij 12 daagse fly drive Jordanie (huurauto)

  €983

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • 12 daagse fly drive Jordanie (prive chauffeur)

  12-daagse zonvakantie

  12-daagse Zonvakantie naar Dode Zee bij 12 daagse fly drive Jordanie (prive chauffeur)

  €1533

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • 12-,13-daagse groepsrondreis Relaxt door Jordanië

  11-daagse groepsrondreis

  Ontdek op je gemak de hoogtepunten van het gastvrije Jordanië. Van de Grieks-Romeinse opgraving Jerash en de bijbelse plaatsen Madaba en Mount Nebo tot de hoofdstad Amman. En van de Wadi Rum woestijn en de Dode Zee tot de badplaats Aqaba, mét het ultieme hoogtepunt: de stad Petra.

  €1198

  incl. vliegticket

  Bekijken

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?