• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Šibenik & Krka Nationaal Park ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

7 Šibenik & Krka Nationaal Park reiservaringen en tips

Geweldig

43%

Tof

57%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Lindsay op 26-04-2019

  “Mooie stad Sibenik”

  Sibenik is een mooie oude stad. Je kan er heerlijk rond lopen. Er staan vele oude gebouwen. Ook zijn hier delen van Game of Thrones opgenomen (voor de fans altijd leuk om te zien). Vanuit het stadje loop je zo naar een strandje waar de ondergaande zon adembenemend is!

 • Mariska op 05-04-2019

  “Sibenik leuk om te bezoeken”

  Krka zijn we niet geweest, maar Sibenik was een leuk stadje. Niet groot, maar met veel leuke kleine steegjes en trappetjes, een gezellige boulevard en een mooie kerk die geheel uit steen is gebouwd. Mocht je in de buurt zijn dan zeker een bezoek waard.

 • Lieke van der Heiden op 30-11-2017

  “Leuk plaatsje en lekker afkoelen”

  Sibenik is een gezellig plaatsje aan zee. Mooi om doorheen te lopen en genoeg restaurantjes om lekker te eten al is de Kroatische keuken over het algemeen niet heel bijzonder. Het is leuk om met een gehuurde scooter een tochtje te maken naar de Kraka watervallen. Deze zijn mooi, maar lang niet zo bijzonder als de noordelijker gelegen Plitvice meren. Welk mag je hier zwemmen, wat heerlijk verkoelend is op een hete zomerdag!

 • Floris O. op 21-11-2017

  “Zwemmen onder de watervallen”

  De Krka watervallen in Kroatië nabij Sibenik zijn een leuke dagtrip. Met een bootreis kun je er komen, en dan loop je in een aantal uurtjes langs alle watervallen. De verschillende plekjes zijn mooi en leuk om foto's te maken. Neem vooral ook je zwemkleding mee want onder aan de watervallen kun je zwemmen. De echte durfals springen er van de waterval af!

 • An Van Loock op 11-11-2017

  “Mooie reis met vriendinnen”

  Sibinik is erg mooi, rustig en verlaten om te genieten van zon, zee en strand. Sibinik is een plekje dat ik iedereen zal aanraden om zeker te bezoeken. Als je natuurlijk van de rust kan genieten. Dit alles vlakbij het krka national park met zijn mooie watervallen(hier mag je ook zwemmen) en natuur. Dit moet je zeker gezien hebben als je in de buurt bent.

 • Vivian op 08-11-2017

  “Prachtige watervallen”

  Krka is, na Plitvice, een van de mooiste parken van Kroatie. Aan het begin van het park heb je een grote waterval waar je ook in kunt zwemmen (bekend van de fotos). Het is wel aan te raden om hier vroeg in de ochtend te zijn, gezien het tegen de middag echt super druk wordt. Naast zwemmen kun je hier ook langs de watervallen lopen. Je kunt je hier makkelijk een hele dag vermaken.

 • Niels van Wendel op 08-11-2017

  “Zwemmen bij een waterval”

  Krka is zeker niet zo mooi als Plitvice maar desondanks de moeite waard. Je kunt lopend en met een boot de watervallen bereiken. Omdat het vrij warm is, is de boottocht wel aan te raden. Daarnaast kun je in het park zelf ook nog wandelen.
  In het begin van het park kun je zwemmen bij de waterval en dit maakt het park wel heel leuk, vergeet dus niet je zwemkleding al aan te doen voordat je gaat. Als je vroeg gaat is het nog niet zo druk (in de middag lig je echt hutje mutje in het water). Daarnaast kun je voorbij deze eerste waterval verder wandelen langs de overige (ook indrukwekkende) watervallen.

Kroatië vakantie boeken – onze tips!

Top 5 Kroatië vakantie aanbieders

Deel jouw Šibenik & Krka Nationaal Park reiservaring en tips!

Ben jij in Šibenik & Krka Nationaal Park geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief