Gemiddelde beoordeling Peru


Cultuur & bezienswaardigheden

8,9

Gastvrijheid

8,3

Natuur

9,1

Stranden

6,6

Eten

7,8

Gemiddelde beoordeling

8,1
Op basis van 68 Peru ervaringen

Reizen naar Peru

Peru is een van de boeiendste en populairste reislanden van Zuid-Amerika. Het land van de Inca’s en lama’s, van een enorm rijke historie, van fraaie oude steden, indrukwekkende natuur en een traditionele indianencultuur. Onbetwist hoogtepunt van Peru is het wereldwonder Machu Picchu, de verloren stad van de oude Inca’s, diep in de bergen. Maar ook: de fascinerende oude stad Cusco, de besneeuwde bergtoppen van de Andes, de mysterieuze Nazca-lijnen in de gortdroge woestijn en de tropische Amazonejungle nabij Puerto Maldenado of Iquitos. Peru is een waar avontuur!

Vliegtickets Peru

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Peru
V.a. 670 Meer over vliegen naar Peru

Overnachten in Peru

Vergelijk alle hotels in Peru
Bekijk hotels

Hoogtepunten & mooiste plekken in Peru

Wereldwonder Machu Picchu

Uitzicht op Machu Picchu

Het wereldwonder Machu Picchu.

Een bezoek aan Machu Picchu regel je ideaal vanuit het oude Cusco – let op! doe dat ruim van te voren! – met afstand de mooiste stad van Peru. De oude hoofdstad van de Inca’s ligt in een prachtige vallei in het Andes-gebergte, op een hoogte van 3.360 meter. Op de fundamenten van de oude Incaruïnes bouwden de Spanjaarden fraaie koloniale gebouwen. Door de smalle straatjes vol reliëf is het heerlijk slenteren langs inheemse markten, kunstwinkeltjes en historische bouwwerken. Maar ook: langs vele restaurants, barretjes en clubs.

Lima, de hoofdstad

De Kathedraal van Lima.

De Peruaanse hoofdstad Lima is een chaotische en enigszins grauwe stad. Hij wordt minder aantrekkelijk gevonden dan Cusco of Arequipa. Maar wie door de drukke straten, toeterende auto’s en armoedige hoogbouw heen kan kijken, zal Lima kunnen waarderen. Deze kuststad heeft vele koloniale pleinen en gebouwen, een geprezen culinaire scene en interessante musea. Mooi zijn ook de ruige kliffen die van het Parque del Amor naar het strand leiden.

Arequipa, Puno & Ballestas Eilanden

De Colca Canyon.

De ‘witte stad’ Arequipa is de toegangspoort tot de Colca Canyon, een van de diepste ravijnen ter wereld en het leefgebied van de Andescondor. De Ballestas Eilanden zijn geliefd bij natuurliefhebbers. Ze worden bevolkt door kolonies pelsrobben, pinguïns en jan-van-genten. Bij de oase van Huacachina in de Paracaswoestijn kun je zandsurfen. Het stadje Puno, aan het hooggelegen Titicacameer, is ook populair bij toeristen. Tenslotte is het noorden van Peru interessant, omdat het hier zo ‘anders’ is want: tropisch. Hier ontspringt de Amazone in het gebied rondom Iquitos, ’s werelds grootste stad die niet per weg bereikt kan worden.

Alle bezienswaardigheden in Peru

Top 3 Peru specialisten

NRV
NRV

NRV heeft een ruim aanbod van rondreizen naar Peru, zowel privéreizen als groepsrondreizen, waaronder een combi-reis met Bolivia!
Bezoek website

Riksja Peru
Riksja Peru

Stel zelf de Peru reis samen die bij jouw wensen past door bouwstenen te combineren tot een complete rondreis.
Bezoek website

Better Places
Better Places

Kom rechtstreeks in contact met Guido, de reisspecialist die er woont. Met hem stel je je individuele rondreis samen, 100% op maat.
Bezoek website

Reisinspiratie

Alle Peru artikelen

Rondreis aanbiedingen naar Peru

Bekijk de top 10 Peru rondreizen

68 Peru reiservaringen en tips


Gemiddelde beoordeling

8,1
Op basis van 68 Peru ervaringen

Sorteer reiservaringen op: Datum | Reisperiode | Beoordeling | Best gewaardeerd

Filter op reisvorm

  • 8,3

    26 reviews
    1 waardering

    “Gringo trail, lekker makkelijk”

    Geplaatst 29-11-2017 • gereisd oktober 2016 • 4 weken lang • met partner • zelfstandig

    Peru is zo'n land waar iedereen eens moet geweest zijn! Het is nog bijzonder traditioneel, maar reist heel makkelijk. Er is namelijk een sport Gringo Trail, een route die bijna alle touristen volgen, waarmee je zowat alle bezienswaardigheden makkelijk kan aftikken. Aanrader zijn sowieso Machu Picchu (neem de Inca Jungle Trail of de Salkantay), Huacachina (self-drive een buggy in de woestijn), Colca Canyon en Lima (doe een food tour!). Afraden zijn misschien Islas Balestas (soort can goedkope versie van Galapagos) en Ica.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Peru:

    Machu Picchu • Colca Canyon • Huacachina

    Mijn Peru beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 8
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,3

    21 landen bezocht
    13 reviews
    0 waarderingen

    “De wereld in één land!”

    Geplaatst 28-11-2017 • gereisd mei 2016 • 4 weken lang • met vrienden • zelfstandig

    Perú, een land waar verschillende werelden samen lijken te komen.
    Dit prachtige land heeft zo veel te bieden dat het eigenlijk voor iedere reiziger een must is om hier ooit naar toe te gaan! Woeste golven aan de kust van Lima, enorme zandduinen in Huacachina (met een prachtige oase), de mysterieuze nazcalijnen, hoge bergen met enorme kloven waar de condors om je oren vliegen, romantische en authentieke stadjes, een avontuurlijke jungle en natuurlijk..mystieke ruïnes met als hoogtepunt Machu Picchu. Samenvattend biedt dit land voor ieder wat wils. De mensen zijn er erg vrienden en gemoedelijk en met het openbaar vervoer is alles prima te bereizen!

    Tip: Reis, wanneer je start in Lima, tegen de klok in zodat je Machu Picchu bewaard tot aan het einde van je reis. Zo heb je niet alleen één van de hoogtepunten aan het einde van je reis, maar kun je ook langzaam wennen aan de hoogte! Veel mensen hebben de neiging direct van Lima naar Cusco en/of Machu Picchu te reizen en hebben daardoor minder de tijd om te acclimatiseren. Het zou zonde zijn als je last krijgt van hoogteziekte tijdens deze bijzondere reis! (Overigens zijn daar overal middeltjes voor te verkrijgen).

    Que te diviertas amigos!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Peru:

    Arequipa • Machu Picchu • Cusco

    Mijn Peru beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 9
    • Eten: 7
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,3

    18 landen bezocht
    13 reviews
    0 waarderingen

    “Publiek transport is dik in orde”

    Geplaatst 28-11-2017 • gereisd september 2017 • 3 weken lang • met partner • zelfstandig

    Peru is een land met een prachtige natuur en een betoverend landschap. Er zijn vele Inca-ruïnes te vinden rondom Cusco, wat er voor zorgt dat Peru ook veel cultuur aanbiedt. Natuurlijk is de bekendste ruïne die van Machu Picchu, maar ook de 'kleinere' ruïnes zijn de moeite waard. Wij hebben de Inca Trail van 4 dagen gedaan en tijdens deze trektocht bezoek je verschillende ruïnes. Ook een daguitstap naar Winicunca (Rainbow Mountain) is de moeite om te doen. Dit is wel zwaar door de hoogte, maar enorm mooi om te zien en leuk om te doen. Daarnaast zijn we ook 6 dagen de diepe jungle in geweest in het Nationale park van Manú. Dit was voor mij persoonlijk te lang. Ik ben hier dan ook vaak bang geweest, maar we hebben wel leuke dieren gezien zoals apen, kaaimannen, slangen, tarantula's, ... . Tot slot hebben we enkele dagen doorgebracht in Huacachina, een oase in de woestijn. Heerlijk om tot rust te komen en te genieten van een cocktail aan het zwembad. Tijdens onze reis hebben we vaak taxi's genomen. Deze zijn betaalbaar en vaak zijn de chauffeurs ook enorm vriendelijk. Ze spelen graag gids en geven je veel tips mee. We hebben ook de nachtbus genomen van Cusco naar Ica. Deze nachtbussen zijn pure luxe en niet te vergelijken met de nachtbussen die wij kunnen in Europa.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Peru:

    Inca Trail • Rainbow mountain • Huacachina

    Mijn Peru beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 10
    • Eten: 7
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,2

    26 reviews
    0 waarderingen

    “Highlights in Zuid Peru ”

    Geplaatst 28-11-2017 • gereisd oktober 2016 • 3 weken lang • met partner • zelfstandig

    Wij deden de plekken ten zuiden van Lima, in Peru is het heel gemakkelijk om een soort 'gringo' trail te volgen en iets lastiger om van dit pad af te geraken had ik het gevoel. Fijn om in Peru nog de traditionele cultuur te voelen en zien. Je kan er goedkoop slapen en eten kan ook heel goedkoop wanneer je een menu del dia neemt. Leuke tours ook zoals in cuzco de trails naar Machu Picchu, rainbow mountain en de colca canyon. Wij hadden geen probleem om alles last minute te boeken en regelen.. Transport is heel goedkoop.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Peru:

    Cuzco • Arequipa • Paracas

    Mijn Peru beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 9
    • Eten: 8
    • Stranden: 7

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 9,2

    17 landen bezocht
    13 reviews
    0 waarderingen

    “Backpacken in Peru”

    Geplaatst 27-11-2017 • gereisd november 2015 • langer dan een maand • met vrienden • zelfstandig

    In 2015 ben ik samen met een vriendin gaan backpacken door Zuid Amerika. Dit was ons reisschema van Peru.
    Lima
    Free walking tour gedaan. Echt een aanrader was leuk en je leert in een korte tijd snel de stad kennen en gratis jeej! Je bent er lekker een ruime ochtend mee bezig.
    Verder nog naar het “Love” park (mozaïeken banken met uitzicht) geweest. Daar mooi uitzicht op de zee vanaf boven.
    Lima is niet een stad om lang te blijven er is niet heel veel bijzonders om mee te maken… Vonden wij teminste.
    Lima-Cusco / Ochtendvlucht
    Wild Rover Hostels 2 nachten DIT HOSTEL IS EEN GROOT FEEST TOP! Misschien niet fantastisch voor stellen maar wij waren verslaafd en wilde véééél langer blijven. Haha
    Let op wij vlogen daardoor wel veel last van hoogteziekte.. ff dagje rustig aandoen is slim!
    Cusco
    Cusco is echt een hele mooie en leuke stad. De mensen zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam.
    Machu Picchu
    Natuurlijk stond sky high op onze bucketlist het bezoeken van de Machu Picchu!
    Via ons hostel deze trip geboekt. Wij deden de Jungle track. Meeste jonge mensen doen dat ook lekker variërend: mountainbike, raften, zip line, lopen ook over een stukje originele inca trail. Als je de hele inca trail wil doen moet je dat minstens 6 maanden van te voren boeken… Maar over wat wij hebben gedaan WAT EEN ERVARING WAUW zo bijzonder echt!!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Peru:

    Macchu Picchu • Cusco • Lake Titicaca

    Mijn Peru beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 10
    • Eten: 7
    • Stranden: 9

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,0

    25 landen bezocht
    29 reviews
    4 waarderingen

    “Pure Peru!! ”

    Geplaatst 27-11-2017 • gereisd oktober 2017 • 3 weken lang • met vrienden • groepsrondreis

    Afgelopen jaar een rondreis door Peru en Bolivia gemaakt. Echt een super combinatie.
    Wij zijn gestart in Lima, zodat je qua hoogte goed opbouwt...
    lima is niet een heel bijzondere stad. 1/2 dagen om bij te komen van de lange reis is voldoende om bij te komen.
    De zandduinen bij Huacachina zijn echt super! Hier is een tocht met een buggy een echte aanrader, ook kun je hier op een snowboard van de duinen af wat je zeker ook niet mag missen! De oase is een super mooie plek zo midden in dit woestijn achtige landschap.
    De vlucht over de nasca lijnen heb ik zelf overgeslagen, maar volgens reisgenoten was het prachtig, mits je een sterke maag hebt. Leuk detail is dat je dAar een stempel in je paspoort kunt krijgen.
    Vanuit nasca reis je door naar arequipa, een mooie stad waar je je prima een paar dagen kunt vermaken met culturele uitstapjes of misschien een hike naar 1 van de omliggende vulkanen. Maar ook een bezoek aan de bazarmarkt mag je zeker niet overslaan.
    De Colca Canyon was een ware belevenis, om hier te komen moet je over een bergpas van bijna 5000meter. Bij deze tocht zal bij vele mensen de hoogte ziekte ook op steken, hou hier dus rekening mee.
    Eenmaal in de colca canyon is het leuk om naar een van de vele hot springs te gaan, heerlijk bijkomen van de lange zware reis. De tweede dag sta je vroeg op om de Andes condor te spotten! Mocht je de condor niet zien, dan nog is deze trip zeker de moeite waard, met alle prachtige vergezichten.
    De drijvende eilanden bij puno zijn zeker een dagje waard, dit is wel erg toeristisch, maar wel super leuk om te bezoeken, je krijgt hier een goed beeld van hoe de mensen daar vroeger hebben geleefd. Puno zelf is niet een heel bijzondere stad.
    En dan als laatste ons hoogte punt van de reis Machu Picchu! Één van de zeven wereldwonderen en zo voelt het ook als je er bent! Het heeft iets magisch om daar rond te mogen lopen. Ik ben persoonlijk met de trein naar aquas Calientes gegaan, en ook deze treinreis is zeker de moeite waard. Ook bij Machu Picchu kun je een stempel halen voor in je paspoort.
    De dagen na Machu Picchu is het heerlijk bijkomen in cusco. Dit is voor mij de leukste stad van Peru, erg toeristisch maar wel met een hele goede sfeer, vele leuke eettentjes en leuke mensen. Ook vanuit cusco zijn er vele leuke trips die je kunt boeken, zoals naar de secret valley of een dagje raften. Het is maar net wat je wilt.
    Ook je souvenirs kun je prima in cusco kopen.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Peru:

    Machu Picchu • Huacachina • Colca Canyon

    Mijn Peru beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 8
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,3

    23 landen bezocht
    13 reviews
    1 waardering

    “Ideaal land voor rondreis”

    Geplaatst 23-11-2017 • gereisd juni 2017 • 3 weken lang • met partner • zelfstandig

    Peru is een divers en groot land. Het lukt niet om alles te bezoeken in 3 weken dus maak vooraf keuzes voordat je op reis gaat. Tijdens onze reis hebben we gebruikt gemaakt van binnenlandse vluchten en een nachtbus. Onderweg hebben we twee prachtige georganiseerde wandelingen gemaakt, 3 daagse tocht in Colca Canyon en de Inca trail gelopen. Beide zijn aanraders!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Peru:

    Colca Canyon • Inca Trail • huacachina

    Mijn Peru beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 10
    • Eten: 7
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,3

    21 landen bezocht
    27 reviews
    0 waarderingen

    “Land om vaker te bezoeken (tip: omgeving Huaraz)”

    Geplaatst 21-11-2017 • gereisd juni 2017 • 2 weken lang • met partner • zelfstandig

    Zo'n 2,5 week zijn we in Peru geweest, dit was eigenlijk tekort, in Peru valt zoveel te zien/beleven! We kwamen vanuit Bolivia, met als eerste bestemming in Peru: Puno (plaats aan het Titicacameer) voor met name de floating islands (grappig, wel echt een toeristische attractie). Hierna zijn we naar Arequipa gegaan, om vanuit hier de Colca Canyon tour te doen. Vervolgens stond Cusco en de omgeving op de planning (aanrader: Pisac, als je hier wat verder loopt dan heb je mooie ruïnes bijna voor jezelf). Natuurlijk hebben we hierbij ook een bezoek gebracht aan Machu Picchu (het moment dat de wolken optrekken en Machu Picchu echt zichtbaar wordt maakt het echt nog mooier dan op de beroemde plaatjes). Onze laatste bestemming (op Lima, onze vertrekplaats, na) was Huaraz en omgeving. Dit is echt de Peru tip voor wanneer je van de bergen houdt. Omdat dit een wat minder bekende plek is en je het ook (nog) niet als bestemming kunt beoordelen op deze site wat meer info hierover: Huaraz (3.050m hoogte) ligt tussen de bergketens Cordillera Blanca en Cordillera Negra in het westen van Peru. De Cordillera Blanca is één van de hoogste gebergtes ter wereld, het heeft diverse bergtoppen boven de 6000m! We hebben hier vier mooie dagtrips gemaakt, waarvan drie wandelingen en één mountainbiketocht. Hoogtepunten: het turquoise gletsjermeer Laguna 69 (4.600m hoogte) en de Pastoruri gletsjer. De Pastoruri gletsjer vormde het letterlijke hoogtepunt, hier gingen we de 5.000m grens over. Huaraz bereik je vanuit Lima, er gaan zowel overdag als 's nachts bussen. 's Nachts doe je er zo' n 7/8 uur over.
    Wij hebben in Peru met de bus gereisd, waarbij we voor alle lange busreizen voor Cruz del Sur hebben gekozen, niet de goedkoopste, maar wel een prettige busmaatschappij. Van Cusco naar Lima hebben we gevlogen.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Peru:

    Huaraz • Machu Picchu • Colca Canyon

    Mijn Peru beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 9
    • Eten: 8
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,0

    18 landen bezocht
    26 reviews
    0 waarderingen

    “Peru: adembenemend”

    Geplaatst 18-11-2017 • gereisd augustus 2017 • 3 weken lang • alleen • groepsrondreis • met Djoser

    In augustus 2017 voor drie weken gereisd in Peru. Het was een prachtig, adembenemend land met mooie vergezichten en een enorme diversiteit in natuur. De reis begon in Lima, vanwaar we zuidwaarts richting Huacachina en Arequipa reden. Vanuit Arequipa werd de reis vervolgd naar Puno. Op het Titicacameer hebben we bij de mensen thuis geslapen, wat een prachtige ervaring! We eindigen in Cusco en Machu Picchu, één van de mooie hoogtepunten van de reis.

    Tips: pak de vroege bus naar Machu Picchu, zodat je van de omgeving kan genieten wanneer de wolken nog niet zijn opgeklaard. Vlieg over de Nazca lijnen en ervaar de toffe omgeving! Het is de misselijkheid achteraf meer dan waard. Huur een snowboard in Huacachina, en glij de zandduinen af. Oh en als laatste mooie toevoeging: overnacht op het eiland Amantani (Titicacameer): beklim daar Pachamama en geniet van de adembenemende zonsondergang!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Peru:

    Arequipa • Huacachina • Machu Picchu

    Mijn Peru beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 10
    • Eten: 8
    • Stranden: 7

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,0

    24 landen bezocht
    26 reviews
    1 waardering

    “Land met fijne geschiedenis”

    Geplaatst 17-11-2017 • gereisd september 2012 • 1 week lang • met partner • zelfstandig

    Machu Picchu was een plek die ik al lang wilde bezoeken, dus we hebben er een rondreis Peru van gemaakt. Hier kom je al snel in aanraking met de oude inwoners, Indianenstammen en de Inca's. Het uitzicht is waanzinnig, en de gids die wij hadden was zo behulpzaam en aardig. Het is echt interessant om te weten hoe de inca's vroeger leefden. We wilden hier eigenlijk niet meer weg, zo magisch was het. Vervolgens hebben we een boottocht over het titicacaeer gemaakt. Het vervoer is goed, wij gingen voornamelijk met de bus, en dit is allemaal prima geregeld. Lima is verder een mooie stad, maar erg druk.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Peru:

    Machu Picchu • Titicaca meer • Lima

    Mijn Peru beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 8
    • Eten: 7
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren


Deel jouw Peru reiservaring!

Ben jij onlangs in Peru geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

Deel jouw reiservaring

Bezoek ook eens

Alle landen in Zuid-Amerika

Peru essentials

Vlag: Peru
Beste reistijd: Het hele jaar
Visum nodig? Nee
Minimum vliegduur: 13 uur
Richtprijs retourticket: € 850
Lokaal prijsniveau:
Inentingen: aanbevolen: DTP, gele koorts, hepatitis A. evt. buiktyfus, dengue, hepatitis B, malaria, rabiës, tuberculose. Meer info of een afspraak maken kan hier.

Top 3 Peru specialisten

NRV

NRV

NRV heeft een ruim aanbod van rondreizen naar Peru, zowel privéreizen als groepsrondreizen, waaronder een combi-reis met Bolivia!
Bezoek website


Riksja Peru

Riksja Peru

Stel zelf de Peru reis samen die bij jouw wensen past door bouwstenen te combineren tot een complete rondreis.
Bezoek website


Better Places

Better Places

Kom rechtstreeks in contact met Guido, de reisspecialist die er woont. Met hem stel je je individuele rondreis samen, 100% op maat.
Bezoek website

Meer Peru reisorganisaties

FOX Verre Reizen
FOX Verre Reizen

Individueel & groeps.
Bezoek website

Peru2Go
Peru2Go

Zelf samenstellen.
Bezoek website

Kras Reizen
Kras

Scherp geprijsd.
Bezoek website

Sawadee
Sawadee

Ook int. groepen!
Bezoek website

Shoestring
Shoestring

Goedkope rondreizen.
Bezoek website

Djoser
Djoser

Geliefde groepsrondreizen.
Bezoek website

Local Hero Travel
Local Hero Travel

Je eigen reis,
lokaal geregeld.
Bezoek website

SNP Natuurreizen
SNP Natuurreizen

Incl. wandelreizen Peru.
Bezoek website

Bezienswaardigheden Peru

Vliegtickets naar Peru


Meer over vliegen naar Peru

Hotels in Peru zoeken

Hotels in Peru zoeken

Boek je rondreis naar Peru

NRV
1. NRV

Privé- en groepsreizen.
Bezoek website

Riksja Peru
2. Riksja Peru

Zelf je reis samen stellen.
Bezoek website

Better Places
3. Better Places

Met lokale reisspecialist.
Bezoek website


Bekijk de top 10 Peru rondreizen


Vliegtickets Peru

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Peru
V.a. 670 Meer over vliegen naar Peru