• Uitgebreide reisinformatie
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Tips & ervaringen van reizigers!

Negombo ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

22 Negombo reiservaringen en tips

Geweldig

18%

Tof

45%

Wel oké

23%

Niet zo

9%

Vreselijk

5%

  • Profiel Robert
    Robert op 21-05-2019
    14 landen bezocht • 26 reviews • 6 waarderingen
    4

    “Bijkomen na je vlucht”

    Prima startplek van je rondreis door Sri Lanka. Het is een levendige stad met een leuk strand. Het strand is echter niet heel schoon, dus zwemmen kun je beter op andere plekken doen. Bezoek ook zeker de vismarkt. Een echte cultuurshock!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Eleanne
    Eleanne op 09-05-2019
    25 landen bezocht • 26 reviews • 9 waarderingen
    5

    “Perfecte aankomst/vertrek plaats”

    Negombo is de perfecte plek om je eerste en laatste nacht te boeken. Het ligt dichterbij het vliegveld dan Colombo en het is een stuk mooier en rustiger. De mensen zijn mega vriendelijk en laten je graag de eerste/laatste indrukken van Sri Lanka mooi beleven.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Annette
    Annette op 08-05-2019
    26 landen bezocht • 26 reviews • 4 waarderingen
    3

    “Toeristenplek”

    Negombo is volgebouwd met toeristische hotelletjes en restaurantjes. Op doorreis door Sri Lanka is het niet erg de moeite waard om deze plaats te bezoeken maar het zou wel prima kunnen voor één of twee dagen ontspanning op de goudgele brede stranden.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Donna
    Donna op 07-05-2019
    31 landen bezocht • 54 reviews • 14 waarderingen
    3

    “Fijn om te beginnen/eindigen”

    Negombo is een fijne plek om je reis te beginnen/eindigen. Even bijkomen na de vlucht of een lekker hotel boeken en chillen bij het zwembad voor je gaat vliegen. Verder is de stad niet zo heel bijzonder en ook het strand is leuker om te bezoeken ergens anders in Sri Lanka, dit is niet heel mooi. Wij vonden de vismarkt wel heel leuk, rij door als je de toeristische versie ziet, dan kom je op een strand vol locals die aan het werk zijn! En ook souvenirs kopen kan goed in Negombo!!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Elena
    Elena op 06-05-2019
    18 landen bezocht • 27 reviews • 12 waarderingen
    4

    “Alternatief Colombo”

    Een heerlijke plek om bij te komen na je lange vliegreis. Sla Colombo over en overnacht in Negombo. Hier kun je heerlijk uit eten en er hangt een relaxte sfeer. Ga ook langs bij de vismarkt en proef gelijk al de Sri Lankaanse cultuur. De mensen zijn hier erg gastvrij maar wel arm, dus indrukwekkend is het wel. De kinderen zijn niet verlegen en wij werden zelfs uitgedaagd voor een pot volleybal.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel
    op 01-05-2019
    0 reviews • 0 waarderingen
    5

    “Veel beter alternatief”

    Negombo is een 100 x beter alternatief voor de hoofdstad Colombo. Het is hier veiliger, rustiger, mooier en het is dichterbij het vliegveld. Boek hier dan ook een hotel op je aankomst en vertrekdag. Loop naar de vismarkt en langs het Dutch Canal, laat Sri Lanka voor het eerst of voor het laatst tot je doordringen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Ellen
    Ellen op 25-04-2019
    17 landen bezocht • 13 reviews • 4 waarderingen
    3

    “Prima plaats om te starten met je reis”

    Als je aankomt op Colombo is Negombo een goed alternatief om als eerste te verblijven. In de stad zelf zijn meerdere bezienswaardigheden te zien, die je in 1 dag kan combineren.
    De vismarkt is afschuwelijk qua geur en hygiëne. Maar eigenlijk kan je het niet overslaan.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel
    op 24-04-2019
    0 reviews • 0 waarderingen
    5

    “Leuke aankomst en vertrek uitvalsbasis”

    Klein stadje op 20 min rijden van het vliegveld. Een erg goed alternatief voor het massale Colombo. Het is een erg relaxed stadje, met een vismarkt en een Dutch Canal. De Hollanders hebben veel invloed gehad hier en dat is heden ten dage nog te zien.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Eva van Kempen
    Eva van Kempen op 22-04-2019
    21 landen bezocht • 27 reviews • 8 waarderingen
    4

    “Niet verkeerd om langer te blijven”

    Negombo is een heerlijke plek om je reis te beginnen en af te sluiten. Het strand is absoluut niet de moeite waard (het is een beetje vies), maar pak in plaats daarvan de fiets. De vismarkt is leuk om te zien, net als de 'Nederlandse' grachten die door de stad te vinden zijn.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Guus Berns
    Guus Berns op 15-04-2019
    17 landen bezocht • 39 reviews • 4 waarderingen
    3

    “Prima startverblijf van de rondreis door Sri Lanka”

    Toen we geland waren in Sri Lanka zijn we direct naar Negombo gegaan. Deze plaats vonden we leuker dan Colombo, dus raden aan om dit als uitvalbasis te gebruiken bij start/einde van je reis door Sri Lanka. Bezoek zeker de vismarkt. De geur is behoorlijk vies en het is een enorme cultuurshock om de markt te zien. Het strand is oke. Niet heel mooi.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Sri Lanka reis boeken – onze tips!

Top-5 Sri Lanka reisaanbieders
  1. TUI – diverse rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  3. 333 Travel – privéreizen op maat
    Bekijk aanbiedingen
  4. Sawadee – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen
  5. ANWB – groeps- & privéreizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Negombo reiservaring en tips!

Ben jij in Negombo geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief