Yala National Park ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

20 Yala National Park reiservaringen en tips

Geweldig

40%

Tof

45%

Wel oké

10%

Niet zo

0%

Vreselijk

5%

  • Profiel Eleanne
    op 09-05-2019
    25 landen bezocht • 26 reviews • 8 waarderingen
    5

    “Yala”

    Als je genoeg geld hebt, verblijf in het Jetwing Yala National Park Hotel en slaap letterlijk in een 5 sterrenhotel tussen de wilde dieren. Het park zelf biedt een enorme diversiteit aan dieren en planten. Met een beetje geluk zie je wel een neusbeer.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Annette
    op 08-05-2019
    26 landen bezocht • 26 reviews • 4 waarderingen
    4

    “Drukbezochte toeristenplek”

    Mijn verwachting van Yala National Park was erg hoog; ik dacht hier veel mooie beesten te spotten en rustig door de natuur te rijden in een 4WD. Echter spot je met veel geluk dieren en wanneer die al te zien zijn dan komen alle andere auto's naar dezelfde plek om ze ook te bewonderen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel J. van Kooy
    op 06-05-2019
    17 landen bezocht • 26 reviews • 6 waarderingen
    5

    “Spot de neusbeer”

    Het is enorm moeilijk en hij laat zich maar zelden zien, maar als je hem ziet vergeet je het nooit meer. De sloth bear, of neusbeer. In het park is een enorme diversiteit te zien, luipaarden, vogels, olifanten en de neusbeer, maar het is wel erg toeristisch. Als er een groep olifanten of een luipaard is gespot gaan alle jeeps daar heen en voelt het een beetje alsof je in de dierentuin bent.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Nadia
    op 26-04-2019
    27 landen bezocht • 27 reviews • 6 waarderingen
    4

    “Op zoek naar het luipaard”

    In Yala draait alles om het vinden van een luipaard. De gidsen zijn met elkaar bezig over de telefoon om ervoor te zorgen dat toeristen een van de luipaarden kunnen spotten. Wij hebben hem helaas gemist, maar we hebben daarentegen een spelende kleine bruine beer gezien, ontzettend veel olifanten en heel veel andere leuke beesten die je niet tegen komt in Nederland.
    Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen in dit park. Minder spectaculair dan de nationale parken in afrika natuurlijk, waar de big 5 je op elke hoek staat op t wachten, maar daarom niet minder bijzonder of leuk.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel
    op 24-04-2019
    0 reviews • 0 waarderingen
    5

    “Diversiteit is te zien in dit park”

    Prachtige beesten, van olifanten tot aan luipaarden, gekke vogels tot apen. Hier valt werkelijk alles te zien en als je geluk hebt, kun je zelfs de neusbeer zien. Deze is erg zeldzaam, maar zeker de moeite waard om op te letten.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Samira Poldervaart
    op 10-04-2019
    17 landen bezocht • 13 reviews • 3 waarderingen
    5

    “Beren spotten!”

    Wij wilde naar het Yala national park voor de luipaarden, helaas hebben we deze niet gezien, maar wel een bruine beer! Deze beren worden maar zelden gespot vertelde de chauffeur met de jeep! Ook andere dieren als olifanten, zijntjes, herten, krokodillen en diverse vogels gespot! Leuk om je camera op los te laten! Onze ervaring met Yala was fantastische! Ze bleven op gepaste afstand van de dieren in tegenstelling tot Udawallawe national park.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Eva Halfens
    op 15-01-2019
    1 review • 6 waarderingen
    1

    “Yala National Park”

    Pas op!! Yala national park gebruikt honden als aas voor de luipaarden! De gidsen zetten honden in het park, deze hebben geen eten en zijn ontzettend vermagerd! De honden zijn graag bij de mensen en de gidsen hopen dat de luipaarden tevoorschijn komen om de honden aan te vallen. Dit vergroot de kans op het zien van een luipaard! Pas dus op!! Probeer een hond mee terug te nemen uit het park:)

    6 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Elle
    op 27-11-2017
    15 landen bezocht • 14 reviews • 35 waarderingen
    3

    “Niet heel indrukwekkend”

    Ik vond het Yala national park erg tegenvallen. Het is erg toeristisch en je rijd bijna in rijdjes met de jeeps door het park. Het is mooi om de dieren zo in het wild te zien, maar over het algemeen hebben we niet veel dieren gezien. Wanneer er een dier is gespot, bellen de jeeps elkaar en sta je met tientallen jeeps te kijken naar het dier. Daarnaast is het zeldzaam wanneer je een luipaard ziet, maar wel gaaf om een keertje te doen.

    3 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jeffrey
    op 26-11-2017
    24 landen bezocht • 26 reviews • 26 waarderingen
    4

    “olifanten en luipaarden”

    Heel toeristisch, maar ook heel gaaf. Zodra er een olifant of luipaard zich laat zien, rijden alle Jeeps naar deze dieren toe. Dat is redelijk jammer omdat je uiteindelijk met tientallen Jeeps om een aantal dieren heen staat. Verder is het ontzettend indrukwekkend om deze dieren in het wild te mogen zien

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel
    op 12-11-2017
    0 reviews • 0 waarderingen
    4

    “Heel gaaf park”

    Het is wel behoorlijk toeristisch, maar dat geeft niet aan dat het niet de moeite is. Integendeel zelfs! Wij hebben tijdens de jeepsafari namelijk twee luipaarden gespot, helemaal geweldig. Voor de rest hebben we apen en olifanten gezien, maar ook mooie vogels. De natuur is echt zoals je je voorstelt tijdens een safari. De begroeiing is vrij laag, het is een graslandschap. Regelmatig kom je flinke rotsen tegen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Sri Lanka reis boeken – onze tips!

Top-5 Sri Lanka reisaanbieders
  1. TUI – diverse rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  3. 333 Travel – privéreizen op maat
    Bekijk aanbiedingen
  4. Sawadee – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen
  5. ANWB – groeps- & privéreizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Yala National Park reiservaring en tips!

Ben jij in Yala National Park geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?