27 Vakantiedagen

Geografie

Zweden is centraal gelegen in Scandinavië. Ten oosten van het land ligt, met de Oostzee er tussen, Finland, ten zuiden grenst het land aan het water en ten westen en noorden aan Noorwegen. Zweden is qua oppervlakte 11 keer groter dan Nederland. In het zuidwesten heeft Zweden een kustlijn van meer dan 14.000 km. Deze gaat langs de Botnische Golf, de Oostzee, de Sont, het Kattegat en het Skagerrak. Tot Zweden behoren ook de eilanden Gotland en Ötland. Het noorderlijke deel van het land (Zweeds Lapland) ligt boven de poolcirkel. De hoofdstad van Zweden is Stockholm.

Lees verder: Vervoer >

Top 3 Zweden specialisten

BBI Travel

BBI Travel

Specialist BBI is al sinds 1968 thuis in reizen naar Scandinavië, met volop persoonlijke ervaringen. In het Zweden-aanbod auto- en camperrondreizen, flydrives, actieve familievakanties en verblijf in traditionele stuga’s.
Bezoek website


TUI

TUI

TUI biedt meerdere samengestelde rondreizen, geschikt voor de hele familie. Ook hebben ze complete Stockholm-citytrips en diverse losse accommodaties, vakantieparken en campings.
Bezoek website


ANWB

ANWB

De ANWB en gespecialiseerd in autovakanties & campings. Ze hebben talloze Zweden-autorondreizen, waaronder ook combinaties met Denemarken en Noorwegen.
Bezoek website

Boek je rondreis naar Zweden

BBI Travel
1. BBI Travel

Pakketreizen en maatwerk.
Bezoek website

TUI
2. TUI

Ruim aanbod rondreizen.
Bezoek website

ANWB
3. ANWB

Autorondreizen, wintersportreizen en meer.
Bezoek websiteBekijk Zweden rondreizen
Vanaf €103 incl. vliegticket

Vliegtickets Zweden

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Zweden
V.a. 19