27 Vakantiedagen

Overnachten in Cambodja – soorten accommodaties

Cambodja biedt verschillende soorten accommodaties, voor ieder wat wils. Het is een goedkoop land. De accommodaties zijn een stuk goedkoper dan in Nederland, maar tijdens de feestdagen zijn de prijzen een stuk hoger.

Budget accommodaties (€2 – €10)

In elke grote en minder grote stad zijn reizigershostels te vinden met dorms en privékamers. Een bed op een slaapzaal is er al voor €2. Een comfortabel bed in op een slaapzaal met airconditioning en een warme douche kost ongeveer €5. Een simpel hotel met warm water, schone handdoeken en een comfortabel bed vind je in sommige regio’s (zoals het noordoosten) al voor €8 per persoon. Simpele strandhutten op de eilanden van Cambodja zijn ook te vinden voor een tientje.

Bekijk alle budget accommodaties in Cambodja.

Middenklasse accommodaties (€10 – €50)

Voor iets meer luxe zijn er genoeg prima guesthouses en hotels te vinden in Cambodja. Deze accommodaties zijn schoon, hebben meestal ontbijt inbegrepen en bieden soms zelfs roomservice aan. Ook op de eilanden van Cambodja vind je veel middenklasse accommodaties.

Bekijk alle middenklasse accommodaties in Cambodja.

Luxe accommodaties (€50 >)

Zeker in Phnom Penh zijn veel bekende hotelketens te vinden die luxe accommodaties aanbieden. Dit zijn ruime kamers met badkamers die zelfs een bad hebben. Ontbijt is altijd inbegrepen. Op sommmige Cambodjaanse eilanden vind je luxe resorts. De kamers van deze resorts vallen onder de luxe accommodaties.

Bekijk alle luxe accommodaties in Cambodja.

Hotels in Cambodja zoeken

Hotels in Cambodja zoeken

Boek je rondreis naar Cambodja

Riksja Cambodja
1. Riksja Cambodja

Zelf je reis samen stellen.
Bezoek website

ANWB Vakanties
2. ANWB Vakanties

Groeps- en individuele rondreizen.
Bezoek website

Sawadee
3. Sawadee

Groeps- en familierondreizen.
Bezoek websiteBekijk Cambodja rondreizen
Vanaf €104 incl. vliegticket

Vliegtickets Cambodja

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Cambodja
V.a. 482