Rondreis Cambodja

Een reis naar Cambodja maken? Vergelijk hieronder alle actuele Cambodja rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen! Lees meer.

Filter op:

Prijs
tot

Aantal dagen

Reissoort

Reisorganisatie

54 Cambodja rondreizen gevonden

 • Langs wereldwonderen en verborgen schatten

  21-daagse individuele rondreis

  Tijdens deze complete Cambodja reis ontdek je het veelzijdige en ook nog ongerepte Cambodja. Een unieke rondreis met lokale ontmoetingen en langs afwisselende landschappen.

  €1674

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Antiek Angkor

  4-daagse bouwsteen

  Omhoog kronkelende boomwortels en mystieke tempels: welkom in Angkor. Volgens ons is dit hét hoogtepunt van Cambodja en één van de meest beroemde bezienswaardigheden van Zuidoost-Azië. Wanneer je samen met de alleswetende gids tussen de tempels door loopt krijg je pas door hoe groot het is. Je hebt voldoende tijd om het tempelcomplex op je gemak te verkennen.

  €163

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Indrukwekkend Indochina: van Laos naar Cambodja

  22-daagse individuele rondreis

  Een uitgebreide rondreis die begint en eindigt in Thailand maar vooral focus heeft op de minder bezochte buurlanden Laos en Cambodja. Wandel door de rijstvelden bij Luang Prabang en slaap bij een bergstam in Laos. Geniet van de groene natuur en watervallen in het zuiden van Laos. Daarna bezoek je de indrukwekkende killing fields in en natuurlijk Angkor Wat in Cambodja.

  €1813

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Antiek Angkor

  4-daagse bouwsteen

  Omhoog kronkelende boomwortels en mystieke tempels: je bent in Angkor, hét hoogtepunt van Cambodja en een van de beroemdste bezienswaardigheden van Zuidoost-Azië. Pas als je erdoorheen loopt, krijg je door hoe immens het is. We regelen een gids voor je die je alles kan vertellen over de tempels. Op zo'n groot terrein is het sowieso fijn om iemand bij je te hebben die de weg weet. In drie dagen heb je zat tijd om het gebied op je gemak te verkennen.

  €163

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Cambodja on a budget

  15-daagse individuele rondreis

  Ook met een kleiner budget is het mogelijk om een rondreis door Cambodja te maken. Met deze individuele Cambodja rondreis van twee weken maak je op een afwisselende manier kennis met het land. Steden, cultuur, natuur en strand zijn de onderdelen die je terugvind in deze rondreis. Om kosten te besparen reis je af en toe per bus en hebben we veel ruimte open gelaten zodat je zelf de plekken kunt ontdekken.

  €791

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Dwars door Indochina - Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja

  29-daagse individuele rondreis

  Een bijzondere en afwisselende reis vol hoogtepunten en ervaringen van de vier Aziatische landen die samen Indochina vormen. Door een kijkje te nemen in deze vier bestemmingen krijg je veel mee van de verschillende culturen en gewoontes van deze landen. In vier weken reis je van het bruisende Bangkok, via de groene rijstvelden, naar Laos. Over de bergtoppen naar sereen Luang Prabang, door het drukke getoeter in Hanoi, over de zeeën van Halong en langs de rijstvelden van Sapa. In Ho Chi Minh duik je het gangenstelsel om vervolgens per boot door te dringen in de waterwegen van Mekong. Via de Killing Fields van Phnom Penh baan je je een weg door de overwoekerde paden van boomwortels en ruïnes in het eeuwenoude tempelcomplex van Angkhor.

  €2216

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Highlights en mystieke tempels: rondreis Thailand en Cambodja

  19-daagse individuele rondreis

  Een gevarieerde en complete rondreis door Thailand en Cambodja. Na je start in de bruisende hoofdstad Bangkok, slaap je in het natuurgebied Kwai aan een stille junglerivier. Maak in Cambodja kennis met de veelbewogen geschiedenis van Cambodja in Phnom Penh en reis naar Siem Reap waar het wereldwonder Angkor Wat op het programma staat. Eindig je reis in je hangmat aan het tropisch strand van Ko Chang.

  €1518

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis Laos & Cambodja, 22 dagen

  22-daagse groepsrondreis

  Bezoek de koninklijke stad Luang PrabangMaak een boottocht over de mystieke MekongRelax op het heerlijke Khong-eilandTwee volle dagen om het Angkor complex te bezoeken

  €2595

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Rondreis Vietnam, Laos & Cambodja, 23 dagen

  23-daagse groepsrondreis

  Wandel over de stijle rijstterrassen van Sa Pa2-daagse boottocht in de betoverende baai van HalongMagisch Luang PrabangUitgebreid de tijd in Angkor Wat

  €2595

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Eilanden in de Mekong

  3-daagse bouwsteen

  Als je van Zuid-Laos zuidwaarts langs de machtige Mekong rivier naar Cambodja reist, passeer je het eilanden gebied Sipandone. In het droge seizoen, als het waterpeil langzaam is gezakt, worden veel eilanden drooggelegd en ontstaan er zo'n 4000 eilandjes.

  €166

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Fietsreis Vietnam & Cambodja, 18 dagen

  18-daagse groepsrondreis

  Fietsen tussen tempels en rijstvelden Nederlandse reisbegeleider, lokale gids en fietsenmaker Maak onderweg gemakkelijk contact met de lokale bevolking o.a.Angkor Wat, Saigon, Cu Chi, Phnom PenhPenh & boottocht Can Tho

  €1995

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Van Schilderbaai naar Tempelschat

  19-daagse individuele rondreis

  Als je op zoek bent naar een echte Vietnam ervaring, maar je reis ook een bijzonder tintje wilt geven, dan kun je gemakkelijk het ongerepte Cambodja aan je reis toevoegen. Na de draken rotsen van Halong Bay, het knusse Hoi An en de kruiptocht door de Cu Chi tunnels, vaar je via de Mekong Delta de grens over naar Phnom Penh. Hier word je in de Killing Fields geconfronteerd met de ingrijpende geschiedenis van Cambodja. Je reist door Cambodja naar een van de mooiste en waarschijnlijk bekendste tempelcomplexen van de wereld; Angkor.

  €1413

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • 15-daagse rondreis Thailand & Cambodja

  19-daagse groepsrondreis

  15-daagse rondreis Thailand & Cambodja

  €1647

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • 21-daagse privérondreis Vietnam & Cambodja met privéchauffeur

  20-daagse groepsrondreis

  Verken het oude Indochina en reis naar sprookjesachtige Halong Bay, het pittoreske stadje Hoi An en de miljoenenstad Ho Chi Minh City. In Cambodja bezoek je de tempels van Angkor, de historisch hoofdstad Phnom Penh en het authentieke platteland.

  €2991

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • 22-daagse groepsrondreis Vietnam & Cambodja

  21-daagse groepsrondreis

  In deze uitgebreide rondreis maak je kennis met het prachtige Vietnam en het vriendelijke Cambodja, twee bestemmingen met een heel eigen karakter. Ontdek de fascinerende steden, schitterende natuur en imposante tempels in het voormalige Indochina.

  €2198

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • 23-daagse groepsrondreis Laos & Cambodja

  22-daagse groepsrondreis

  Reis door het oude Indochina vol schitterende natuur en authentieke steden en maak kennis met haar vriendelijke bevolking. Vaar over de machtige Mekong rivier, struin door het sfeervolle stadje Luang Prabang en ontdek de wereldberoemde tempels van Angkor.

  €2548

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Angkor en Eco-paradijsjes

  13-daagse individuele rondreis

  Deze rondreis in Cambodja neemt je mee naar het belangrijkste hoogtepunt van het land: het Angkor tempelcomplex. Vervolgens ga je van de gebaande paden af om het schitterende natuurschoon van de Cardamom Mountains en Koh Kong te verkennen.

  €2318

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Angkor Wat excursie

  individuele rondreis

  U reist per airco auto naar het Angkor tempelcomplex en bezoekt daar, onder begeleiding van een Engelssprekende gids, de belangrijkste tempels en hoort de bijzondere verhalen.

  €92

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Angkor Wat per fiets

  individuele rondreis

  U fietst naar het Angkor tempelcomplex en fietst daar, onder begeleiding van een Engelssprekende gids, naar de belangrijkste tempels. Bekijk ze van dichtbij en hoor de bijzondere verhalen.

  €123

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Angkor Wat Tour

  3-daagse individuele rondreis

  Een 4 daagse tour waarin u uitgebreid kennis maakt met een van de 7 wereldwonderen, de tempels van Angkor.

  €192

  incl. vliegticket

  Bekijken

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?