Beieren ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

8 Beieren reiservaringen en tips

Geweldig

50%

Tof

38%

Wel oké

13%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Ina Vermeij Eijkelboom
    op 28-12-2020
    5 reviews • 0 waarderingen
    5

    “muurschildering”

    Gewledige vakantie gehad in Garmisch-Partenkirchen .Bij aankomst hadden we zoiets van als we dit weer de hele vakantie hebben dan belooft dat wat. De dame waar we het appartement van huurde zei ons m 11 uur klaart het op en dan wordt het mooi weer en idd de dame had gelijk. Ongelooflijk mooie vakantie gehad. We zijn met tandradtrein naar de Zugspitze geweest. Wat een uitzicht en ondanks dat het pas begin september was lag er een berg sneeuw. Heerlijk wat gedronken en toen weer terug naar beneden .Wat ons opviel waren de muurschilderingen overal op de gebouwen de een nog mooier dan de ander. Ook kasteel Neuschwanstein moet je eigelijk gezien hebben als je er bent. Is een korte autoreis en je heb wel een Oosterrijk vinget nodig als je er heen gaat maar is zeker de moeite waard. ook. Is Hier zo mooi dat we er zeker er nog eens terug komen


    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Monique Gijse
    op 28-12-2020
    5 reviews • 3 waarderingen
    4

    “Kamperen in het Berchtesgadenerland”

    Voor mensen die betaalbaar willen kamperen in het Berchtesgadenerland raden wij Camping Staufeneck aan, bij Bad Reichenhall. Het is voornamelijk een doortrekcamping omdat hij aan de A8 ligt, maar het was onze uitvalsbasis voor 1 week zomervakantie en dat beviel ons erg goed. Als je het bruggetje over loopt zit je direct in het dorp, en je bent snel in Salzburg en bij Königssee.

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Esmee
    op 05-08-2019
    13 landen bezocht • 26 reviews • 21 waarderingen
    5

    “Leuke vakantiebestemming en heerlijk eten”

    Toen ik klein was, ben ik hier meerdere malen geweest. Ik heb het hier altijd naar mijn zijn gehad, en vroeger was het hier ook nog niet zo toeristisch. In Bayern is er echt genoeg te doen om een aantal keer terug te komen. De Krimmler Wasserfälle zijn absoluut de moeite waard om te bezichtigen. De Großglockner Hochalpenstraße is ook de moeite waard. Het kan hier wel frisjes zijn omdat je behoorlijk hoog in de bergen zit. Schloss Neuschwanstein mag je zeker niet overslaan als je in de regio bent. Als je interesse hebt in de geschiedenis en WO2, dan moet je ook het Adelaarsnest bij Berchtesgaden bezoeken. Op de Chiemsee en Bodensee kun je heerlijk varen. De Königssee is ook mooi.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jaron
    op 12-05-2019
    22 landen bezocht • 15 reviews • 10 waarderingen
    4

    “Kastelen in het zuiden van Duitsland”

    Naast dat Beieren mooie bergen heeft die in de winter vol liggen met sneeuw. Is Beieren voor liefhebbers van geschiedenis en kunst ook zeker een aanrader! Beieren beschikt namelijk over vele mooie kastelen.
    Een paar van deze kastelen heb ik van binnenuit mogen zien en ik werd vriendenlijk ontvangen door de mensen die de weg wezen aan toeristen. De kastelen staan vaak ook op super mooie plekjes, dus een autoreis door het bos zal erbij horen.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Eva van Kempen
    op 02-05-2019
    21 landen bezocht • 27 reviews • 6 waarderingen
    5

    “Munchen met oktoberfest; echt doen!”

    Ik heb zelden zo'n cutluurshock gehad als bij Oktoberfest in Munchen. Wát een feest! de stad is ook erg mooi (Englischer Garten, de vele biergarten die de stad rijk is). Vergeet ook niet om naar Eibsee te gaan. Je kan er een wandeling om heen maken in een kleine 3 uur.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Sonja
    op 30-04-2019
    8 landen bezocht • 26 reviews • 11 waarderingen
    4

    “Gezellig”

    Veelzijdig gebied in Duitsland voor de reiziger die graag buiten is. Ik heb hier gefietst, gewandeld en gezwommen. Genoeg mogelijkheden om te verblijven, zowel op campings al hotels. Voor iedereen zit er wat bij. Schloss neuschwanstein is een kasteel wat erg mooi is om van buitenaf te bekijken, maar ook de rondleiding in indrukwekkend. Dus mocht je er heen gaan, zorg ook vooral dat je een ticket koopt om binnen te kunnen. Je toegang valt onder een bepaalt tijdblok! Houd hier rekening mee, zodat je niet de berg op wandelt om het kasteel te bezichtigen, terwijl je aantal uur later pas echt naar binnen kan.
    TIP: De Alpsee kort naast het kasteel is een mooie plek om langsop te wandelen of een duik te nemen zolang je wacht op je toegang tot het kasteel.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Anna
    op 25-04-2019
    17 landen bezocht • 26 reviews • 6 waarderingen
    5

    “Bodensee”

    Een hele veelzijdige omgeving! Wandelen, fietsen, watersport, skiën. In deze omgeving valt er het hele jaar door wat leuks te ondernemen! Mooie natuur en uitzicht over Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Peter Buster
    op 12-04-2019
    35 landen bezocht • 39 reviews • 26 waarderingen
    3

    “Lederhosen, Bratwurst en Donkere historie”

    München is de hoofdstad van Beieren. We waren er tijdens de Oktoberfesten en zie daar, alle kelners en dames in lederhosen en klederdracht. Misschien is München in oktober niet het juiste moment vanwege het weer. ik had me er gewoon wat meer van voorgesteld. Ik vond het een redelijk kleine stad of in ieder geval het centrum. Erg mooi met de klok op het pleintje waar iedereen rondhangt om de carroussel te zien rondgaan. oktober is ook de maand van de grote Mineralenbeurs in München. Ook die viel wat tegen. Veel van hetzelfde. Tenslotte ligt net buiten de stad een dorpje. Dachau.

    3 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Beieren vakantie boeken – tips!

Deel jouw Beieren reiservaring en tips!

Ben jij in Beieren geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?