Düsseldorf ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

29 Düsseldorf reiservaringen en tips

Geweldig

7%

Tof

59%

Wel oké

34%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Angelique Schutte
    op 25-01-2021
    8 reviews • 5 waarderingen
    5

    “Mooie veelzijdige stad”

    Heerlijke stad met veel gezellige kerstmarkten. Leuke winkels, de Rijntoren, parken, internationale eettenten, de Kö, superluxe dure winkelstraat, kaufhausen. Ook prachtig in de zomer, als langs de Rijn en in de srad veel tertassen zijn. Wie van moderne architectuur houdt kan zich daar uitleven.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Suze Westervoorde
    op 12-05-2019
    56 landen bezocht • 27 reviews • 14 waarderingen
    4

    “Een fijne stad om te bezoeken”

    Düsseldorf is het net wat kleinere broertje van Keulen. Ondanks dat ze zo dicht bij elkaar liggen zijn ze toch allebei erg verschillend. Düsseldorf voelt iets meer als een dorp dan Keulen. Dat betekent niet dat er niks te doen is. Er zijn veel leuke winkels en restaurants. Vooral de Koningsallee is mooi. Daar zijn veel dure winkels.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Freya de Weijer
    op 11-05-2019
    22 landen bezocht • 54 reviews • 21 waarderingen
    3

    “Leuke stad”

    Leuke stad met voldoende uitgaangsgelegenheden. Overdag kan je er makkelijk op uit trekken om te gaan winkelen. Daarnaast is een boottochtje over de rivier of uitwaaien aan de oevers een leuke bezigheid.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Eleanne
    op 09-05-2019
    25 landen bezocht • 26 reviews • 8 waarderingen
    4

    “Leuk om een dagje te gaan winkelen.”

    Dusseldorf is een stad waar veel Nederlanders een dagje gaan winkelen, dat is dan ook wel te zien aan de grote ketens die zich hebben gevestigd in deze grensstad. Het is ook zeker goed te combineren met een van de pretparken die hier in de buurt liggen.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Elena
    op 06-05-2019
    18 landen bezocht • 27 reviews • 8 waarderingen
    3

    “architectuur”

    Düsseldorf vind ik niet een enorme indrukwekkende stad. Echter is het wel lekker dichtbij en heeft het een groot winkelaanbod. Aan architectuur is er hier ook genoeg. Bekijk eens de Medienhafen. Ook kun je er lekker uit eten en probeer dan de curryworst (let op; zorg er voor dat je overdag niet te veel hebt gegeten want dit is een enorme maaltijd!)

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel J. van Kooy
    op 06-05-2019
    17 landen bezocht • 26 reviews • 6 waarderingen
    3

    “Shopstad”

    Dusseldorf is een leuke stad om een dagje te gaan winkelen, er zijn veel grote warenhuizen maar ook van die kleine boetieken waar je lekker rond kan neuzen. Het ligt ook niet zo ver van de grens af waardoor het een laagdrempelig bezoekje aan Duitsland wordt. Het is ook leuk om te combineren met een bezoek aan Phantasialand of Movie Park Germany.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Alex
    op 03-05-2019
    46 landen bezocht • 26 reviews • 12 waarderingen
    4

    “Düsseldorf: winkelen en architectuur”

    Düsseldorf heeft een groot winkelaanbod: van high end fashion tot de bekende main street ketens. Er zijn mooie boekenwinkels, grote warenhuizen en kleine boetiekjes: voor ieder wat wils.
    Eten doe je in diverse leuke restaurantjes aan de rand van het winkelcentrum, aan of rondom de Rijn. En heb je tijd over: De bijzonder (mooie!) architectuur in Medienhafen is absoluut de moeite waard om te bekijken.
    Düsseldorf is goed bereikbaar: een uurtje vanaf Venlo met de trein of auto.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Saar
    op 29-04-2019
    15 landen bezocht • 28 reviews • 9 waarderingen
    3

    “vooral leuk tijdens de kerstmarkt”

    Düsseldorf is een compacte stad die makkelijk te bereiken is vanaf Nederland. De stad mist voor mij alleen wat charme. Langs de rijn is het leuk en relaxed om een stuk over de promenade te wandelen. Ook kan je er prima een (typische Duits) hapje eten in de leuke restaurants, maar echt gezellig vind ik de binnenstad toch niet; het is er niet echt knus en wat mist historische pracht (of misschien ben ik op de verkeerde plekken geweest). Shoppen kan je er dan wel weer prima. Er is wel 1 periode in het jaar dat de stad erg gezellig en knus is: tijdens de kerstmarkt! Vuurkorven, leuke kraampjes en heerlijke etensgeurtjes. Het wordt ook wel een stuks drukker in de stad, maar misschien daarom ook juist gezelliger. Vanaf de grote steden gaan er in die periode van het jaar op bussen voor dagtripjes.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Patrick van der Linde
    op 27-04-2019
    40 landen bezocht • 31 reviews • 7 waarderingen
    5

    “Een heerlijke bestemming voor een weekendje”

    Düsseldorf is een ontzettend fijne stad. Je kan langs de oevers van de rivier lopen en je kan er ook heerlijk shoppen. De stad is goed te bereiken vanuit Nederland met het openbaar vervoer. Zo kun je het ook nog eens combineren met een citytrip naar Keulen, wat trouwens ook een erg leuke stad is.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Anna
    op 25-04-2019
    17 landen bezocht • 26 reviews • 6 waarderingen
    4

    “Kerstmarkt”

    Düsseldorf is vanuit Nederland goed te bereiken, zelf om als dagtrip naar Düsseldorf te vertrekken. De stad heeft genoeg winkels om een dag te kunnen winkelen. Ook een luxe winkelstraat om lekker rond te kijken. De kerstmarkt is erg leuk om overheen te slenteren! Dus aanrader om dit in die periode te doen.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Düsseldorf citytrip boeken – onze tips!

Deel jouw Düsseldorf reiservaring en tips!

Ben jij in Düsseldorf geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?