• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Frankfurt ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

5 Frankfurt reiservaringen en tips

Geweldig

0%

Tof

40%

Wel oké

40%

Niet zo

20%

Vreselijk

0%

 • Bob van den Broek op 06-04-2019

  “Skyline en winkels”

  Frankfurt, een tussenstop op onze reis naar Italië. Ik had aardig wat van Frankfurt verwacht, maar uiteindelijk viel het een klein beetje tegen. Oké, de skyline was cool en er was 1 leuk plein met een kapotte kerk. Ik had veel meer geschiedenis verwacht, maar dit is helaas allemaal verwoest. Nieuwe gebouwen en winkelcentra's zijn er voor teruggekomen. Een tip als je naar Frankfurt gaat, ga naar het gedeelte met de vele hoogbouw. Hier middenin ligt een parkje, pak je camera en maak leuke foto's. De foto's lijken hierdoor redelijk op Central Park in New York.

 • Mariska op 05-04-2019

  “Zakelijk”

  Frankfurt is het financiële centrum van Europa en dat is goed te zien aan de grote gebouwen en het enorme Euro teken. Als stad zou ik het niet snel nog eens bezoeken; er zijn leukere Duitse steden. Maar voor een dagje is het prima.

 • Barbara Vd Smissen-Nurczyk op 27-11-2017

  “Skyline”

  Op onze weg naar Italië hadden we een tussenstop in Frankfurt en voor een halve dag is dit een prima stad. De skyline verbaasde ons eigenlijk want dat zie je niet zo vaak in Europa. Moeite waard dus. Ook is het plein in het centrum leuk maar niet speciaal.

 • Yorben Schulpen op 26-11-2017

  “Mainhattan!”

  Dit is een stad die vaak overgeslagen wordt door citytrippers, onterecht volgens mij! Oké, eerlijk toegegeven is het historische centrum niet erg groot te noemen, maar wel erg gezellig! Daar staat tegenover dat er veel nieuwe wolkenkrabbers zijn die je maar op een paar plekken in Europa kunt zien (en bezoeken). Het openbaar vervoer is op zijn Duits erg goed aangelegd. Aanraders; de Botanische tuinen (erg cool met de wolkenkrabbers op de achtergrond) en de zoo.

 • Linda van Zalinge op 16-11-2017

  “Mini NY”

  Het hoogtepunt van Frankfurt, was voor mij de skyline. Deze is wel een héél stuk kleiner dan die in New York, maar toen ik op de brug stond en keek naar de skyline, had ik wel even het gevoel dat ik in New York was. Helaas bleef ik niet lang in die waan. In Frankfurt is wel een gezellig pleintje, waar je wat kunt eten en drinken, maar dat was eigenlijk een beetje het enige dat ik leuk vond in Frankfurt. Prima om voor één keer een dag te komen, maar dan heb je er genoeg van gezien. Wel oké dus, maar Duitsland heeft veel leukere plekken.

Frankfurt citytrip boeken – onze tips!

Deel jouw Frankfurt reiservaring en tips!

Ben jij in Frankfurt geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief