Keulen ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

39 Keulen reiservaringen en tips

Geweldig

8%

Tof

59%

Wel oké

28%

Niet zo

5%

Vreselijk

0%

  • Profiel Ewout Vrolijk
    op 24-05-2019
    27 landen bezocht • 13 reviews • 9 waarderingen
    4

    “Prachtige stad voor een weekend weg”

    Leuk stad waar de Rijn dwars door heen loopt. Aan de linker oever van de Rijn ligt de leuke wijk Altstadt. Dit is een leuk wijk met veel historische gebouwen. Met natuurlijk wel het hoogte punt de mooie dom van Keulen. Deze is het bezoeken waard. Tevens is in altstadt leuke restaurantjes en cafeetjes te vinden waardoor het in dit gebied goed toeven is.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Suze Westervoorde
    op 12-05-2019
    56 landen bezocht • 27 reviews • 14 waarderingen
    5

    “Mooi en dichtbij”

    Het fijne aan Keulen is dat het net over de grens is. Vanuit meerdere plekken in Nederland kun je makkelijk een dagtripje maken naar deze mooie Duitse stad. Wat dan eigenlijk niet mag ontbreken is een bezoek aan de dom van Keulen. Beklim deze vooral je krijgt er een ontzettend mooi beeld van de stad voor terug. Ik vond Keulen leuk omdat er zoveel fijne en goedkope restaurants waren. Bovendien kun je Keulen ook mooi combineren met een bezoek aan andere steden zoals Düsseldorf of een mooie Wüppertal.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Elena
    op 06-05-2019
    18 landen bezocht • 27 reviews • 8 waarderingen
    2

    “Lekker dichtbij”

    Keulen is lekker dichtbij maar voor mij geen aanrader. De stad voelt iet wat kil aan. Echter kun je er wel fantastisch shoppen en een mooie kerk bezoeken. Ook zijn hier in de winter kerstmarkten te bezoeken. Kerstmarkten sla ik liever over, maar als dit je ding is, kan ik zeker Keulen aanraden!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Sonja
    op 30-04-2019
    8 landen bezocht • 26 reviews • 11 waarderingen
    4

    “Leuk rondom kerst”

    Mooie stad met oude gebouwen. De Kölner Dom is een mooi en indrukwekkend gebouw van buiten. Ik kan je ook echt aanraden deze te beklimmen, onder andere voor het uitzicht wat je hiermee hebt over de stad. De stad is erg sfeervol rondom kerst, door alles wat versierd is en de kerstmarkten.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Mirjam Duijmelinck
    op 28-04-2019
    10 landen bezocht • 29 reviews • 23 waarderingen
    4

    “Keulen”

    Keulen die bekend staat door haar Dom. Een erg mooie kerk die prominent aanwezig is. Om te shoppen ben je ook aan het goede adres in Keulen, super lange winkelstraten en het heeft een aantal warenhuizen die je zeker een bezoekje moet brengen. In december heeft Keulen een aantal kerstmarkten die erg gezellig zijn. Bezoek deze eens onder het genot van een glaasje glühwein!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Patrick van der Linde
    op 28-04-2019
    40 landen bezocht • 31 reviews • 7 waarderingen
    4

    “Keulen”

    Ik ben inmiddels twee keer in Keulen geweest en ik vond het een fijne stad. Het letterlijk en figuurlijke hoogtepunt; de dom van de Keulen is een gigantische kerk die leuk is om te beklimmen. Een wandeling langs de Rijn is ook heerlijk. Bovendien heeft Keulen ook een erg mooie Altstädt.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Richard Tronco
    op 26-04-2019
    35 landen bezocht • 45 reviews • 6 waarderingen
    4

    “Kolsch bier!!”

    Twee keer in Keulen geweest. Eén keer om te stad te zien en op de terrasjes te zitten met een Duits pilsje. Het is een middelgrote stad, maar alles is lopend te zien en te ondernemen. Een aantal pleinen moet je langs lopen en de bezienswaardigheden bekijken. Op het grote plein staat de Keulse Dom. Wanneer je zin en energie hebt, loop dan naar boven. Een aardige klim, maar zeker de moeite waard.
    De andere keer uiteraard met Kerst. De kerstmarkt in Keulen is één van de betere markten die er met Kerst is in Duitsland. De gemoedelijke sfeer, de stalletjes en het eten laten je de gehele dag genieten. Trek warme kleding aan ;)

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Laura Oude Vrielink
    op 25-04-2019
    23 landen bezocht • 28 reviews • 9 waarderingen
    4

    “Mooie bestemming vooral tijdens de Kerst ”

    Keulen is vanaf Nederland ideaal te bereiken met de auto of trein als citytrip bestemming. De stad heeft een aantal leuke highlights en de kerstmarkten zijn gezellig! Eet zeker een lekker hotdog bij Maddogs en shopliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Anna
    op 25-04-2019
    17 landen bezocht • 26 reviews • 6 waarderingen
    4

    “Carnaval in Keulen”

    Keulen opzich is al een mooie grote stad om je een aantal dagen te vermaken. Het beklimmen van de Kölner Dom is ook erg bijzonder om te doen. Van boven heb je mooi uitzicht over de stad. Ook van buiten is de Kölner Dom erg indrukwekkend. Wat ook erg vermakelijk is, is om de Kölner Karneval in de stad zelf te vieren. Een aantal dagen feest in de stad met een uitgebreide optocht!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Brenda Delahaye
    op 21-04-2019
    11 landen bezocht • 13 reviews • 4 waarderingen
    3

    “Kerst in Keulen”

    Ik ben al meerdere malen in Keulen geweest. De periode met kerst is er naar mijn mening het leukste. Vanuit zuid Limburg prak je makkelijk de 350 bus naar Achen hbf en hier pak je een trein naar Keulen. De trein binnen Duitsland is relatief goedkoop en al helemaal als je met meerdere personen gaat. Bij de dom van Keulen is een mooie grote kerstmarkt te vinden. Wanneer je van kunst houdt is het aan te raden om naar het Ludwig museum te gaan.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Keulen citytrip boeken – onze tips!

Deel jouw Keulen reiservaring en tips!

Ben jij in Keulen geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?