27 Vakantiedagen

Visum nodig voor Egypte?

Voor houders van een Nederlands en Belgisch paspoort is een toeristenvisum noodzakelijk. Dit visum is geldig voor 30 dagen. Je kunt het visum ter plekke, op de luchthaven, aanschaffen voor ongeveer €30. Dit bedrag kun je betalen in euro’s of dollars. Je hoeft dus niet van tevoren een visum te regelen, wel moet je ter plekke nog in de rij staan en dit kan soms wel even duren. Wat heb je nodig voor een visum aanvraag on arrival:

  • Paspoort dat nog minimaal zes maanden geldig is.
  • Twee pasfoto’s.
  • Adresgegevens van de accommodatie waar je verblijft.
  • En als je bij vrienden of familie verblijft, moet je een uitnodigingsbrief kunnen overhandigen.

Sta je liever niet op het vliegveld in de rij? Dan kun je ook van tevoren je visum online aanvragen. De nadelen zijn dat dit wat duurder is (zo’n €35) en je bent je paspoort een tijdje kwijt. Wil je langer dan 30 dagen blijven, dan kun je je visum in Egypte verlengen, maar doe dit wel minimaal 4 dagen van tevoren. Je kunt er ook voor kiezen om je visum vooraf online te regelen via visum Egypte.

Lees verder: Gezondheid >

Top 3 Egypte specialisten

TUI

TUI

Via TUI boek je jouw zon-, duik-, all inclusive- of familievakantie naar Egypte. Het aanbod bestaat voornamelijk uit hotels van drie sterren en meer.
Bezoek website


De Vakantiediscounter

De Vakantiediscounter

Prijswinnend online-reisbureau met breed aanbod aan goedkope Egypte-vakanties, met vertrek van diverse vliegvelden (ook buiten Nederland!).
Bezoek website


Djoser

Djoser

Djoser is ooit begonnen met het aanbieden van reizen in Egypte en is nog steeds gespecialiseerd in rondreizen in dit land.
Bezoek website

Boek je rondreis naar Egypte

TUI
1. TUI

Zon-, duik-, all inclusive- en familievakanties.
Bezoek website

Djoser
3. Djoser

Groepsrondreizen.
Bezoek websiteBekijk Egypte rondreizen
Vanaf €598 incl. vliegticket

Vliegtickets Egypte

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Egypte
V.a. 212