• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Ardèche ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

6 Ardèche reiservaringen en tips

Geweldig

50%

Tof

50%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Peetie Aanen op 01-04-2020

  “Ardèche”

  Vanaf 2003 in de Ardeche geweest tot 2011 op verschillende campings het is er lekker warm ruig met prachtige dorpjes (Balazuc) is er een van, en verder het hele landschap de rivier Ardeche het wandelen , kano varen kan nog wel even doorgaan dus 2020 weer terug als het mogelijk mag zijn, dus voor mij en me man het ultime departement

 • Jacqueline Westerhoff op 26-04-2019

  “Heerlijk landelijk en verrassend avontuurlijk”

  Tijdens een meivakantie die 2,5 week duurde, verbleven wij de eerste week in de Ardèche, op doorreis naar de Côte d’Azur. Wij zaten in le Rouret en Ardèche, een bungalow park van Pierre & Vacances. Het park heeft een fijn zwembad (met wildwaterbaan) en een actief animatieteam dat vooral voor kinderen en tieners van alles organiseert. Verder is er een excursiebalie die leuke uitstapjes in de omgeving aanbiedt.

  Wij waren er eind april, begin mei en het weer was over het algemeen goed. Op anderhalve dag na konden we de hele dag buiten zijn. Die middag en dag dat het regende, hebben we gebruik gemaakt van het binnenzwembad (heel klein hoor, eigenlijk een whirpool) en de grotten in de buurt bezocht. Omdat we behoefte aan een relaxvakantie hadden, hebben we niet heel veel in de omgeving ondernomen, maar het kán er wel.

 • Evert Kwakkel op 02-12-2017

  “Najaarsreis 12 dagen naar de Ardéche”

  Eind september waren we nog 12 dagen in de Ardéche op een camping in de buurt van Ruoms.
  We hebben hier veel gefietst en gewandeld.
  De temperatuur was nog elke dag tussen de 22 en 28 graden we hebben genoten .
  De omgeving is erg mooi en in het najaar niet al te druk .
  Enig nadeel veel campings waren al dicht, maar er waren er nog genoeg open .
  Hieronder behalve de foto's ook onze video op You Tube !

 • Anne van den Berg op 30-11-2017

  “Zijn we er al?”

  Afgelopen jaar zijn wij voor het eerst naar de Ardeche geweest. We wilden graag een keer gaan kanoën en er waren daar volop mogelijkheden. In eerste instantie wilde we voor Pont d'arc het water in zodat we hier onderdoor konden varen. Echter hebben wij besloten dit niet te doen nadat wij hadden geïnformeerd op de camping. Wij zijn na de Pont d'arc in het water gegaan en hebben een pittige tocht van 24km afgelegd. Hoewel het een hele trip was, was het echt geweldig! Een prachtige omgeving die je alleen via het water te zien krijgt. In het hoogseizoen staan er op sommige plekken langs het water brandweermannen om zo de mensen verder te helpen. Wij hadden onze GoPro aan de roeispaan vastgemaakt zodat tussendoor filmpjes en foto's gemaakt konden worden, dit was echt ideaal een heeft ons prachtige beelden opgeleverd.

 • Senna op 30-11-2017

  “Avontuur & ontspanning”

  De ardeche is bij uitstek een geweldige streek voor een kampeervakantie. Zoek een betaalbare camping, gooi je tent in de achterbak en vertrek.
  In de Ardeche is er ruimte voor zowel avontuur als ontspanning. Doe bijvoorbeeld een kajaktocht of maak een mooie wandeling.
  Of geniet van wijn en stokbrood uit de regio.
  Deze streek is erg geschikt voor gezinnen.

 • Jaap van der Smissen op 24-11-2017

  “Avontuur”

  Jaren geleden zijn wij ooit met de kinderen naar de Ardeche gegaan om te wezen kamperen. Een prachtig landschap waar veel te doen is voor zowel jong als oud. Prachtige wandeltochten en fietsroutes voor ons en survival mogelijkheden voor de kinderen waren ook tof! Let wel op dat je kinderen ouders moeten zijn dan 8 jaar ongeveer en voor pubers is het misschien een wat minder gebied mits ze niet avontuurlijk zijn

Ardèche vakantie boeken – onze tips!

Deel jouw Ardèche reiservaring en tips!

Ben jij in Ardèche geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief