• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Corsica ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

5 Corsica reiservaringen en tips

Geweldig

60%

Tof

40%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Eri op 28-04-2019

  “Zeer veelzijdig”

  Ruim twee weken met onze eigen auto op drie verschillende plekken verbleven op Corsica in de maand mei. Het is een ruw eiland, wat ongerept en minder georganiseerd. Dan bedoelen we als je de natuur in gaat. We hebben enorm genoten van het binnenland, Corse en omgeving, en natuurlijk van het zuiden en de westkust. Een heerlijke tijd gehad!

 • Jacquelijn op 27-04-2019

  “Geweldig!”

  Prachtig eiland. Ruige bergen, prachtig blauwe zee. Corsica is een van de mooiste eilanden in Europa. Je kunt in het voorjaar zeer actief op vakantie. In de zomer is het wat drukker, maar ook nog prima te doen. Wij hebben veel gewandeld en heerlijk in de prachtige blauwe zee gezwommen.

 • Nathalie Van Koningsveld van Damme op 13-08-2018

  “Corsica”

  Wij zijn op Corsica geweest in combinatie met Sardinië. Super mooi eiland, met de auto veel gezien, prachtige baaien, hoog gebergte met wandelroutes, mooie stranden, wat mij betreft komen we zeker nog terug.

 • Maaike Lut op 03-11-2017

  “Een van de fijnste plekken in Europa”

  Wat is Corsica toch mooi! Ik ben hier nu vijf of zes keer geweest en mijn jeugd ligt hier echt. Het heeft geweldig mooie baaien, prachtige natuurplekken en het is ook een aanrader om te gaan mountainbiken. Je kunt er tegenwoordig heen vliegen, maar het is ook leuk om met de auto naar Italië te gaan en vanaf daar met de boot een oversteek te maken. De auto kan mee op de boot, zodat je de roadtrip kan vervolgen als je eenmaal bent aangekomen. Ik vind Corsica echt een heerlijke zonbestemming!

 • Rilana Ruissen op 01-11-2017

  “Corsica is echt een parel!”

  In Calvi stonden wij op de camping. De camping was direct aan het strand, heerlijk! Via het strand of de oude spoorlijn kon je lopen naar het dorpje met een hele gezellige boulevard. Meerdere dagen hebben wij een scooter gehuurd om zo dit gedeelte van het eiland te ontdekken. Zo gaaf! Buiten Calvi kwam je bijna geen toerist meer tegen. We zijn in dorpjes geweest die bijna uitgestorven waren en stranden waar niemand lag. Een aanrader is om een dag mee te gaan met een gids. Die neemt je mee in een 4x4 en je komt op hele bijzondere plaatsen. Die weten de leukste plekjes en het lekkerste eten van het eiland goed te vinden!

Corsica vakantie boeken – onze tips!

Deel jouw Corsica reiservaring en tips!

Ben jij in Corsica geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief