• Uitgebreide reisinformatie
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Tips & ervaringen van reizigers!

Dordogne ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

8 Dordogne reiservaringen en tips

Geweldig

25%

Tof

38%

Wel oké

38%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Elena
    Elena op 06-05-2019
    18 landen bezocht • 27 reviews • 12 waarderingen
    3

    “Warm”

    De Dordogne is idyllisch maar enorm warm. Ook is hier veel sprake van onweer en moet hiermee rekening worden gehouden. Wel zijn er heerlijke Franse wijnen en met een stokbroodje erbij geeft dit het ultieme vakantie gevoel. Ook is het een aanrader om een buitenrit te paard te maken. Zo ontdek je de mooie natuur op een snel tempo en dit is enorm rustgevend.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel
    op 01-05-2019
    0 reviews • 0 waarderingen
    3

    “Lekker zonnen in de zomer”

    Lekker zonnen op het strand en 's avonds weer terug naar de camping. Het ultieme vakantiegevoel voor veel Nederlanders. Geniet van het lokale eten, ontdek de mooie natuur en kom vooral tot rust aan de zee. Voor de 18+ers onder ons, proef veel Franse wijnen, maar geniet met mate!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Hein van Wijngaarden
    Hein van Wijngaarden op 01-05-2019
    27 reviews • 32 waarderingen
    4

    “Uitgestrekt en bijzondere dorpjes rond de rivier Dordogne. ”

    Zoek een kleinere camping in de Dordogne. Geniet van de kleine dorpjes, mopoie restaurants en het locale eten. Sarlet leuk om een keer doorheen gelopen te hebben, maar zomers te druk en te warm. Veel kastelen die te bezoeken zijn.

    3 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Kara Fransen
    Kara Fransen op 21-04-2019
    21 landen bezocht • 13 reviews • 1 waardering
    5

    “Terug naar de Middeleeuwen”

    De streek de Dordogne ademt cultuur. Je vindt er prachtige kastelen en ouder forten. Deze zijn vaak te beleven met de kans om in de huid te kruipen van echte ridders en prinsessen (leuk voor de kinderen!). Naast de mooie stadjes met hun kastelen heb je natuurlijk de rivier waar het heerlijk is om af te koelen.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Maarten Vrolijk
    Maarten Vrolijk op 11-02-2018
    1 review • 4 waarderingen
    5

    “Dordogne, Belves”

    Als een van de oudste stadjes van west-Frankrijk, gelegen nabij de Dordogne rivier is Belvès het recept voor leven als god in Frankrijk. De natuur, romaanse uitstraling, ongerept en de nog intact zijnde holegraven in de rivier bergwanden wanen je in de oudheid. Gunstig klimaat, nachten fris, nooit ver van een grotere stad, gevarieerde landschappen van ruig tot groen maken de Dordogne misschien niet ultiem voor een vakantie, maar voor het leven...

    4 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel
    op 18-11-2017
    0 reviews • 0 waarderingen
    3

    “Erg toeristisch maar wel leuk”

    De Dordogne is ons een beetje tegengevallen. Het aantal Nederlanders is gewoon te veel in de zomermaanden. Ook het weer is onvoorspelbaar. We hebben het enorm heet gehad, maar ook veel regen. De grotten zijn toch wel het leukste om te bezichtigen.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Marloes de Bruin
    Marloes de Bruin op 10-11-2017
    16 landen bezocht • 26 reviews • 18 waarderingen
    4

    “Kastelen, heuvels en rivieren”

    Een middeleeuwse streek vol heuvels en kleine dorpjes. Er zijn heel veel kastelen die je kunt bezoeken, een hele mooie is Chateau de Catelnaud-la-Chapelle. En het kanoën op de rivieren is zeker een aanrader. Verlaat de grote wegen en ga de dorpjes langs via de smalle landweggetjes. Ga naar de markt in Beynac-et-Cazenac en Saint-Cyprien en geniet van al het eten wat je hier ziet.

    3 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Mireille le Rutte
    Mireille le Rutte op 04-11-2017
    25 landen bezocht • 13 reviews • 4 waarderingen
    4

    “Avignon”

    Een stukje rijden vanuit de Dordogne maar zeker leuk voor een dagje uit is Avignon. In. In jeugd kwam ik hier al, waardoor het een stuk nostalgie is en ik even terug ben. Een mooie ommuurde stad, de middeleeuwen komen hier in je gedachte tot leven In juli is hier een theaterfestival waarbij de acteurs aan het einde van de middag korte voorproefjes van de voorstelling geven in de stad. Het is al een tijd geleden dat ik hier ben geweest, maar de straatmuzikanten, acrobaten en jongleurs maken het geheel compleet. Struin lekker door de tuin van het pauselijk paleis, eet een ijsje onder een boom en zoek een plekje op een terras om lekker mensen te kijken.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Dordogne vakantie boeken – onze tips!

Deel jouw Dordogne reiservaring en tips!

Ben jij in Dordogne geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief