Lago Maggiore ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

8 Lago Maggiore reiservaringen en tips

Geweldig

50%

Tof

50%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Freya de Weijer
    op 11-05-2019
    22 landen bezocht • 54 reviews • 21 waarderingen
    4

    “Mooie herinneringen”

    Lago Maggiore is een prachtig meer waar je heerlijk in de omgeving van kan kamperen. Wij zaten pal aan het strand, waardoor we heerlijk konden zwemmen in het meer, maar ook in de omgeving kan je prachtig wandelen en zijn er veel lekkere restaurantjes om je avond door te brengen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Kara Fransen
    op 21-04-2019
    21 landen bezocht • 13 reviews • 1 waardering
    5

    “Heel fijn”

    Lago Maggiore is een prachtig meer waar je alles vindt voor een fijne vakantie. Je kan cultuur opsnuiven door met de boot naar de kleine eilandjes op het meer te gaan. De verschillende stadjes rondom het meer stralen gezelligheid uit; Verder biedt het meer verkoeling op hete dagen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Eri
    op 25-10-2017
    37 landen bezocht • 45 reviews • 65 waarderingen
    4

    “Met kinderen buiten het seizoen”

    Samen met onze jonge kinderen twee weken in de buurt van het meer gelogeerd in het begin van 2000. Buiten het seizoen was het zeer rustig met jonge kinderen en een grijze golf een heerlijke mix! Genoeg vertier, mooi gebied en niet te ver rijden.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Megan
    op 23-10-2017
    13 landen bezocht • 13 reviews • 2 waarderingen
    4

    “Rust en prachtige omgeving ”

    Wij hadden vanuit ons hotel een mooi uitzicht op Lago Maggiore. Het is een plek waar wat meer ouderen op af komen voor de omgeving waardoor het niet zo heel toeristisch is. Het is leuk om de boot naar de verschillende eilanden te nemen, hier is het echter wel wat toeristischer. Heel mooi is het om de Lago Maggiore Express te nemen, hierbij ga je eerst met de boot naar Zwitserland en dan met een trein weer terug door een prachtige landschap. Deze reis kan je ook andersom maken.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Gabi Bertram
    op 21-10-2017
    24 landen bezocht • 27 reviews • 28 waarderingen
    5

    “Funivia del Lago Maggiore”

    De eerste stop van een weekje Noord Italië werd Laveno-Mombello aan de Lago Maggiore. ik boek altijd via booking.com en had snel snel een hotel geboekt maar niet de hele beschrijving gelezen. Bleek het hotel op 1000 meter hoogte te liggen en alleen bereikbaar per kabelbaan. Even slikken maar wat was het fantastisch! Na 15 minuten met de kabelbaan in een klein tonnetje, kom je in een hotel met 12 kamers met eigen balkon en complete privacy. Het uitzicht op het meer was weergaloos. Wandelen, mountainbiken of deltavliegen behoren tot de mogelijkheden op de berg. In het restaurant heerlijk gegeten dus een absolute aanrader.

    3 waarderingen


    • 12 landen bezocht
      0 reviews
      0 waarderingen
      Geplaatst op 20 juni 2018 19:55

      welk hotel was dit? Ik ga binnenkort heen en lijkt me leuk daar te verblijven. Groetjes

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Sconosciuta
    op 20-10-2017
    21 landen bezocht • 28 reviews • 35 waarderingen
    4

    “Veel beter dan het Gardameer”

    Een mooi meer met veel leuke plaatsjes, een boottocht is zeker de moeite waard, evenals een dagtocht naar het nabij gelegen Orta meer. We hadden via air bnb een mooie ruim appartement gehuurd, met gezamenlijk gebruik van keuken en een enorme tuin. Heerlijk wat een rust. Uitstekende gastheer Philippe https://www.airbnb.nl/rooms/656914

    4 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Gea Snellenburg
    op 28-12-2016
    1 review • 3 waarderingen
    5

    “Cannobio”

    Als klein meisje, in 1969, kwam ik op camping Riviera met mijn zus en ouders. Op loopafstand van Cannobio aan het Lago Maggiore. We zijn nu bijna in 2017 en nog steeds, na 42 keer, is en blijft dit mijn favoriete vakantie !!! In de tussentijd vele andere landen en plaatsen mogen bezoeken, maar Cannobio blijft mijn favoriet en hoop er heel graag volgend jaar zomer weer naar toe te kunnen. Daar ligt een stukje van mijn hart !!! De bergen rondom het Lago Maggiore zijn adembenemend mooi, veel in de buurt om te bezoeken, zoals Milaan, bergwandelingen, Locarno (CH) of een heerlijke boottocht.

    3 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Manuela Hermens
    op 21-11-2016
    1 review • 2 waarderingen
    5

    “Even uit de drukte...”

    Onze vakantie was geweldig. Omgeving van laggo majore is geweldig. De eilandjes zijn erg toeristisch maar leuke daginvulling. Treinverbinding naar het toeristische Milaan is prima. Wil je rust ruimte en natuur dan zit je zo in de bergen. Minder toeristisch maar zo ontzettend mooi. Allen de route dwars door de bergen is een spektakel op zich. De wandelroutes zijn vrij goed aangegeven wat je niet overal kunt zeggen in Italie. De dagwandeling olv een gids door parc Devoro en de lunch bij de lokale alpenboer was echt een toppunt. Wat een gastvrijheid en enthousiasme en wat een heerlijke kaas vlees en wijn in een prachtige omgeving. De tuin in Verbania is ontzettend mooi . Je geniet van alle plantenpracht en het uitzicht oo de bergen en het meer. Ook weer een stuk rustigeren misschien nig wel mooier dan bij de eilandjes. Het weer was 2 weken vrij constant heerlijk 25 tot max 30 graden. En s avonds koelde het lekker wat af. Wij komen zeker nog terug.

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Lago Maggiore vakantie boeken – onze tips!

Deel jouw Lago Maggiore reiservaring en tips!

Ben jij in Lago Maggiore geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?