27 Vakantiedagen

Geografie

Japan is een land in het oosten van Azië. Het land ligt in de Grote Oceaan en bestaat uit ongeveer 6.852 eilanden. Japan is een veelzijdig land. Het zuiden van Japan kent tropische temperaturen terwijl het noorden van Japan een Siberisch klimaat heeft. Langs de oostkust van Japan loopt een bergketen die voor koele lucht op het eiland Honshu zorgt. In Japan valt het erg op dat veel landschap bewerkt is door menselijke krachten maar dat neemt niet weg dat er nog veel wildernis is te vinden in Japan. Het meest ongerepte stukje wildernis vind je in het noordoosten van Hokkaido waar bruine beren hun slag slaan en waar de natuur meer dan een beetje de baas is. Japan wordt omsingeld door de Japanse Zee, Okhotsk Zee, Oost-Chinese zee en Stille Oceaan. Op zee grenst Japan met Rusland, Taiwan, China, Noord-Korea en Zuid-Korea. Tokyo is de hoofdstad van Japan en de taal die er gesproken wordt is Japans.

Lees verder: Vervoer >

Top 3 Japan specialisten

Riksja Travel

Riksja Travel

Stel zelf je ideale Japan rondreis samen met bouwstenen of haal je inspiratie uit één van de samengestelde individuele rondreizen.
Bezoek website


Sawadee

Sawadee

Sawadee biedt verschillende groepsrondreizen door Japan met veel individuele vrijheid. Van hightlight trips tot rondreizen.
Bezoek website


Djoser

Djoser

De Japan-reizen van het populaire Djoser bieden individuele vrijheid in combinatie met het gemak van een groepsreis.
Bezoek website

Boek je rondreis naar Japan

Riksja Travel
1. Riksja Travel

Zelf samenstellen.
Bezoek website

Sawadee
2. Sawadee

Groeps en individueel.
Bezoek website

Djoser
3. Djoser

Geliefde rondreizen.
Bezoek websiteBekijk Japan rondreizen
Vanaf €107 incl. vliegticket

Vliegtickets Japan

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Japan
V.a. 456