Inentingen, gezondheidszaken en hygiëne

De enige verplichte inenting voor een reis naar Jordanië is die tegen Gele Koorts, deze is echter alleen verplicht als je in de zeven dagen voordat je Jordanië binnen treedt in een ‘Gele Koorts’-gebied bent geweest (Nederland zelf valt daar niet onder). Aangeraden worden verder de inentingen tegen DTP, Hepatitus A, Hepatitus B en Tyfus. Laat je van tevoren adviseren door de GGD of kijk voor meer informatie over inentingen en voor het maken van een afspraak hier bij Meditel

Jordanië is een land in het Midden-Oosten dus de hygiënevoorschriften en normen en waarden zijn anders dan in Europa. Kraanwater kun je niet drinken. Ziekenhuizen en klinieken in het hele land zijn geschikt om kleine tot ernstige zaken op te laten lossen. Voor extreme zaken wordt geadviseerd terug te keren naar Nederland of België. Als dat niet mogelijk is, kun je het beste terecht in het ziekenhuis van Amman.

Lees verder: Geografie >

Top 3 Jordanië specialisten

Sawadee

Sawadee

Diverse avontuurlijke Jordanië groepsreizen, waaronder ook een rondreis speciaal ontwikkeld voor vrouwelijke reizigers.
Bezoek website


Kras

Kras

Bij Kras vind je scherp geprijsde Jordanië groepsreizen, maar ook een individuele flydrive waarin je reist met eigen huurauto.
Bezoek website


Better Places

Better Places

Ontwerp je individuele rondreis samen met Elena, de reisspecialist die er woont. Stuur haar je wensen en zij maakt voor jou een reisvoorstel op maat.
Bezoek website

Boek je rondreis naar Jordanië

Sawadee
1. Sawadee

Avontuurlijke groepsrondreizen.
Bezoek website

Kras
2. Kras

Groepsrondreizen.
Bezoek website

Better Places
3. Better Places

Individuele rondreizen.
Bezoek websiteBekijk Jordanië rondreizen
Vanaf €749 incl. vliegticket

Vliegtickets Jordanië

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Jordanië
V.a. 155