27 Vakantiedagen

Inentingen, gezondheidszaken en hygiëne

De enige verplichte inenting voor een reis naar Jordanië is die tegen Gele Koorts, deze is echter alleen verplicht als je in de zeven dagen voordat je Jordanië binnen treedt in een ‘Gele Koorts’-gebied bent geweest (Nederland zelf valt daar niet onder). Aangeraden worden verder de inentingen tegen DTP, Hepatitus A, Hepatitus B en Tyfus. Laat je van tevoren adviseren door de GGD of kijk voor meer informatie over inentingen en voor het maken van een afspraak hier bij Meditel

Jordanië is een land in het Midden-Oosten dus de hygiënevoorschriften en normen en waarden zijn anders dan in Europa. Kraanwater kun je niet drinken. Ziekenhuizen en klinieken in het hele land zijn geschikt om kleine tot ernstige zaken op te laten lossen. Voor extreme zaken wordt geadviseerd terug te keren naar Nederland of België. Als dat niet mogelijk is, kun je het beste terecht in het ziekenhuis van Amman.

Lees verder: Geografie >

Top 3 Jordanië specialisten

TUI

TUI

TUI is de grootste en bekendste reisorganisatie van Nederland en biedt diverse rondreizen aan naar Jordanië, waaronder groepsreizen, singlereizen én individuele flydrives met huurauto.
Bezoek website


Riksja Jordanië

Riksja Jordanië

Bij Riksja kun je zelf je eigen Jordanië reis op maat samenstellen door een combinatie te maken van diverse bouwstenen. Ze bieden ook advies op maat en diverse familiereizen.
Bezoek website


Better Places

Djoser

Avontuurlijke reizen-specialist Djoser heeft een ruim aanbod aan groepsreizen door Jordanië, waaronder ook een speciale Jordanië wandelreis en combireizen met o.a. Israel en Egypte.
Bezoek website

Boek je rondreis naar Jordanië

Sawadee
1. Sawadee

Avontuurlijke groepsrondreizen.
Bezoek website

Kras
2. Kras

Groepsrondreizen.
Bezoek website

Better Places
3. Better Places

Individuele rondreizen.
Bezoek websiteBekijk Jordanië rondreizen
Vanaf €785 incl. vliegticket

Vliegtickets Jordanië

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Jordanië
V.a. 155
t>