Albufeira ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

32 Albufeira reiservaringen en tips

Geweldig

31%

Tof

41%

Wel oké

13%

Niet zo

16%

Vreselijk

0%

  • Profiel Huub de Boer
    op 16-01-2021
    37 landen bezocht • 23 reviews • 10 waarderingen
    4

    “Albufeira: feest!”

    Albufeira staat voor feest en een heerlijk strand! Zorg voor een goed hotel (deze verschillen nogal) en wanneer je bent gearriveerd kun je volledig ontspannen. Of je nu aan het zwembad ligt, aan het strand, luncht in het centrum neemt of er een dagje op uit gaat, alles is vermakelijk én ontspannend! Bovendien heb je met de kliffen en rotsen in de omgeving heb je schitterende uitzichten aan de kust.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Sharon
    op 07-05-2019
    35 landen bezocht • 32 reviews • 7 waarderingen
    2

    “Oh Oh Albufeira”

    Albufaira is van oorsprong een vissersdorp. Tegenwoordig is het een stad met mooi gekleurde huizen. s avonds en s nachts wordt het in het hoogseizoen overgenomen door feestende jongeren. Ben je dit niet, dan zijn er in de omgeving van Albufeira tig andere dorpjes/stadjes waar het beter vertoeven is. Voor stappen, uitgaan en waterparken zeer aan te raden.

    5 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel J. van Kooy
    op 06-05-2019
    17 landen bezocht • 26 reviews • 6 waarderingen
    4

    “Feeststad”

    Erg leuk om heen te gaan als examenreis of als je zin hebt in een ordinaire zon-zuipen-ziekenhuis vakantie. Dit is natuurlijk maar een geintje, maar er zit wel een kern van waarde in. Het oude gedeelte van Albufeira is zeker mooi en de stranden en de kustlijn ook, maar de meeste bezoekers komen toch om te feesten in het nieuwe gedeelte, waar alle clubs zich bevinden.

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Mirjam Duijmelinck
    op 28-04-2019
    10 landen bezocht • 29 reviews • 23 waarderingen
    4

    “Zon, zee en een feestje”

    Albufeira is een plaats waar je volop uit kan gaan. Het heeft een strip, met alleen maar discotheken en waar allemaal verklede mensen rondlopen (las vegas in het klein). Dit was allemaal niet zo mijn ding, veel te opgeblazen, te druk en heel veel luidruchtige engelsen. Ik vind het centrum van Albufeira veel gezelliger en gemoedelijker. Ook daar zijn cafeetjes te vinden waar je op stap kunt gaan. Vanuit Albufeira kan je excursies maken naar bijvoorbeeld Lagos en "het einde van de wereld"; (neem dan wel een trui mee want daar is het koud en waait het hard, zelfs in hartje zomer).

    6 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Lisa Veldhoen
    op 28-04-2019
    18 landen bezocht • 14 reviews • 8 waarderingen
    4

    “Mooie vakantie”

    Ik ben sowieso echt fan van Portugal vanwege de gastvrijheid en cultuur. Ik ben 2x in Albufeira geweest, 1x met vrienden en 1x met familie. Zowel het nieuwe als het oude gedeelte is de moeite waard. Al gaat mijn voorkeur uit naar het oude gedeelte. Er is meer te zien en je proeft meer de cultuur. Het nieuwe deel is meer het uitgaansdeel.

    3 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Wil Oomen
    op 24-04-2019
    15 landen bezocht • 52 reviews • 10 waarderingen
    3

    “Relaxen in de drukte”

    Wij hebben wel een prettige vakantie gehad in Albufeira, maar hadden gehoopt dat het buiten het seizoen wat rustiger zou zijn. Echter was dit niet het geval. We hebben echt wel heerlijk kunnen relaxen, maar er was teveel toerisme en daarom vinden we dat we beter ergens anders naar toe moeten gaan de volgende keer. De stranden in Albufeira zijn wel mooi! Voor de rest hebben we geen highlights bezocht. De volgende keer neigen we toch meer naar Griekenland of Spanje, ook al is het daar ook wel druk.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel
    op 24-04-2019
    0 reviews • 0 waarderingen
    4

    “Partystad”

    De stad om je examenreis naar toe te plannen, er zijn enorm veel clubs en in het oude gedeelte van Albufeira zijn vooral barretjes en kroegjes te vinden. Voor ieder wat wils dus, let wel op een goede locatie met boeken want taxi's zijn redelijk duur.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Suus
    op 08-04-2019
    25 landen bezocht • 14 reviews • 5 waarderingen
    4

    “Top strandvakantie ”

    Lekker er even tussenuit en bezoek de gave stranden met rotsen en genoeg mogelijkheden om op pad te gaan naar het einde van de wereld (Sagres) of leuke badplaatsen bewonderen. Ik vond Alvor en Portimão de moeite waard.

    Heerlijk eten is het in Albufeira bij the Sissling stones. Je krijgt heerlijke ossenhaas om je vingers bij op te eten.

    Of als je het strand een beetje zat begint te worden ga een dagje naar Sevilla, mooie stad met veel cultuur. Mooie bestemming voor als je naast op strand hangen nog wat wilt ondernemen

    3 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Krista
    op 06-04-2019
    19 landen bezocht • 13 reviews • 3 waarderingen
    4

    “Heerlijke plek”

    Wat een heerlijke plek voor een strand vakantie. Het oude gedeelte is een stuk sfeervoller dan het nieuwere deel. Genoeg restaurantjes en barretjes. Leuke kleine straatjes en leuke pleintjes. Heerlijke stranden!! Genoeg te doen in de omgeving. Huur een auto en ga zelf op pad. Een boottocht tijdens zonsondergang vond ik één van de hoogtepunten.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Linda Combe
    op 24-07-2018
    1 review • 5 waarderingen
    5

    “Albufeira”

    Gezelllig uitgaan .lekker op het terras zitten ,heerlijk eten.fijne restaurants.vriendelijke mensen ,mooie stranden.Voor gezinnen met kleine kinderen heel goed alles te berijken.Mooi weer..prachtige omgeving.gewoon elke keer het gevoel van thuiskomen!!Zeker een aanrader.

    5 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Albufeira vakantie boeken – onze tips!

Deel jouw Albufeira reiservaring en tips!

Ben jij in Albufeira geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?