• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Valencia ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

75 Valencia reiservaringen en tips

Geweldig

60%

Tof

40%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Wil Trouwborst op 19-11-2016

  “Schitterende stad een oud en nieuw gedeelte.”

  Valencia is heel leuk om te doen , een oud en nieuw gedeelte . Wij hebben ook de fietstocht gedaan met gids heel leuk om te doen wordt heel veel verteld van wat je ziet . Ook Oceaan grafic . Is een aanrader . En de heerlijk tapa's en niet te vergeten paella . Echt een aanrader

 • Geke Petersen op 19-11-2016

  “Valencia, bajabikes tour, tapas,geweldig”

  Na Barcelona betoverd van Valencia! Mooi oud centrum, dicht bij elkaar. Heerlijke tapas en pinchos. Het watergerecht meegemaakt, wat een rijke historie. Dan fietsend met gids van Bajabikes door de rivierbedding Turia. Van oud naar moderne architectuur richting strand. Wat een prachtige stad en cultuur, in één woord Geweldig!

 • Marian Lusthof op 18-11-2016

  “GENIETEN!!!”

  Manier van leven is in Valencia heerlijk. Relaxed, genieten van het heerlijk eten, tijd voor elkaar! Kortom een heerlijke stad met zon, zee, strand, prachtig centrum en een geweldig park.
  Zeker voor herhaling vatbaar!!!

 • Shera Kruythoff op 18-11-2016

  “Fantastische stad”

  In mei 2016 ging het gebeuren...mijn eerste vakantie alleen. Dit stond al heel lang op mijn bucketlist. Maar waar ga je naar toe? Over Valencia had ik goede verhalen gehoord dus een ticket en hotel waren zo geboekt. Op het moment dat ik met mijn koffer uit de metro stapte en de stad in liep, viel er een gevoel van thuiskomen over mij heen. Wat een fantastische sfeer en ambiance in deze stad! Ik heb voor een week een fiets gehuurd en heb op deze manier de stad verkend, wat overigens heel goed te doen is, aangezien deze stad heel fietsvriendelijk is. Het Turiapark, wat een oude rivierbedding is, is heerlijk om doorheen te fietsen. Het strand is heel groot met een fijne boulevard. De mensen in deze stad zijn heel vriendelijk en behulpzaam, kleine straatjes om doorheen te slenteren, goede restaurants en veel leuke winkels. Ondanks dat ik hier alleen was, heb ik mij geen moment alleen gevoeld.
  Een week wat te kort om alles te zien dus Valencia ziet mij snel weer terug om nog meer te ontdekken.

 • Mariska Moret op 18-11-2016

  “Amazing”

  Dit jaar was ik tijdens Las Fallas in Valencia. Wat een geweldige sfeer en wat een spektakel in deze geweldige stad. Dit is iets wat op je bucketlist moet. Prachtige fallas, vuurwerk, muziek, prachtige kleding.......met als decor de geweldige gebouwen. Something Amazing....

Valencia citytrip boeken – onze tips!

Top 5 Valencia stedentrip aanbieders

Deel jouw Valencia reiservaring en tips!

Ben jij in Valencia geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief