Dubai ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

21 Dubai reiservaringen en tips

Geweldig

48%

Tof

38%

Wel oké

5%

Niet zo

10%

Vreselijk

0%

  • Profiel Kim Haslinghuijs
    op 05-05-2019
    32 landen bezocht • 14 reviews • 14 waarderingen
    4

    “Bijzondere citytrip ”

    Verrezen uit de woestijn, luxe op en top! Dubai mall is al een attractie op zich met het grootste aquarium ter wereld. Je kunt daarin ook snorkelen of duiken, zeker een aanrader! Doe een drankje boven in de mall bij TGIF, goedkoop plus een top uitzicht op de fontein met welbekenden show. Burj Khalifa biedt een fantastisch uitzicht, bazaar gezellig om te bezoeken en maak ook een uitstapje met de jeep naar de duinen in de zandbank!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Sanne
    op 17-04-2019
    23 landen bezocht • 27 reviews • 11 waarderingen
    4

    “Een stad uit duizenden”

    Dubai, wat een stad, wat een beleving! Om maar eens te beginnen met het weer, ik ben er in November geweest en dan is het heerlijk weer, ideaal dus om de Nederlandse winter even te ontspringen. Lekker weer is altijd fijn dus dat maakt deze stad al top, om nog niet te spreken over alle bijzonderheden die deze stad te bieden heeft. De Burj Khalifa is zeker de moeite om te bezoeken, wij zijn dan ook helemaal naar boven gegaan en dan heb je prachtig uitzicht over Dubai, aanrader is om rond 4 uur half 5 te gaan, dan kun je ook de zon zien ondergaan en heb je het uitzicht bij daglicht en savonds, super tof! De Dubai inwoners spenderen hun vrije tijd gewoonlijk in malls en daar zijn deze ook op ingericht, ze zijn immens groot zodat je er bijna in verdwaald met enorme foodcourts en zelf een skibaan, mocht je gaan winkelen dat zijn de malls echt de place to be. Het vervoer is ook goed geregeld in Dubai, het makkelijkste is om met de metro te gaan, of de taxi, beide redelijk betaalbaar. Wel is het zo dat alle bezienswaardigheden ver uit elkaar liggen. Het is dus leuk om door het centrum te lopen en alle fancy gebouwen te aanschouwen. Wat ook de moeite waard is zijn de volgende bezienswaardigheden; Madinet Jumeirah (super leuk opgezet en uitzicht op de Burj Al Arab + lekker eten) , Palm Jumeirah, Global village (super tof, alle landen van de wereld nagebouwd en binnenin leuke marktjes)

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel debbie
    op 14-04-2019
    34 landen bezocht • 84 reviews • 12 waarderingen
    5

    “Een stad met contrasten”

    Dubai

    Dubai is een stad die je met geen enkele andere kunt vergelijken! Wat een moderne bouwwerken en super luxe is hier te vinden. De Burj Khalifa is geweldig en wij zijn hier ook naar boven gegaan. De malls hebben alles wat je je kunt bedenken, van watervallen tot een aquarium en van foodcourts tot een skibaan. Je kunt het zo gek niet bedenken. De souks in het oude Dubai laten de authenticiteit van de stad een beetje zien, net als de boottocht over de rivier die de stad doorkruist. Onze hoogtepunten waren een boottocht door luxe resort Madinat Jumeirah en de high tea in het enige 7* hotel ter wereld met uitzicht op de palmeilanden! Dubai ligt aan zee en er zijn stranden dus dit is prima te combineren.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Ylse80
    op 12-04-2019
    28 landen bezocht • 14 reviews • 2 waarderingen
    4

    “Een hele andere wereld”

    Een grote stad middenin de woestijn. Dat vond ik interessant. Was leuk om een keer te kijken, maar ik heb het nu wel gezien..

    De stad is makkelijk te bereizen met de metro, soms wel erg druk. Voor vrouwen zijn er aparte wagons. Het is vreemd om je te realiseren dat vrijwel de hele stad niet ouder is dan de jaren zeventig. Ik vond de verkopers in de souks erg irritant, die deden wat al te hard hun best om mij tassen en horloges aan te smeren.
    Dubai Marina is leuk om rond te wandelen. Al Fahidi heeft een echt oosterse sfeer. Wel een aanrader, maar een paar dagen is genoeg.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Marinus
    op 20-01-2019
    16 landen bezocht • 3 reviews • 2 waarderingen
    5

    “Groot contrast, prachtige stad”

    26-11-2017 - 01-12-2017

    Burj Khalifa, Dubai mall, global village, garden glow en palmeiland. Allemaal fantastisch en wonderschoon. Het een nog niet indrukwekkender dan het ander. De goud en specerijenmarkt (souks) zijn leuk, erg druk. Een tochtje over de Creek en vooral het bezoek aan het Dubaimuseum en eten in de tentjes ver weg van het bruisende centrum hebben de meeste indruk achtergelaten. Dubai moet je een keer hebben bezocht. De temeperaruur was met goed 30 graden nog een beetje aan de hoge kant.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Danny van Engeldorp
    op 30-11-2017
    40 landen bezocht • 26 reviews • 4 waarderingen
    5

    “Dubai”

    Ontzettend gaaf! Hier kan echt alles behalve alcohol drinken op straat....Uiteraard moet je de Burj Khalifa op maar boek de tickets van tevoren in Nederland. Het kan zijn dat het uitverkocht is. Barasti Beach is een leuk strand met ook strandfeestjes.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Deborah
    op 29-11-2017
    29 landen bezocht • 26 reviews • 36 waarderingen
    5

    “Dubai bezoeken is een ervaring rijker”

    Wat weer eens een andere high Tea is, is een High tea at the Burj, ok het is niet echt de deal of the week maar het gebouw is zo enorm bijzonder. Dit is ook van de weinige hotels waar je zonder reservering niet binnenkomt dus dit is ook je kans om het van binnen te zien. De meesten van ons zullen er nooit verblijven dus daarom is dit echt wel een leuke middag en in verhouding nog redelijk betaalbaar. Eten kun je overal, met heel veel keus en zo duur maken als je wilt. Drank is wel duur maar daarentegen mag je op het vliegveld ook op de heenweg belastingvrij kopen dus je kan altijd vast wat meenemen voor de hotelkamer.
    's Avonds blijft voor mij Budha Bar toch wel een favourite, of Barasti’s (on the beach). Als je cultuur zoekt is dit echt niet de locatie waar je naar toe moet gaan. Alles is nieuw.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Peter Buster
    op 29-11-2017
    35 landen bezocht • 39 reviews • 26 waarderingen
    2

    “Een gemiste kans!”

    Je zou denken dat geld gelukkig maakt en dat het hier is geland. Voor mij een van de grootste tegenvallers die ik gezien heb. Een nietszeggende soukh, een misplaatste ijsbaan, grootheidswaanzin en duurzaamheid zit niet in het lokale woordenboek.
    Het had iets prachtigs kunnen zijn maar het heeft geen klasse en er valt gewoon niets te beleven. De samenhang ontbreekt volledig.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Geert jan
    op 29-11-2017
    50 landen bezocht • 26 reviews • 32 waarderingen
    4

    “Mega modern Dubai ”

    Dubai is echt een stad waar je een keer in je leven heen moet. Het ligt midden in de woestijn, maar als je in de stad rondloopt heb je dit bijna niet door (alleen natuurlijk door de hoge temperaturen). Met haar moderne en bijzondere gebouwen is het zeker een aanrader om gewoon door de stad te dwalen om deze te bezichtigen. Mensen zijn erg vriendelijke en de stad voelt erg veilig aan. Als je door de stad wandelt zie je ook het contrast tussen moderne bouw, maar toch ook nog kleine traditionele gebouwen wat erg bijzonder is om te zien. Het Atlantis hotel is zeker een aanrader om heen te gaan! Als je er dan toch bent, moet je het waterpartij zeker niet overslaan ;)

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Frank Timmerhuis
    op 29-11-2017
    23 landen bezocht • 14 reviews • 8 waarderingen
    5

    “Bizarre wereldstad”

    Als deel van een tussenstop hebben we 4 dagen in deze wereldstad doorgebracht. Via AirBNB hadden we een prachtige accommodatie met gaaf uitzicht over de baai. We hebben een desert-safari gedaan in de vroege ochtend, een echte aanrader met wat wildlife en dune bashing. Ook hebben we Burj Kalifa bezocht, hierbij bleek zogenaamd at the top, niet echt aan de top, maar dat maakte het er niet minder gaaf op. Het oude stadscentrum contrasteert met het nieuw luxe. Dit is dan ook een bezoek waard. De shopping malls zijn echt groots en indrukwekkend maar hebben een weinig bijzonder aanbod. Ook zijn de mega aquariums het bezoek waard. Een bezoek van een week is wat mij betreft te lang, temeer ivm de intense hitte. Al met al een zeer toffe stad die een bezoek waard is.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Dubai vakantie boeken – onze tips!

Deel jouw Dubai reiservaring en tips!

Ben jij in Dubai geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?