Canadese Rocky Mountains ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

11 Canadese Rocky Mountains reiservaringen en tips

Geweldig

82%

Tof

18%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Roy
    op 09-04-2019
    20 landen bezocht • 56 reviews • 24 waarderingen
    5

    “Indrukwekkend!”

    Supermooi! De Canadese Rockies hebben zoveel te bieden qua outdoor! Bij Jasper vind je schitterende meren waar je mooie kanotochten over kan maken, maar de hikes zijn ook mooi (en soms lekker pittig). Banff is wat drukker, maar ook erg de moeite waard en het Glacier NP breekt de reis tussen die twee delen mooi.

    De uitzichten zijn echt fenomenaal en er is echt veel te zien, ook qua wild. Een van de mooiste bestemming waar ik ben geweest.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jordy (JOAT Travel)
    op 20-12-2017
    21 landen bezocht • 34 reviews • 38 waarderingen
    5

    “Fotobekende Deel Rocky Mountains”

    Over de Rocky Mountains wordt altijd gezegd het Canadese deel is mooier dan het amerikaanse, zo makkelijk is dit niet te zeggen naar mijn mening. De meest bekende en prachtige plaatjes van de Rocky Mountains zijn vaak gemaakt op de bekende plekken in Banff & Jasper en met een reis door west canada moet je deze parken zeker niet overslaan want het is zeker de grootste highlight van de regio. twijfel je echter Om de Rockies te gaan bekijken in Amerika of Canada dan kan ik heel simpel het verschil voor je uitleggen. Het Canadese deel van de Rockies heeft misschien de moooiste specifieke locaties in de Rockies waar je op natuurgebied, Bos, Bergen, Meren, Watervallen en Gletsjers gaat zien de ene nog mooier dan de andere maar wel veel van hetzelfde. Het amerikaanse deel van de Rockies is het beste te zien in Colorado en Wyoming ook hier vind je prachtig bergachtig gebied met blauwe meren en prachtige watervallen, echter kun je het in een reis door west amerika combineren met andere wonderlijke natuurverschijnselen zoals Yellowstone, Arches, Monument Valley etc.

    wil je meer informatie over de regio mag je mij altijd een berichtje sturen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Mark Kremers
    op 11-11-2017
    23 landen bezocht • 40 reviews • 22 waarderingen
    4

    “Te paard door de Mountains”

    Nadat je de prachtige Icefields Parkway met de auto gereden hebt en je al meerdere mooie uitzichten en dieren gezien hebt kan het nog mooier en beter!
    De gouden tip is om een paard te huren en op die manier (met gids) nogmaals de bergen door te gaan. Voor elk niveau is wel een paard te vinden. Zelf had ik nog nooit op een paard gezeten maar "Kit" heeft mij veilig en comfortabel door de Rocky Mountains meegenomen op z'n rug!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel
    op 08-11-2017
    0 reviews • 0 waarderingen
    4

    “Rocky Mountains High”

    Onder het genot van een cd'tje van Johnny Cash over de Ice Field Park Way gereden van Alberta naar Vancouver. 's avonds vuurtje stoken en BBQ-en, overdag tussen imposante bergen wandelen, af en toe stoppen omdat er een eland oversteekt en bijkomen in de Banff Hot springs. Aanrader!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Michiel
    op 03-11-2017
    18 landen bezocht • 16 reviews • 3 waarderingen
    5

    “Ice field park way”

    De ice field park way wordt niet voor niets bestempeld als één van werelds mooiste wegen! Achter elke bocht staat er wel weer iets te wachten waar je mond van open valt! Een must visit is zeker de Athabasca gletsjer. Hier word je echt met de neus op de feiten van de opwarming van de aarde gedrukt en zie je hoe op amper een halve eeuw tijd maar liefst 60 procent van de gletsjer verdwenen is!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jamie
    op 30-10-2017
    26 landen bezocht • 26 reviews • 8 waarderingen
    5

    “Canada”

    De natuur is zo indrukwekkend in Canada. Zeker een aanrader om naar de Rocky mountains te gaan en regelmatig te stoppen om te genieten van het uitzicht. Onderweg kan je regelmatig wildlife tegen komen zoals beren en adelaars.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Madelief van de Ree
    op 29-10-2017
    16 landen bezocht • 27 reviews • 6 waarderingen
    5

    “Prachtig”

    De natuur die je ziet is ontzettend mooi. Elk uitzicht is anders maak niet uit waar je staat. Je ziet veel verschillende dieren, herten, soort eekhoorntjes, beren. De dorpjes/Stadjes Banff-Jasper zijn erg sfeervol, wel toeristische prijzen, maar zeker een aanrader voor jong en oud. In Baff kan je heerlijk naar een hottub gaan bij een mooi natuurpark. Ik zeg pak je koffers en gaan!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Hanneke Driessen
    op 28-10-2017
    32 landen bezocht • 26 reviews • 6 waarderingen
    5

    “Prachtig!”

    Al verschillende keren Canada bezocht en zo ook de Rocky Mountains.
    Genoten van de natuur, de besneeuwde bergtoppen, de vele meren en het wild wat je langs de kant van de weg, of op de weg tegenkomt.
    Mooi om te hiken of een mountainbike te huren.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Rene H
    op 21-10-2017
    17 landen bezocht • 28 reviews • 1 waardering
    5

    “Geweldig!”

    De natuur die je hier ziet is echt prachtig. Elk uitzicht dat je ziet is weer mooier dan de vorige , je weet bijna niet waar je moet kijken. De kans om allerlei verschillende dieren te spotten maakt het het hier nog mooier. De dorpjes/stadjes Banff en Jasper zijn ook erg sfeervol. Kortom, een aanrader voor iedereen!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Hanny Durkstra
    op 09-04-2017
    47 landen bezocht • 23 reviews • 13 waarderingen
    5

    “Overweldigende natuur”

    Ik was er in het voorjaar, een prachtige tijd om daar te reizen. De ene dag nog een meter sneeuw, de andere dag een strakblauwe lucht en heerlijk weer. De beren zijn ontwaakt en gaan op zoek naar eten. We reisden met een camper en na iedere bocht zagen we wel een wild dier of een prachtig landschap. In het voorjaar is het ook nog niet echt druk. Ik vond het ontzettend indrukwekkend; de rust en schoonheid. En dan nog de aardige en spontane Canadezen. Absoluut een aanrader voor natuurliefhebbers.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Canada reis boeken – onze tips!

Top 5 Canada reisaanbieders
  1. TUI – flydrives & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Tenzing Travel – advies op maat!
    Bekijk aanbiedingen
  3. 333 Travel – individuele rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  4. ANWB Vakanties – groepsreizen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Djoser – groeps- en kampeerreizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Canadese Rocky Mountains reiservaring en tips!

Ben jij in Canadese Rocky Mountains geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?