Niagara Falls ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

18 Niagara Falls reiservaringen en tips

Geweldig

39%

Tof

39%

Wel oké

22%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Monique Verhees - Thomassen
    op 04-01-2021
    6 reviews • 1 waardering
    5

    “Spetterende locatie”

    Het is voor mij al een tijdje gelden dat ik er ben geweest, maar wat heeft de niagara fallus een geweldige indruk op me gemaakt. Geweldig mooie waterval wat je vanaf de grond en afstand goed kunt zien, maar ook zeker de moeite waard is om met de boot te gaan. Dan kon je namelijk erg dichtbij bij de waterval

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Steven Tielen
    op 03-05-2019
    33 landen bezocht • 26 reviews • 6 waarderingen
    5

    “Nou nou Niagara”

    Als kind was ik al gefascineerd door de Niagara falls. Toen we aan kwamen rijden zag je de waternevel al omhoog dwarrelen. Na een rondje rond de bovenkant gemaakt te hebben hebben we een ticket gekocht voor de boot. Dat was heel tof, om er zo dicht bij te komen. Je kon bijna niet ademen van de waternevel. Super tof om een keer gezien te hebben!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Roxanne Vroegindeweij
    op 26-04-2019
    32 landen bezocht • 27 reviews • 8 waarderingen
    4

    “Toeristisch, Amerikaans, maar wel de moeite waard”

    Ik ben zowel in de zomer als in de winter naar de Niagara Falls geweest en ondanks dat het enorm toeristisch is en je de casino's op de achtergrond ziet staan, is het toch echt de moeite waard. Het enorme natuurgeweld is moeilijk voor te stellen als je er niet geweest bent. Wat ik erg tof aan de winter vond is dat je overal ijskristallen ziet en dat een deel van de falls bevroren lijken. Dit geeft echte en heel cool effect op de foto's en het is een stuk minder drukker dan in de zomer. Nadeel je wordt wel nat als je er langsloopt en het waait hard dus het is best fris.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Lesley Nieuwenhuis
    op 25-04-2019
    23 landen bezocht • 44 reviews • 21 waarderingen
    4

    “Eén keer is niet genoeg”

    Ik heb tijdens kerstmis Toronto bezocht en ik moest natuurlijk ook naar de Falls toe. Bij een temperatuur van bijna tien graden onder nul, was de ervaring magisch maar ook wel erg koud. Vooral de enorme hoeveelheden water die naar beneden komen, kan je je niet voorstellen. Ik hoop dat ik ooit nog eens terug kan met iets beter en warmer weer. Ik denk dat het dan nog veel mooier is.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Emma
    op 29-11-2017
    32 landen bezocht • 26 reviews • 18 waarderingen
    5

    “Niagara Falls - bezoek ook de Amerikaanse kant!”

    Ik vond het geweldig om de watervallen van zo dichtbij te zien. Ik ben er in acht weken twee keer naartoe geweest en beide keren waren geweldig. De eerste keer besloot ik over te steken naar de Amerikaanse kant. Via een grote brug kun je makkelijk (na betaling) de grens oversteken. Wel moet je even een ESTA invullen, als je die nog niet hebt. Dit is gratis overigens en geldig voor drie maanden. De kosten retour bedragen 6 dollar, zo'n 4 euro. Waarom je naar de Amerikaanse kant moet? Omdat je daar de mogelijkheid hebt om super dichtbij de waterval te komen. Je kunt 'm bijna aanraken. Wil je een boottour doen? Dan bedragen de kosten aan de Amerikaanse kant 25 dollar en aan de Canadese kant 35 dollar. Ook kun je aan de Amerikaanse kant via trappen onderaan de waterval komen. Een bijzondere ervaring. Ik heb destijds de boottour gedaan en dat was ook een hele belevenis. Het kost natuurlijk een hoop geld maar het is zo tof om zo dichtbij te komen. Ondanks je regenponcho die je krijgt, word je aardig nat. Kijk vooral uit voor je camera en telefoon! Ik raad dus aan om naar de Amerikaanse kant te gaan en dan vervolgens weer terug. Zo heb je beide kanten goed kunnen zien.

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Madelief van de Ree
    op 19-11-2017
    16 landen bezocht • 27 reviews • 6 waarderingen
    4

    “Toeristisch, maar leuk”

    Niagara Falls zijn goed te bereiken vanuit Toronto. Ik heb de watervallen dan ook vanaf de Canadese kant gezien, dat is ook echt de beste kant. Ik ging met een boot onder de watervallen: heel leuk, maar let vooral op je spullen. Je word echt zeiknat. Ik had het geluk dat het zonnig weer was. Al krijg je een poncho nat wordt je wel. Neem een camera mee dat tegen water kan, dan kan je hele leuke foto's onder de watervallen maken! Wees wel optijd, want rond de klok van 10:00 uur komen de toeristen en dan staan er voor de boottocht lange rijen. Neem een lunch bij een Hotel, vanuit daar heb je een mooi uitzicht op beide watervallen. Er zit wel een prijskaartje aan.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Claire Groot
    op 15-11-2017
    20 landen bezocht • 27 reviews • 14 waarderingen
    5

    “Nachtje blijven”

    De Niagara falls zijn waanzinnig om te zien. Een absolute must is om een hotel te boeken met uitzicht op de falls. Waarom? In de nacht gaan de lichten aan en wordt de fall prachtig belicht en komt nog mooier uit. Aan de Canadeze zijde is het een waar pretpark en hoef je je absoluut niet te vervelen. Aan de Amerikaanse zijde kun je juist meer van de natuur genieten. Persoonlijk vind ik het uitzicht vanaf Canada op de falls het mooiste omdat je ze dan echt van voren kunt aanschouwen. Een ritje in de maid of de mist mag ook niet worden overgeslagen. Wees gewaarschuwd want aan de bijgeleverde poncho zul je weinig hebben, nat zul je worden!!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jordy (JOAT Travel)
    op 09-11-2017
    21 landen bezocht • 34 reviews • 38 waarderingen
    3

    “Best view”

    wil je een mooi uitzicht op de Niagara Falls boek dan vooraf tickets voor de Skylon Tower. hier heb je zeker het beste uitzicht over de algehele omgeving. is het slecht weer? verspil dan niet teveel tijd, meestal klaart het weer niet snel op en zul je op die dagen niet veel van de watervallen kunnen zien.
    spreek helaas uit ervaring!

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Mark Kremers
    op 08-11-2017
    23 landen bezocht • 40 reviews • 22 waarderingen
    4

    “Prachtig natuurgeweld en goed toegankelijk”

    Van te voren waren we bang dat het extreem druk zou zijn en dat we misschien wel weinig van de prachtige watervallen konden zien... Niets was minder waar. We kwamen aanrijden en hadden binnen een paar minuten een parkeerplek gevonden op de grote parkeerplaats. Vanaf daar was het letterlijk een paar honderd meter lopen. Ondaks dat we er waren op een prachtige dag met een temperatuur van ongeveer 25 graden en een heerlijk zonnetje was het er absoluut niet druk. Op een paar groepen met Aziatische toeristen na konden we gemakkelijk langs de balustrade lopen om zo de watervallen van meerdere hoeken te bekijken en op de foto te zetten.
    Onderaan de watervallen zagen we de Maid of the mist, de boot die naar de onderkant van de grootste waterval vaart, af en aan gaan volgeladen met mensen. Wij hebben er voor gekozen om aan de bovenkant te blijven om zo het geheel te kunnen zien. Duidelijk werd ook dat de Canadese kant een stuk mooier uitzicht over de watervallen heeft dan de Amerikaanse kant.
    Na een half uurtje heb je wel alles een beetje gezien en bied het stadje zelf genoeg andere mogelijkheden om je te vermaken. Onder andere een hapje eten of 1 van de bijna kermisachtige andere mogelijkheden zijn er te vinden. Ook meerdere souvenirwinkels zijn op loopafstand.
    Het was zeker de moeite waard en een stuk minder druk dan we verwacht hadden. Zonder al te veel moeite kun je hier prima een (halve) dag vertoeven en terug komen met prachtige foto's.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Karien van Jaarsveld
    op 07-11-2017
    52 landen bezocht • 30 reviews • 22 waarderingen
    4

    “Natuurgeweld”

    Als je dan toch in de omgeving bent, mag je de Niagara Falls natuurlijk niet overslagen. Het is machtig om te zien en horen hoe gigantische hoeveelheden water naar beneden storten. De Canadese kant lijkt ook indrukwekkender dan de Amerikaanse kant. De stad verder stelt helaas niet zoveel voor en het is ook echt niet de moeite waard om hier te overnachten. Een stadje of dorpje ergens anders op de Peninsula (bijv. St. Catherines) zijn veel sfeervoller en je kan prima met de auto naar de Niagara Falls rijden. Daarna is ook een bezoekje aan de wijnregio in de omgeving de moeite waard. Want ja, ook in het koude Canada hebben ze wijn en je kan er ook de bijzondere ijswijn proberen!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Canada reis boeken – onze tips!

Top 5 Canada reisaanbieders
  1. TUI – flydrives & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Tenzing Travel – advies op maat!
    Bekijk aanbiedingen
  3. 333 Travel – individuele rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  4. ANWB Vakanties – groepsreizen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Djoser – groeps- en kampeerreizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Niagara Falls reiservaring en tips!

Ben jij in Niagara Falls geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?