• Uitgebreide reisinformatie
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Tips & ervaringen van reizigers!

Toronto ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

22 Toronto reiservaringen en tips

Geweldig

45%

Tof

45%

Wel oké

9%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Hilde
    Hilde op 01-11-2019
    22 landen bezocht • 5 reviews • 11 waarderingen
    4

    “Toronto”

    Een lange overstap van 15 uur in Toronto. Vooraf uitgezocht of we het vliegveld mochten verlaten en wat we konden ondernemen. We kozen voor de stadstour met een Hop On Hop Off bus. Deze bus brengt je langs alle bezienswaardigheden in de stad. Voor ons perfect om een dagje te vermaken! Met als hoogtepunt de boottrip waarbij je prachtig uitzicht hebt over de skyline van Toronto!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Anne Boon
    Anne Boon op 05-05-2019
    32 landen bezocht • 26 reviews • 10 waarderingen
    5

    “Gave stad”

    Ons bezoek aan Toronto (1 week) is ons zeer goed bevallen. Het is een gastvrije en moderne stad. Het bezoek aan de wedstrijd van de Blue Jays was erg gaaf en kan iedereen aanraden om dat te doen. Wij hebben ook erg genoten van de eilanden voor de kust. Met goed weer is het hier heerlijk vertoeven. Kensington Market is ook een bezoekje waard! Wij zijn vanuit Toronto met de trein naar de Niagara watervallen geweest, dit was gemakkelijk te regelen bij het plaatselijke treinstation en een stuk goedkoper dan een georganiseerde trip

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Gonneke Karel
    Gonneke Karel op 30-04-2019
    21 landen bezocht • 13 reviews • 15 waarderingen
    5

    “Klein New York”

    Wij vonden Toronto geweldig. Het heeft wat weg van New York maar is kleiner. Een bezoek aan de CNN tower mag niet ontbreken. Bezoek aan de waterkant met treinmuseum is leuk voor een wandelingetje. Bezoek aan een sportwedstrijd in stadion Scotia Bank Arena. Een warme chocolademelk bij het POOP café is ook te grappig. Ondergronds winkelen is vooral in de wintermaanden een must.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Roxanne Vroegindeweij
    Roxanne Vroegindeweij op 26-04-2019
    32 landen bezocht • 27 reviews • 10 waarderingen
    4

    “Toronto; een stad met vele culturen”

    Toronto is een erg leuke en gemoedelijke stad met heel veel verschillende culturen. Dit zie je terug in de vele verschillende eettentjes met verschillende keukens. De afstanden binnen de stad zijn groot dus als je niet van wandelen houdt is het de moeite waard om een ov-kaart te nemen. Maar het voordeel van wandelen is weer dat je veel plekken ziet. Zo is er bijv. een straatje waar enorm veel graffiti tekeningen gespoten zijn, kan je chillen in een van de parken of langslopen bij de CN Tower. Het meepakken van een ijshockey wedstrijd of een uurtje tafeltennissen bij spin zijn ook zeker de moeite waard. Een stad waarin je je prima een aantal dagen kan vermaken en ook een uitstapje kunt maken naar de Niagara falls op 1,5 uur rijden.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Danny van Engeldorp
    Danny van Engeldorp op 30-11-2017
    40 landen bezocht • 26 reviews • 5 waarderingen
    5

    “Toronto”

    In 2008 speciaal voor een stedentrip naar Toronto geweest. Wat een topstad! Heel groot en genoeg te beleven. Een bezoek aan de Toronto Blue Jays is een must evenals de CN Tower. Daar moet je op om van het uitzicht te genieten. Veel wolkenkrabbers dus absoluut de moeite waard!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jordy
    Jordy op 20-11-2017
    19 landen bezocht • 26 reviews • 12 waarderingen
    3

    “Wereldstad”

    Ik vond Toronto mega groot. En niet alles ligt op loopafstand van elkaar, let daarop bij het boeken van je accomodatie. Ik verbleef nabij Kings Road en hier heb je heel veel eetgelegenheden en drinkgelegenheden. Persoonlijk vond ik dat een topplek om te verblijven. Hier kon je ook lopend richting het aquarium en de CN tower. Toronto heeft verschillende wijken en persoonlijk vond ik de chinese wijk hier niet het bezoek waard omdat er weinig sfeer hing. Vanuit Toronto kun je gemakkelijk de Niagara Falls bezoeken. Ik heb ervoor gekozen hier ook een nachtje te slapen om de falls in het donker te zien, dat is een tip die ik iedereen wil meegeven. Dit is erg bijzonder omdat de watervallen s'avonds een lichtshow krijgen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Mathieu van Vlijmen
    Mathieu van Vlijmen op 08-11-2017
    20 landen bezocht • 14 reviews • 20 waarderingen
    5

    “Een geweldige stad!”

    Wat is Toronto een gave stad! Dit was onze eerste bestemming tijdens onze rondreis door Canada. De stad is groot, maar oogt een stuk intiemer dan bijvoorbeeld New York. Gezellig centrum, veel bezienswaardigheden en een goede sfeer. Tijdens ons verblijf was het heerlijk weer (23 graden in oktober!) wat ook meewerkt. Bezoek zeker de CN-Tower en ga met de ferry naar Toronto Island. Een knus eilandje waar van alles te doen is en je hebt hier een super uitzicht over de stad. Wij verblijven in Holiday Inn Downtown Center. Een prima hotel op 1 minuut lopen van een metrostation en 10 minuten naar de CN-Tower. Wanneer het kan, bezoek dan ook zeker een show van Cirque du Soleil of een ijshockey wedstrijd van de Maple Leafs. Altijd leuk én het hoort bij de cultuur!

    3 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Yolanda van de Burgwal
    Yolanda van de Burgwal op 05-11-2017
    26 landen bezocht • 31 reviews • 22 waarderingen
    5

    “Niagara falls zijn gaaf!”

    Canada is enorm groot, het is een mooi land met vriendelijke mensen. Dat blijkt ook wel als je weet hoeveel mensen naar Canada geemigreerd zijn en daar geaccepteerd zijn. Het eten is prima, verpakkingen zijn huge, koelkasten zijn huge, grappig om te zien. Vooral de Niagara falls zijn indrukwekkend om te zien. Daar kun je je wel een tijd vermaken en mag je absoluut niet missen. Ook heb je in de regio van Toronto Mennonieten, het is interessant om te zien hoe zij leven. Zonder stroom, zonder telefoons etc. Dat de Mennonieten vanuit Friesland richting Canada vertrokken zijn dat weten niet veel mensen. Hun oorsprong ligt in Nederland.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Emma
    Emma op 01-11-2017
    32 landen bezocht • 26 reviews • 19 waarderingen
    5

    “Visit Toronto”

    Toronto is echt een multi culturele stad. Misschien maakt het dat ook wel zo leuk. Er zijn diverse wijken te vinden in de stad die helemaal in stijl zijn ingericht. Zelf verbleef ik in het hostel Planet Traveler Hostel, naast Kensington market. Een ideale plek om vanuit daar de stad te verkennen. Het openbaar vervoer is goed geregeld en makkelijk alleen te ondernemen. Wat heeft Toronto allemaal in petto? Bezoek de CN tower, Toronto Island, huur een fiets en ontdek de stad, St Lawrence Market, Eaton Centre, Allan Gardens, Dundas Square, Scarborough Bluffs en High Park. Genoeg om een aantal dagen deze veelzijdige stad te bezoeken! Vergeet ook geen Beavertail te proeven!!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jody van Merode
    Jody van Merode op 31-10-2017
    19 landen bezocht • 13 reviews • 1 waardering
    3

    “Diverse stad! ”

    Toronto is een multi culturele stad en dat zie je aan alles! China town, Queen West, Kengsington Market zijn een aantal leuke wijken om te shoppen en te eten. Stappen doe je op King West. Naast vele culturele activiteiten is het ook een actieve stad, je kunt bijvoorbeeld een fiets huren en de stad verkennen of hardlopen / wandelen langs het Lake. Vanuit Toronto kun je een vrij goedkope bus nemen naar Niagara falls (mooi, maar bereid je voor op veel toeristen!!) De inwoners van Toronto zijn erg vriendelijk en nemen je graag op sleeptouw :)

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Canada reis boeken – onze tips!

Top 5 Canada reisaanbieders
  1. TUI – flydrives & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Tenzing Travel – advies op maat!
    Bekijk aanbiedingen
  3. 333 Travel – individuele rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  4. ANWB Vakanties – groepsreizen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Djoser – groeps- en kampeerreizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Toronto reiservaring en tips!

Ben jij in Toronto geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief