• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Yoho National Park ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

4 Yoho National Park reiservaringen en tips

Geweldig

100%

Tof

0%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Rilana Ruissen op 09-05-2019

  “Emerald Lake”

  Ga vroeg uit de veren en hoop op helder weer, want Emerald Lake in Yoho National Park is een pareltje. De kleur van het water lijkt wel gefotoshopt zo groen. Het is ook de moeite waard om uit te stappen bij de watervallen in het begin van de weg, maar ik zou dit pas op de terugweg doen. De weerspiegeling van de bergen op het Emerald Lake in de ochtend is echt super mooi. Vergeet niet om je camera gereed te hebben zodra je de weg inslaat richting de watervallen en het meer, want je kunt zo maar een Grizzly langs de kant van de weg zien zitten of net zien oversteken....! Wauw!

 • Eefje Beulen op 11-04-2019

  “Absolute Aanrader”

  Yoho National Park, niet zo bekend als Banff of Jasper maar net zo goed de moeite waard. Maak zeker een dagje vrij in je reis voor dit fantastische park. de Natural Bridge en Emerald Lake laten je meteen zien wat voor iets moois dit park te bieden heeft. De kleur van het water is werkelijk prachtig. de Mount Hunter Trail is absoluut een van de mooiste wandelingen die ik gemaakt heb in Canada. zo'n 3,5 km (one way) omhoog de bergen in waarna je een prachtig 360 uitzicht hebt. (Er is nog een hogere lookout zo'n 6km naarboven) Bovenop de berg staat ook nog een uitkijktorentje waar ze vroeger zaten om bosbranden te kunnen zien. Dit torentje kun je ook nog omhoog klimmen. Behoorlijk onstabiel maar het uitzicht is het meer dan waard. Kortom Yoho is een parel die je niet mag overslaan!

 • Jill Van Ouytsel op 09-04-2019

  “geweldig park , niet overslaan!”

  Je hebt in Yoho Np heel wat leuke bezienswaardigheden : Takkakaw waterval, Natural Brigde , Emerald Lake, ... Dit park laten een aantal mensen links liggen maar als je een dagje extra hebt mag je dit zeker niet overslaan. Het is er rustiger (behalve aan Emerald Lake) en echt prachtig! Wij hadden het geluk om een permit te bemachtigen voor de busrit naar Lake O'Hara. Je moet daarvoor op tijd reserveren via de Nationale parken website. De tickets waren vorig jaar op minder dan een minuut uitverkocht maar ik begrijp wel waarom. Dit is een prachtige locatie. Door het beperkt aantal mensen die toegang hebben lijk het alsof je dit pareltje voor jezelf hebt. Moest je de kans hebben om Lake O'Hara te bezoeken, doen!

 • Naomi Hoogeland op 04-01-2017

  “Klein, maar zo fijn! ”

  Yoho National Park, waar kan ik beginnen? Je bent niet groot, maar toch heb je zoveel te bieden.
  Mijn eerste hoogtepunt was het prachtige meer Emerald Lake. De kleur is zo bijzonder. Vergeet vooral niet te gaan kanoën!
  Op twee staat de Takkakaw waterval. Van een afstand al een indrukwekkend gezicht. Maar wist je dat je ook een heel stuk naast de waterval omhoog kan klimmen? Het is een klim over keien, rotsen en grind. Geen echt pad, maar zo de moeite waard! Tijdens je klim voel je de spetters op je gezicht en zie je de mensen en de bomen onder je steeds kleiner worden.
  Tot slot is het indrukwekkende natuurverschijnsel Natural Bridge een must see! Kom op tijd, want je bent niet de enige die een mooi plaatje wil schieten.

  Alle drie deze hoogtepunten liggen vlakbij een parkeerplaats.

Canada reis boeken – onze tips!

Top 5 Canada reisaanbieders
 1. TUI – flydrives & rondreizen
  Bekijk aanbiedingen
 2. Tenzing Travel – advies op maat!
  Bekijk aanbiedingen
 3. 333 Travel – individuele rondreizen
  Bekijk aanbiedingen
 4. ANWB Vakanties – groepsreizen
  Bekijk aanbiedingen
 5. Djoser – groeps- en kampeerreizen
  Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Yoho National Park reiservaring en tips!

Ben jij in Yoho National Park geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief