Hamburg ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

9 Hamburg reiservaringen en tips

Geweldig

0%

Tof

56%

Wel oké

44%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Esmee
    op 15-11-2019
    13 landen bezocht • 26 reviews • 21 waarderingen
    4

    “Leuke stad voor een dagje of weekendje weg”

    Hamburg is een moderne en industriële stad. Het is samen met Bremen een van de Hanzesteden van Duitsland. Je kunt er bovendien heerlijk shoppen. Breng vooral ook een bezoek aan Speicherstadt en Hamburger Hafen. Het Rathaus van Hamburg, Alster, Nikolaiturm, Binnenalster en Jungfernstieg zijn ook de moeite waard. Bovendien heeft Hamburg een Hard Rock Café, voor de liefhebbers.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Dion Koesoemo Joedo
    op 04-05-2019
    29 landen bezocht • 26 reviews • 15 waarderingen
    4

    “Hippe stad aan de haven”

    Hamburg is een grote, hippe stad met diverse leuke wijken die erg van elkaar verschillen. Met name Karolinenviertel is knus. De esplanade is een mooi stadpark waar je bij mooi weer leuk doorheen kunt wandelen. Hafencity is het boegbeeld van Hamburg: hoge pakhuizen worden afgewisseld door moderne architectuur. De restaurantjes aan de haven zijn hip en leuk op een goed locatie, maar zijn relatief prijzig.
    Aanrader is de markt op zondagochtend bij de Hafen: broodjes haring, bier en feest op de vroege morgen. Bijzonder vrolijke manier om je zondag te starten!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Leonie
    op 03-05-2019
    24 landen bezocht • 14 reviews • 6 waarderingen
    4

    “Stad met een rauw randje”

    Hamburg wordt, onterecht, vaak overgeslagen bij het kiezen van een leuke stad om te bezoeken. Kunst, cultuur, muziek, hippe wijkjes, oude pakhuizen en dat alles met een rauw randje. Slenter door de verschillende wijken en wil je de stad vanuit een ander oogpunt bekijken, wandel dan door de de ondergrondse St. Pauli-Elbtunnel richting de haven van Hamburg. Blus de dag af met een biertje in een van de vele cafe’s. Hier kun je prima een aantal dagen vertoeven!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Eva van Kempen
    op 02-05-2019
    21 landen bezocht • 27 reviews • 6 waarderingen
    4

    “Industriele, leuke stad”

    De stad is industrieel, wat het rauw, maar ook erg mooi en leuk maakt. Er zijn veel kleine barretjes, vooral in de studentenwijken. Het is aan te raden om een fiets te huren, om zo veel van de stad te kunnen zien in een relatief korte tijd.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Laura Oude Vrielink
    op 26-04-2019
    23 landen bezocht • 28 reviews • 9 waarderingen
    4

    “Hippe stad voor een stedentrip ”

    Als je het lekker vind om door een stad te slenteren dan is Hamburg een perfecte bestemming. Hamburg is een grote stad en industrieel gericht! De haven, de oude binnenstad en een aantal diverse wijken kun je er met gemak een kleine week vermaken. Tijdens de kerstperiode zijn er allemaal kerstmarkten en de zomer allerlei terrasjes! Gezellig!

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Louise
    op 16-04-2019
    38 landen bezocht • 36 reviews • 8 waarderingen
    3

    “Diversiteit maar wel zonder een bepaalde charme”

    Hamburg heeft mijn eerdere beeld dat alle Duitse steden allerlei schattige straatjes en pleintjes hebben nogal weerlegd. Hamburg is een gigantische stad waar veel te zien en te doen is. De hele stad is erg industrieel wat er wel voor zorgt dat je overal makkelijk met het openbaar vervoer komt. Een bepaalde charme mist zo wel.Tussen de moderne wijken is nog wat oorlogsgeschiedenis te zien en het is een hele culture en hippe stad. Veel platenzaken en alternatieve eetgelegenheden.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Sanne
    op 11-04-2019
    16 landen bezocht • 13 reviews • 2 waarderingen
    3

    “Kerstmarkt in Hamburg”

    De kerstmarkt in Hamburg is zeker een aanrader, in de stad zijn meerdere kleine marktjes en alles is eigenlijk op loopafstand. De stad is mooi versierd en overal zijn koortjes die aan het zingen zijn. Oprecht een hele leuke kerstmarkt. Verder is het een mooie stad maar een weekend is naar mijn mening genoeg om te gaan. Naast de kerstmarkt was de stad oké maar niet bijzonder spectaculair. Wij hadden zelf een metro kaart gekocht voor onbeperkt reizen maar achteraf bleek dit niet nodig te zijn, eigenlijk is alles te lopen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Iris Weijenborg
    op 08-04-2019
    13 landen bezocht • 15 reviews • 2 waarderingen
    3

    “Leuk om eens te bezoeken”

    Leuke stad, maar ik vond het niet zo leuk als veel mensen doen geloven. De haven is tof en je kunt uren struinen door de winkelstraten. Helaas vonden wij het lastig om 's avonds echt leuke plekken te zoeken om te eten en borrelen (vooral als je niet terecht wilt komen op de Reeperbaan). Leuk om eens naartoe te gaan, maar niet om nog eens terug te keren.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Mariska
    op 05-04-2019
    54 landen bezocht • 74 reviews • 11 waarderingen
    3

    “Ruig randje”

    Sommige mensen zijn lyrisch over Hamburg vanwege de sfeer, de architectuur etc. Ik vond het wel een aardige stad, maar ook niet meer dan dat. Wel echt een aanrader vond ik het bezoek aan Miniaturwelt, waarin je modeltreinen kunt zien. Ik heb daar niks mee, maar het was daar echt interessant om te zien en ook met allerlei lichteffecten enzo. In de zomer kun je bij de Alster lekker zitten.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Hamburg citytrip boeken – onze tips!

Deel jouw Hamburg reiservaring en tips!

Ben jij in Hamburg geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?