27 Vakantiedagen

Overnachten in India – soorten accommodaties

Mogelijkheden tot overnachten in India zijn er voor elk budget. Van goedkope hostels tot luxe hotels.

Budget accommodaties (€5 – €20)

Goedkope backpackhostels en (ietwat shabby) budgethotels zijn eenvoudig te vinden in de grotere plaatsen. Je betaalt hier voor een kamer vaak minder dan 450 rupee (€6) per nacht. Betaal je tussen de 10 en 20 euro, heb je vaak al een eigen badkamer, maar stel je hier niet teveel bij voor. Ook op de meeste Indiase treinstations vind je budget kamers of slaapzalen. Je hebt vaak wel een treinkaartje nodig om er te kunnen verblijven, en er zit een limiet aan het aantal nachten.

Bekijk alle budget accommodaties in India.

Middenklasse accommodaties (€20 – €70)

In de grotere steden maar ook in kleinere plaatsen van India zijn voldoende middenklasse hotels te vinden. Bekende middenklasse ketens zijn Country Inns, Ginger, Hotel Orange en Neemrana. Zij bieden goede service en kwaliteit. Er zijn in deze prijsklasse ook leuke boetiekhotelletjes te boeken, zeker in populaire toeristische steden in Rajasthan, of wat luxere bungalows bij het strand in bijvoorbeeld Goa.

Bekijk alle middenklasse accommodaties in India.

Luxe accommodaties (€150 >)

Ook als je voor luxe gaat heeft India genoeg te bieden, overal in het land vind je mooie 5-sterren accommodaties. De beste Indiase luxe vind je bij ketens als Oberoi, Taj en ITC Wecomgroup. Één van de meest bijzondere plekken om te overnachten is het Taj Lake Palace in Udaipur, de prijs voor een kamer ligt hier gemiddeld rond de €650 per nacht.

Bekijk alle luxe accommodaties in India.

Hotels in India zoeken

Hotels in India zoeken

Boek je rondreis naar India

Riksja India
1. Riksja India

Zelf je reis samen stellen.
Bezoek website

Shoestring
2. Shoestring

India on a budget.
Bezoek website

Sawadee
3. Sawadee

Ruim rondreis aanbod.
Bezoek websiteBekijk India rondreizen
Vanaf €148 incl. vliegticket

Vliegtickets India

Vind de goedkoopste vliegtickets naar India
V.a. 444