• Top
  Agra & de Taj Mahal

  Agra & de Taj Mahal

  15 reisreviews

  Gebouwd uit liefde en overweldigend mooi: de Taj Mahal in Agra behoort met recht tot één van de zeven wereldwonderen. Bezoek de Taj ’s ochtends héél vroeg om de hordes toeristen een beetje voor te zijn en vermijd verder de stad Agra zelf.

 • Amritsar

  Amritsar

  1 reisreview

  In het noordelijkste puntje van India bij de grens van Pakistan ligt Amritsar, centrum van het Sikhisme. Dé bezienswaardigheid van de stad is de indrukwekkende Gouden Tempel, het belangrijkste heiligdom van de Sikhs.

 • Goa

  Goa

  5 reisreviews

  Goa is een van de meest legendarische en iconische reisbestemmingen ter wereld. Hoewel de voormalige hippie-hangout wel iets van zijn glans heeft verloren, vind je er nog altijd die relaxte bruine palmenstranden met een unieke sfeer.

 • Kerala

  Kerala

  3 reisreviews

  In tegenstelling tot veel andere delen van India is het leven in Kerala relaxed. De chaos en drukte van de grote steden lijkt hier mijlenver weg. Ondanks dat is Kerala één van de meest ontwikkelde gebieden van India en de levensstandaard is er hoog.

 • Ladakh

  Ladakh

  1 reisreview

  De machtige Himalaya, kleurrijke tempels, witte stupa’s, kloosters en het boeddhisme kenmerken de mysterieuze en fascinerende regio Ladakh, in het uiterste noorden van India. Ladakh wordt ook wel ‘klein-Tibet’ genoemd.

 • Mumbai

  Mumbai

  5 reisreviews

  Mumbai is chaotisch, druk, enorm divers, heel rijk, tegelijk extreem arm en het centrum van de Bollywood-filmindustrie. Bereid jezelf voor op een heftige ervaring om nooit te vergeten, maar sla Mumbai absoluut niet over!

 • Top
  New Delhi

  New Delhi

  6 reisreviews

  Wie naar Noord-India en Rajasthan reist, ontkomt niet aan New Delhi. De chaotische hoofdstad met 11 miljoen inwoners is een keiharde confrontatie met een compleet andere wereld.

 • Odisha

  Odisha

  0 reisreviews

  De oostelijke Indiase deelstaat Odisha (voorheen Orissa) is niet zo bekend bij toeristen, maar voor de avontuurlijke reiziger is het een bezoek meer dan waard.

 • Rajasthan

  Rajasthan

  9 reisreviews

  De noordelijke deelstaat Rajasthan is de meest exotische van heel India: een betoverende mengelmoes van weelderige paleizen, machtige forten, droge woestijnen, kleurrijke markten en schitterend geklede mensen met grote tulbanden of sierlijke sari’s.

 • Sikkim

  Sikkim

  0 reisreviews

  Sikkim is een uniek stukje India met een wonderschoon berglandschap. Dit voormalig Himalaya-koninkrijkje werd pas in 1975 een deelstaat van India, maar heeft zijn authentieke en spirituele karakter weten te behouden.

 • Top
  Varanasi

  Varanasi

  10 reisreviews

  Wat Mekka is voor moslims, is Varanasi voor hindoes. Het is misschien wel de meest spirituele stad op aarde, en tevens een van de oudste.

Top 3 India specialisten

Riksja India

Riksja India

Stel zelf de India reis samen die bij jouw wensen past door bouwstenen te combineren tot een complete rondreis.
Bezoek website


Shoestring

Shoestring

Shoestring heeft een enorme aanbod aan groepsrondreizen en individuele rondreizen door heel India (ook Sikkim, Ladakh & meer!).
Bezoek website


Sawadee

Sawadee

FOX Verre Reizen heeft een breed aanbod reizen naar Sri Lanka (groeps-, privé- single- en familiereizen) en biedt ook Malediven combireizen.
Bezoek website

Vliegtickets naar India


Meer over vliegen naar India

Boek je rondreis naar India

Riksja India
1. Riksja India

Zelf je reis samen stellen.
Bezoek website

Shoestring
2. Shoestring

India on a budget.
Bezoek website

Sawadee
3. Sawadee

Ruim rondreis aanbod.
Bezoek website


Bekijk de top 10 India rondreizen


Vliegtickets India

Vind de goedkoopste vliegtickets naar India
V.a. 393 Meer over vliegen naar India