• Uitgebreide reisinformatie
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Tips & ervaringen van reizigers!

Milaan ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

55 Milaan reiservaringen en tips

Geweldig

11%

Tof

38%

Wel oké

38%

Niet zo

11%

Vreselijk

2%

  • Marjolein Pistoor op 27-04-2019

    “Milaan”

    Italië kent veel mooie steden, maar daar is Milaan wat mij betreft niet een van. Meer dan een dag hoef je niet in Milaan door te brengen om de stad gezien te hebben. Natuurlijk is de Dom prachtig om te zien, maar verder heeft de stad niet heel veel te bieden. Wel een leuke tip is om tijdens het eten op zoek te gaan naar een happy hour. In Milaan is dit niet 2 drankjes voor de prijs van 1, maar betekent happy hour: Koop een cocktail en pak daarbij zoveel hapjes als je wilt. De cocktails zijn enigszins prijzig, maar hierbij kun je dus ook allerlei lekkere hapjes eten!

  • Laura Oude Vrielink op 26-04-2019

    “Verassend leuk! ”

    Voordat we vertrokken naar Milaan hoorde ik veel verschillende verhalen over deze modestad in Italië! Wij vonden het echter best een toffe stad! Er is niet heel veel te doen, maar het Italiaanse eten en de Dom maken dat meer dan goed! Tip: neem zeker in de zomer maanden muggenspul mee, want als je lekker buiten wilt eten wordt je echt lek geprikt!

  • Cedric Van der Ploeg op 25-04-2019

    “Duur maar bijzonder”

    Milaan staat bekend als fashionstad, maar heeft veel meer te bieden dan dat. Naast de klassieke kern, is de stad ook erg modern. De bouwwerken uit de renaissance zijn de moeite waard om te bezoeken. Voor een opera betaal je de hoofdprijs, heerlijk eten kan daarentegen voor een lagere prijs.

  • Joke Vos op 21-04-2019

    “Bruisende gezellige stad”

    Het centrum van Milaan is niet zo groot maar wel erg mooi, met als middelpunt de prachtige dom. Je kunt er het dak op en heb dan een geweldig uitzicht maar ook kun je de prachtige dom van wel heel dicht bij zien. (Bedekte schouders als je naar binnen wil) mooie winkelstraten grenzen aan het plein. Er zijn een aantal leuke markten. De antiekmarkt langs de Navigli is erg leuk.

  • Laura op 16-04-2019

    “Verrassend leuke stad”

    Van te voren geen hoge verwachtingen van deze stad, maar Milaan heeft me zeer verrast.
    Hoogtepunt is natuurlijk de Kathedraal. Tip: reserveer een hotel in de buurt van de kathedraal en ga er s ochtends vroeg heen, dan zijn er minder toeristen.

    Verder is het leuk om te shoppen in Navigli, echt Italiaans.

    Als je van voetbal houdt is een bezoek aan San siro ook een aanrader

  • op 12-04-2019

    “Prima stad voor een stedentrip”

    Milaan mist bezienswaardigheden die je in andere steden wel hebt maar als je daar niet op uit bent is de stad perfect om te winkelen en goede pizza etc. te eten. De Duomo is mooi alleen even rustig er voor staan is onmogelijk want iedereen wil wel wat van je. De wijk Navigli is leuk om te bezoeken, goede plek aan het water en vele restaurants.

  • drika op 01-12-2017

    “Modebewust”

    Milaan is een erg gezellige stad, ik ben hier meerdere keren geweest, voor een aantal dagen. Je kunt hier goed winkelen als je van dure dingen houdt, maar het is ook leuk vertoeven in de stad zelf. De binnenstad met de bezienswaardigheden is erg klein, waardoor je aan een weekend echt wel genoeg hebt. Wat ik het mooiste blijf vinden, is de Dom, en voornamelijk in de avond, dan is de verlichting prachtig! Beklim de dom ook zeker, voor het beste uitzicht. Wat erg bijzonder is, is de wekelijkse markt bij het water, hier vind je de meest uiteenlopende spullen. Van hoedjes voor een paar euro, tot lampen in de duizenden euro's! Heel gek om dit gewoon bij een klein houten kraampje te zien. Verder hebben we bij scorfese veel in het park gelegen en genoten van de zon, wat ik ook echt een aanrader vind. Voor een weekendje weg: top!

  • Anne van den Berg op 30-11-2017

    “Nooit meer! ”

    Een dagje naar Milaan geweest tijdens een vakantie in Italië, vreselijke stad! Vergeleken met de andere steden die ik heb gezien viel dit echt totaal tegen. We hebben in één dag de hele stad kunnen zien, afgezien van de oude kerk op het plein en het gebouw met de dure winkels vonden wij hier niets te beleven.

  • marjolein op 30-11-2017

    “Mooie stad met vele oudheden”

    Met mijn werk zijn we voor 2 dagen naar MIlaan geweest.
    helaas hadden we niet veel tijd maar desondanks veel van deze mooie stad gezien.
    We hadden een hotel net buiten het centrum maar met de tram was dit zeer goed te doen! Het metro en tramnetwerk is erg goed aanlegd en gebruiksvriendelijk!

    We hebben gebruik gemaakt van de hop off hop on bus vanwege de tijd.
    Hierdoor veel gezien, natuurlijk op verschillende plekken uitgestapt,
    het gebied rond de duomo is erg mooi, je kan erg goed shoppen!! wahalla!
    We hebben ook nog een mooie tour gehad bij San siro , erg leuk ondanks ik niet veel met voetbal heb!

    We hebben bij heerlijke restaurants gegeten waar daarna de limoncello erg goed smaakte!!!
    ik ga zeker nog een keer terug naar deze mooie stad!!

  • Tim de Vries op 30-11-2017

    “Shoppen!!1”

    Twee keer in Milaan geweest, het is een prachtige stad. Vliegen op Milaan is altijd erg goedkoop en als je op Bergamo land dan ben je er zo met de bus. Hoewel er minder leuke bezienswaardigheden zijn dan bijv. Rome, gaat het hier natuurlijk echt om het shoppen! Zoveel leuke winkeltjes zeker rondom het mooie Galleria Vittorio Emanuelle II.

Milaan citytrip boeken – onze tips!

Deel jouw Milaan reiservaring en tips!

Ben jij in Milaan geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief