27 Vakantiedagen

Visum

Wanneer je naar de Kaapverdische Eilanden reist heb je sowieso een visum nodig. Bij aankomst op het vliegveld is het mogelijk om een toeristenvisum aan te vragen. Het is echter niet gegarandeerd dat dit visum ook aan je verstrekt wordt. Vandaar dat het aan te raden is om voordat je op vakantie gaat een visum aan te vragen. Dit kan bij het consulaat van de Kaapverdische Eilanden in Rotterdam of bij de ambassade in Brussel. Je dient het aanvraagformulier in te vullen en te voorzien van een kopie van een retour ticket, een kopie van een hotelboeking en 1 pasfoto. Natuurlijk moet je ook je paspoort hiervoor inleveren. Dit moet na vertrek uit Kaapverdië nog minimaal 6 maanden geldig zijn. Sommige touroperators vragen het visum aan voor hun reizigers, waardoor dit bij aankomst in Kaapverdië al voor je klaar ligt. Ga er niet zomaar vanuit dat je reisorganisatie dit regelt, maar vraag het van te voren even na! Je kunt ook hier online een visum Kaapverdië aanvragen.

Lees verder: Gezondheid >

Top 3 Kaapverdië specialisten

TUI

TUI

Omdat TUI fly direct op Kaapverdië vliegt, biedt TUI scherp geprijsde zonvakanties naar Sal, Boa Vista én São Vicente. Ze hebben ook meerdere rondreizen!
Bezoek website


Voja Travel

Voja Travel

Individueel & authentiek reizen door Kaapverdië, geen groepsreis. Ontmoet locals, ontdek bijzondere plekken en verblijf in kleinschalige accommodaties.
Bezoek website


SNP Natuurreizen

SNP Natuurreizen

Specialist in actieve vakanties naar de bergachtige eilanden als Santo Antão en Fogo. Zowel complete wandelvakanties als avontuur op maat.
Bezoek website

Boek je rondreis naar Kaapverdië

TUI
1. TUI

Scherp geprijsde zonvakanties.
Bezoek website

Voja Travel
2. Voja Travel

Individuele & authentieke reizen .
Bezoek website

SNP Natuurreizen
3. SNP Natuurreizen

Wandelvakanties.
Bezoek websiteBekijk Kaapverdië rondreizen
Vanaf €554 incl. vliegticket

Vliegtickets Kaapverdië

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Kaapverdië
V.a. 276