27 Vakantiedagen

Overnachten in Laos – soorten accommodaties

Laos is nog altijd één van de goedkoopste landen ter wereld. De echte budgetreiziger vindt er vanaf enkele euro’s een bed in een hostel of simpel guesthouse. Betaal €10 à €15 en je hebt een prima tweepersoons hotelkamer met eigen toilet en douche. De accommodaties zijn op de ‘rural’ plekken basic; warm water is een luxe. In populairdere steden als Vientiane en Luang Prabang vind je sjiekere boetiekhotels en kun je het zo duur maken als je zelf wilt.

Budget accommodaties (€3 – €10)

In elke grote en minder grote stad zijn hostels te vinden met supergoedkope dorms en privékamers. In Si Phan Don (4000 islands) vind je zelfs simpele houten bungalows voor minder dan tien euro.

Bekijk alle budget accommodaties in Laos.

Middenklasse accommodaties (€10 – €25)

Voor iets meer luxe en een privébadkamer zijn er in Laos genoeg kleine hotels, fan-bungalows en guesthouses te vinden. Zowel in de steden als in de kleinere dorpen.

Bekijk alle middenklasse accommodaties in Laos.

Luxe accommodaties (€25 >)

In de populairste toeristenplaatsen zoals Vientiane, Vang Vieng en Luang Prabang vind je leuke boetiekhotels met airconditioning, privé-badkamer koelkast, tv, wifi en andere luxe. Betaal je meer dan €25 per nacht, dan zit je vaak al érg goed en luxe in Laos. De mooiste bungalows aan de rivier bij Nong Khiaw of Si Phan Don bevinden zich ook in deze prijscategorie.

Bekijk alle luxe accommodaties in Laos.

Hotels in Laos zoeken

Hotels in Laos zoeken

Boek je rondreis naar Laos

Riksja Laos
1. Riksja Laos

Zelf je reis samen stellen.
Bezoek website

ANWB Vakanties
2. ANWB Vakanties

Individuele en groepsrondreizen.
Bezoek website

Djoser
3. Djoser

Groepsrondreizen incl. combireizen.
Bezoek websiteBekijk Laos rondreizen
Vanaf €620 incl. vliegticket

Vliegtickets Laos

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Laos
V.a. 791