Rondreis Laos

Een reis naar Laos maken? Vergelijk hieronder alle actuele Laos rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen! Lees meer.

Filter op:

Prijs
tot

Aantal dagen

Reissoort

Reisorganisatie

21 Laos rondreizen gevonden

 • Hoogtepunten van Laos

  14-daagse individuele rondreis

  Tijdens deze tweeweekse rondreis zie je de hoogtepunten van Laos. Je maakt grotendeels gebruik van lokaal vervoer en overnacht in kleinschalige guesthouses van Laotiaanse families. Na het hectische Bangkok geniet je van de rust langs de Mekong rivier in Vientiane. Ontdek de groene omgeving van Vang Vieng en maak daarna een korte trekking naar de bergstammen. Je eindigt de reis in de knusse stad Luang Prabang.

  €848

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • 3 weken Laos met tropisch strand

  22-daagse individuele rondreis

  De ideale rondreis als je in 3 weken heel Laos wilt zien en wilt afsluiten aan het strand. Van Bangkok reis je per nachttrein naar Laos. Via de hoofdstad Vientiane reis je verder naar het groene noorden van het land. Hier doe je het gezellige en knusse Luang Prabang aan. Het zuiden van Laos kenmerkt zich door een groen regenwoud met denderende watervallen en de machtige Mekong rivier. Je eindigt de reis aan de witte stranden van Ko Chang in Thailand.

  €1558

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Indrukwekkend Indochina: van Laos naar Cambodja

  22-daagse individuele rondreis

  Een uitgebreide rondreis die begint en eindigt in Thailand maar vooral focus heeft op de minder bezochte buurlanden Laos en Cambodja. Wandel door de rijstvelden bij Luang Prabang en slaap bij een bergstam in Laos. Geniet van de groene natuur en watervallen in het zuiden van Laos. Daarna bezoek je de indrukwekkende killing fields in en natuurlijk Angkor Wat in Cambodja.

  €1813

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Watervallen van Bolavenplateau

  3-daagse bouwsteen

  Midden op het Bolaven plateau, in het zuiden van Laos, bevindt zich een oase van watervallen die zich tussen de frisgroene bomen in het regenwoud een weg naar beneden werken. Je kunt hier prachtig wandelen. Tijdens een optionele excursie bezoek je koffieplantages en sta je oog in oog met het boerenleven van de Laotianen.

  €113

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Ontdek avontuurlijk Noord-Laos

  20-daagse individuele rondreis

  Maak kennis met het ongerepte noorden van Laos. Je maakt een 2-daagse tocht over de Mekong rivier richting de knusse stad Luang Prabang. Fiets of wandel hier door de gezellige straatjes en breng een bezoek aan de kleurrijke avondmarkt. Vervolgens zak je af richting het zuiden, naar Vang Vieng, dé plaats voor sportieve activiteiten. Tenslotte doe je de Laotiaanse hoofdstad Vientiane aan, waar het Franse koliniale verleden goed zichtbaar is.

  €1252

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Beleef Luang Prabang

  4-daagse bouwsteen

  Luang Prabang is volgens veel reizigers een van de leukste plekken in Laos. En dat is te begrijpen met de vele gezellige straatjes, boeddhistische tempels en monniken in oranje pijen die het stadsbeeld typeren. De stad ligt aan de machtige Mekong en is omgeven door groene bergruggen. Wandel en fiets door de stad en de natuur in de omgeving en maak een cruise over de Mekongrivier tijdens zonsondergang.

  €156

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Selfdrive door Gouden Driehoek Thailand

  4-daagse bouwsteen

  Ontdek de Gouden Driehoek, de grensstreek met Myanmar en Laos, met je eigen huurauto: vrijheid ten top. Wij regelen je vervoer, een routebeschrijving vol tips, een goede gps en natuurlijk fijne slaapplekken onderweg. Cruise over landelijke wegen en verken onderweg grotten of duik onder een waterval. Je maakt bovendien kennis met de traditionele bergvolkeren die hier nog leven.

  €287

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Discover Laos

  8-daagse individuele rondreis

  Inclusief vluchten. Laos is nog een authentiek, echt Aziatisch land met een zeer vriendelijke bevolking en vele interessante bezienswaardigheden. Bezoek de hoofdstad Vientiane, de mysterieuze Vlakte der Kruiken en het charmante plaatsje Luang Prabang.

  €1745

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Familiereis Thailand, Laos en Cambodja

  familiereis

  Tijdens de familiereis Indochina ontdek je Thailand, Laos en Cambodja. Dit is een bijzondere en zeer afwisselende rondreis. Tijdens de reis voor het hele gezin overnachten we in hotels die variëren van eenvoudig tot luxueus. We hebben de beschikking over een eigen bus, zodat we kunnen stoppen waar we willen. Er wordt een tweedaagse, comfortabele boottocht gemaakt over de Mekongrivier. Om tijd te besparen vliegen we van Vientiane naar Phnom Penh. We sluiten de reis tropisch af met een heerlijk verblijf aan het strand van Ko Chang.

  €2599

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Fietsen in Luang Prabang

  individuele rondreis

  Een prachtige begeleide tocht door de omgeving van Luang Prabang voor jong en oud! Per fiets verkent u plekjes waar u anders niet snel zou komen.

  €73

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Groepsrondreis Laos/Cambodja

  groepsrondreis

  Tijdens deze complete rondreis door Laos en Cambodja ervaren we het leven langs de Mekong van noord naar zuid. We bezoeken de koningsstad Luang Prabang en nemen de tijd om de overweldigende tempelcomplexen van Angkor Wat te ontdekken. In Vang Vieng en het Hinboun natuurpark geniet je van de overweldigende natuur. We reizen per privé-bus en boot en slapen in hotels die variëren van wat eenvoudiger tot zeer comfortabel.

  €2399

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Het Laotiaanse Leven

  10-daagse individuele rondreis

  Inclusief vluchten. Wilt u het échte Aziatische leven leren kennen, dan kunt u bij deze reis uw hart ophalen. U verblijft een aantal dagen bij de Akha-stam en leert hun levenswijze kennen, waarna u de ongerepte natuur bij Nong Khiaw leert kennen.

  €2400

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Imposant Laos

  4-daagse individuele rondreis

  Laos is nog een van de meest authentieke en ongerepte landen in Zuidoost-Azie. Geniet van de oude, schitterend versierde tempels, de uiterst vriendelijke bevolking en het heerlijke eten, waar ook nog sporen van de Frans-koloniale tijd te herkennen zijn.

  €557

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Jungles en Volkeren van Noord-Laos

  14-daagse individuele rondreis

  Inclusief vluchten. Bezoek het afgelegen noorden van Laos, met de prachtigste jungles waar u meer leert over de bijzonder flora, fauna en het behoud ervan. U leert tijdens deze reis ook verschillende volkeren en hun levenswijzen kennen.

  €2966

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Laidback Laos in Vang Vieng

  3-daagse bouwsteen

  Het sfeervolle plaatelandsplaatsje Vang Vieng ligt in een vallei omringd door indrukwekkende kalksteenformaties. Het trekt vooral avontuurlijke reizigers maar ook veel jonge backpackers. De omgeving leent zich uitstekend voor activiteiten zoals rotsklimmen en kajakken. Deze bouwsteen start in Vientiane en eindigt in Luang Prabang, andersom is ook mogelijk. Je reist per lokale bus en per minibus, naar ons idee dé manier om je reis door Laos optimaal te ervaren.

  €119

  excl. vliegticket

  Bekijken
 • Laos Highlights

  11-daagse individuele rondreis

  Deze complete kennismakingsreis neemt je mee naar het pittoreske Luang Prabang, de kruikenvlaktes, de hoofdstad Vientiane en het zuiden met veel natuur en de prachtige Champa ruïnes.

  €1627

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Laos Highlights Deluxe

  11-daagse individuele rondreis

  Deze complete kennismakingsreis neemt je mee naar het pittoreske Luang Prabang, de kruikenvlaktes, de hoofdstad Vientiane en het zuiden met veel natuur en de prachtige Champa ruïnes.

  €1804

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Verkenningstocht Laos

  5-daagse individuele rondreis

  Deze kennismakingsreis door Laos neemt je mee naar alle hoogtepunten van het charmante Luang Prabang, het prachtige karstlandschap bij Van Vieng en de hoofdstad Vientiane.

  €584

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Verkenningstocht Laos Deluxe

  5-daagse individuele rondreis

  Deze kennismakingsreis door Laos neemt je mee naar alle hoogtepunten van het charmante Luang Prabang, het prachtige karstlandschap van Van Vieng en de hoofdstad Vientiane.

  €705

  incl. vliegticket

  Bekijken
 • Vive Vientiane

  3-daagse bouwsteen

  Vientiane is een slaperig stadje aan de immense Mekongrivier. Je kunt hier rustig door de beboomde, wat rommelige straten slenteren zonder het gevoel te hebben dat je in de hoofdstad van Laos rondwandelt. Vientiane voelt eerder aan als groot dorp, waar de stadse hectiek nog steeds ontbreekt. We regelen de transfer van de luchthaven, zo begint je Laos-reis ontspannen met twee nachten in een comfortabel, centraal gelegen hotel.

  €147

  excl. vliegticket

  Bekijken

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?