• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Noordkaap ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

7 Noordkaap reiservaringen en tips

Geweldig

57%

Tof

43%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Leslie Rutten op 15-04-2019

  “Geluk hebben met het weer! ”

  De Noordkaap is zeker een aanrader en erg indrukwekkend! Helaas hadden wij niet zo geluk met het weer, de dagen dat wij op de Noordkaap waren, was het mistig. En de omgeving rondom de Noordkaap zeker net zo indrukwekkend!

 • Jelle op 09-04-2019

  “Adembenemend mooi”

  De Noordkaap stond al een tijdje op mijn bucketlist. De Noordkaap zelf is misschien niet zo bijzonder. Het is het idee van de plek, net zoals een 3-landenpunt. Maar de reis er naar toe was des te mooier. Als je even kan moet je vooral niet gaan vliegen, pak de auto en rij er naar toe. Dan zie je onderweg fantastische plekken, sneeuw vlaktes, bevroren watervallen, rendieren, etc. Maar vooral de opbouw naar de Noordkaap toe. Steeds minder mensen, uitgestrekte bossen, -20 C. Wij hadden vanuit NL een geweldige trip van 10 dagen, naar de noordkaap en weer terug.

 • Annet De Reiziger op 14-12-2017

  “Wandeling langs de Noordkaap.”

  Wij zijn de Noordkaap niet opgeweest omdat je hier de Noordkaap zelf niet kan zien en een hoop geld kost ook nog. Voor je de tunnel in gaat kan je de auto parkeren en beginnen aan een wandeling ( links van de kaap). Je loopt dan nog verder noordelijker dan de noordkaap. Hier kan je alleen lopend komen, wij hebben ons tentje meegenomen en aan einde gekampeerd met uitzicht op de Noordkaap. Erg mooi en rustig, want iedereen staat op de Noordkaap :)

 • Jeffrey op 26-11-2017

  “Bucket-list waardig!”

  Wij zijn zelf maar een halve dag op het noordelijkste puntje van Noorwegen geweest, omdat dat 1 van de stoppunten was van onze cruise. Veel van de diversiteit aan landschappen hebben wij niet gezien, wel een hoop elanden. Gelukkig was het niet mistig en konden wij wel van het uitzicht genieten.
  Het uitzicht was erg mooi, maar je bent duidelijk niet alleen. Het beeld dat geschetst wordt dat je in the middle of nowhere bent, klopt niet helemaal. Er zijn een hoop toeristen die maar vaak een uur de tijd hebben voordat ze weer met toerbussen weg moeten.

 • Stephanie Roeffen op 15-11-2017

  “Must see: de langste sledehondenrace van Europa”

  Wanneer je in de februari/maart op vakantie gaat naar de Noordkaap, maak dan een detour naar Alta. Hier vindt ieder jaar de Finnmarkslopet plaats. Dit is een internationale hondensleewedstrijd waarbij de teams maar liefst 1200 kilometer afleggen in een week tijd. Dat maakt het de langste loop in Europa. Zowel de start en finish worden in Alta gevierd met een hoop spektakel. Vooral de showdag is een absolute must. Meer informatie vind je op www.finnmarkslopet.no.

 • Athina Ketting op 23-10-2017

  “Noordkaap is duur, maar prijs en reis waard”

  Noorwegen kent heel veel hoogtepunten en de Noordkaap is er daar één van. De reis er naar toe (wij kwamen vanuit Rovaniemi, Finland) was prachtig. De natuur werd steeds ruiger naar mate we dichterbij de Noordkaap kwamen. Wij hadden wel de pech dat het heel mistig was en we daardoor niet echt een uitzicht hadden op de Noordkaap, toch kon dat de pret niet drukken. Op de Noordkaap zijn is al een hoogtepunt an sich. Wel vond ik de entreeprijs voor de Noordkaap duur. Je betaald hier zo'n €25,- pp voor!

 • Marita Verbeek op 22-10-2017

  “Wat een (letterlijk)e hoogtepunt”

  In een maand vakantie vanuit Rotterdam naar de noordkaap en terug. De noordkaap was onze eindbestemming, voordat we weer omkeerden. Toen we daar aankwamen stormde het zo hard dat we onze daktent niet op durfde zetten.. dus gezocht naar een hytte. Gelukkig nog één gevonden die vrij was. De volgende dag pas naar de noordkaap gegaan (gelukkig werd het weer wat beter). Wat een prachtig uitzicht!!! We zijn hier bijna de hele dag gebleven, je ziet de zon wat zakken, maar hij gaat niet onder! Indrukwekkend! Echt een aanrader.

Noorwegen vakantie boeken – onze tips!

Top-5 Noorwegen aanbieders
 1. BBI Travel – uitgebreid reisaanbod
  Bekijk aanbiedingen
 2. Voigt Travel – fly & drive rondreizen
  Bekijk aanbiedingen
 3. ANWB – autovakanties & rondreizen
  Bekijk aanbiedingen
 4. TUI – fjordencruises, rondreizen en skivakanties
  Bekijk aanbiedingen
 5. SNP – actieve vakanties
  Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Noordkaap reiservaring en tips!

Ben jij in Noordkaap geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief