• Uitgebreide reisinformatie
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Tips & ervaringen van reizigers!

Khao Sok National Park ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

16 Khao Sok National Park reiservaringen en tips

Geweldig

50%

Tof

44%

Wel oké

6%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Sylvia Bouwknegt op 10-05-2019

    “Jungletour in Nationaal Park Khao Sok”

    Een hele ervaring was de jungletour in Khao Sok. Op de boot naar de locatie waar vanuit de jungletour zou starten, was je al helemaal doorweekt en dan moest de tocht nog beginnen. De tocht ging per boot verder het water op om vervolgens aan land te gaan via rotsen (ipv een steiger). Vervolgens over kleine paden de jungle in. Het had geregend dus alles was nat en glibberig. Wat jammer was, was dat we maar 1 gids hadden die de weg zo goed kende dat hij maar bleef lopen, terwijl de laatsten van de groep niet meer wisten waar ze naartoe moesten. Gelukkig was de groep zeer oplettend en kwam het uiteindelijk wel goed.
    Eenmaal weer bij ons 'hotel' wat een hutje boven het water was, waren we toch een hele mooie ervaring rijker.

  • Eva van Kempen op 02-05-2019

    “Slapen in een floating hutje”

    Een erg mooi park met een heel groot meer! Het is absoluut de moeite waard om hier naar toe te gaan, om te slapen in een floating hut. Vanuit je bed spring je zo het meer in! De natuur is prachtig en door de boottocht zie je ook nog eens heel veel.

  • Barbara Martens op 27-04-2019

    “Het mooiste stukje natuur van Thailand!”

    Aangekomen in Khao Sok National Park is het heel gemakkelijk om voor de volgende dag al een trip naar het échte national park te boeken. In het dropje zelf valt niet veel te beleven, maar de trip, WAUW! Slapen op een prachtige locatie, heerlijk primitief, prachtige wandeltochten door de jungle en door grotten, dieren spotten, zonsopgang vanaf het water, en het blijft Thailand: heerlijk eten!

  • Mariska Stolk op 23-04-2019

    “Wat mooi!”

    We verbleven in het hotel Las Orchideas in Khao Sok, wat een heerlijk hotel is met leuke huisjes op een heuvel. Super vriendelijke gastheer. We konden de trip naar het national park via hem boeken en de baggage laten staan om later weer op te halen. Volgens mij kun je via elk hotel of resort wel een trip boeken en zijn de prijzen ook overal gelijk. We warden opgehaald met een busje en zijn naar het meer gereden om vanaf daar eerst een boottocht te maken. Vervolgens zijn we naar ons drijvende hutje gebracht, waar we die nacht zouden slapen en konden we even zwemmen of met een kajak de omgeving verkennen. Vervolgens hebben we een wandeling door de jungle gemaakt. s' avonds is het pikkedonker en hoor je overal de geluiden van de jungle om je heen en de sterrenhemel is zo mooi! Wij lagen net op bed toen het vreselijk ging waaien en onweren. we hebben de gordijnen open gedaan en naar buiten gekeken, wat een natuurspektakel was dat!
    de volgende dag zijn we voor het ontbijt met de boot weggeweest om te kijken of we wilde dieren konden spotten. We hebben aardig wat apen gezien. Ontbeten en vervolgens weer een lange boottocht terug
    Het was zeker de moeite waard om te doen, maar er zijn volgens mij heel veel aanbieders van deze trips en de huisjes zijn niet allemaal hetzelfde. Wij hadden niet zulke luxe huisjes.

  • Senna op 30-11-2017

    “Wonderbaarlijk Khao Sok”

    Magisch mooi, dat is Khao Sok National Park! Begin de trip met een prachtige boottrip, laat je meeslepen door al het moois om je heen. Slaap vervolgens op een primitief hutje op het water en geniet. Maak een excursie door de grotten en doe een boottochtje om verschillende dieren te spotten.
    Maar vooral: geniet!
    Tip: bescherm je huid middels insectenspray :)

  • Iris op 21-11-2017

    “Mooi maar simpel NP”

    We zijn twee dagen in dit park geweest. De nacht brachten we door in een tentje. We hebben olifanten gezien en vele apen. Ook hebben we gibbons gezien en gehoord. Hun geluid is het mooiste geluid om 's ochtends mee wakker te worden. We hebben ook hele mooie wandelingen hier gemaakt. Als je in de buurt bent, moet je zeker even langsgaan.

  • Kay Roedelof op 17-11-2017

    “Back to basics”

    Bijzondere ervaring! Overnacht in rafthouses, echt back to basics. Zowel tocht op de eerste dag, inclusief door een spectaculaire grot met water. S avonds in een longtailboot op zoek naar dieren. Volgende dag s ochtends met de longtailboot weer op zoek naar dieren en daarna weer een tocht naar een mooi uitzichtpunt en de slangengrot.
    Hoewel er geen massatoerisme is, draait wel alles om het toerisme. Neemt niet af dat het echt een aanrader is om te doen in Zuid Thailand!!

  • Lydia op 14-11-2017

    “Piepklein plaatsje, prachtige omgeving”

    Khao Sok is vanaf Krabi airport goed te bereiken, dit kan met een taxi of het openbaar vervoer.
    Het plaatsje zelf bestaat uit 10/15 restaurants, een supermarktje en diverse accommodaties. Heel klein en gemoedelijk. Khaosok Rainforest Resort is echt een aanrader. Vraag om een 'hutje' boven de rivier. Het personeel brengt je, met bagage en al, op een quad naar boven. Naar je eigen stekje met prachtig uitzicht en het geluid van de rivier. Midden in de natuur!
    Vanaf daar is een dagtocht naar Cheow Lan Lake zeker een aanrader (via Khaosok Rainforest Resort kun je dit o.a. regelen). Je wordt opgehaald en thuisgebracht, vaart met een longtail boot, doet een hike bij het meer en bezoekt een grot met vleermuizen.

  • Michelle van Beek op 13-11-2017

    “Prachtige natuur en huisjes op het water ”

    Vanuit het 'Morning Mist' resort een 2daagse tour geboekt naar Khao Sok. Wat een mooie natuur! Hierbij overnacht je in drijvende hutjes op het water. We doen een tocht door de 'jungle' en zwemmen door een grot. Hier hele grote spinnen gezien!! De 2de dag zien we heel veel apen met de 'ochtendsafari'. En een prachtige zonsopkomst midden in de natuur.

  • Hubert op 03-11-2017

    “Khao Sok Natianal Park”

    We hebben een tweedaagse jungletour gedaan in het Khao Sok national park. We gaan met een longtail boot het water op en varen tussen grote beboste bergtoppen die uit het meer oprijzen. Het water is kraakhelder en lekker warm. We slapen in drijvende huisjes en hier kunnen we zo het meer in duiken en wat kajakken. We hebben een wandeling naar een grot gedaan en een avond en ochtend safari waar je mooie dieren kunt zien. Hierna eindigde de tour, maar 1,5 dag dus eigenlijk.. Het was een iets te grote groep waardoor het allemaal wat langzaam ging.

Thailand reis boeken – onze tips!

Top-5 Thailand reisaanbieders
  1. TUI – zonvakanties & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Van Verre – individuele rondreizen op maat
    Bekijk aanbiedingen
  3. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Local Hero Travel – bijzondere ontmoetingen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Djoser – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Khao Sok National Park reiservaring en tips!

Ben jij in Khao Sok National Park geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief