Koh Chang ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

16 Koh Chang reiservaringen en tips

Geweldig

50%

Tof

44%

Wel oké

6%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Steven Tielen
    op 03-05-2019
    33 landen bezocht • 26 reviews • 6 waarderingen
    5

    “Full moon op Koh Chang”

    Schitterend tropisch eiland met heel veel toeristische plaatsjes. De witte stranden en palmbomen tot aan zee dragen zeker bij aan de heerlijke tropische vide. Je kunt je laten masseren aan de waterkant met het geruis van de golven op de achtergrond!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Patrick van der Linde
    op 27-04-2019
    40 landen bezocht • 31 reviews • 7 waarderingen
    5

    “Koh Chang”

    Ik ben zelf niet op andere eilanden in Thailand geweest dus ik kan het niet vergelijken maar zelf vond ik Koh Chang echt geweldig. Het lijkt nog niet zo ontdekt als de rest van Thailand en hoewel het zeker wel toeristisch is kun je hier compleet ontspannen. Ik zat zelf in een bungalow in het zuiden van het eiland (Bang Bao Bay). Je dagen zijn hier gevuld met een blauwe zee en lekker eten in één van de restaurantjes. De zee is ontzettend aangenaam qua temperatuur. Koh Chang is wat mij betreft echt een must als je in Thailand bent. Ik heb me er enorm vermaakt.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Thom
    op 15-04-2019
    57 landen bezocht • 27 reviews • 2 waarderingen
    4

    “Heerlijk ontoeristisch eiland”

    We zijn uiteindelijk een stuk langer dan gepland op Koh Chang geweest. Wat een heerlijk eiland. We sliepen in een simpel hutje vlakbij het strand. Meer heb je daar echt niet nodig. Het is niet toeristisch dus het is daar ook heerlijk genieten van het strand. Daarnaast kun je ook hier een scooter huren en het eiland verkennen, wat ook erg leuk is om te doen.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel debbie
    op 14-04-2019
    34 landen bezocht • 84 reviews • 12 waarderingen
    4

    “Heerlijk”

    Koh Chang is vergeleken met andere Thaise eilanden nog vrij rustig wat betreft toerisme. Het is bereikbaar met de ferry vanaf Trat. Op Koh Chang zagen wij veel mensen scooters huren om het eieland te verkennen. Wij hebben een olifanten excursie gedaan. We hebben ze gevoerd en we hebben ze met een borsteltje gewassen in de rivier. Prachtige ervaring. Verder hebben we genoten van het heerlijke strand en het heerlijke eten. Wij verbleven in een huisje aan het strand en dat beviel ons prima. Uiteindelijk hebben we een taxi genomen van Koh Chang naar Bangkok; voor amper 100 euro hebben wij 6 uur gereden.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Nathalie Nagtegaal
    op 30-11-2017
    21 landen bezocht • 18 reviews • 8 waarderingen
    5

    “Tot nu toe beste Thaise eiland”

    Wij zijn al op heel wat eilanden in Thailand geweest, maar Koh Chang heeft tot nu toe de meeste indruk achtergelaten. Een ongerept eiland met veel heuvels, groen en stranden. Wij sliepen in een klein huisje bij een Franse dame, zeer behulpzaam. Wij hadden een scooter gehuurd om het eiland te verkennen. Uiteindelijk kwamen we bij het uiterste puntje van het eiland uit (de weg stopte ook acuut). Een klein strandje met allemaal bungalows en kleine strandtentjes. Hier was iedereen relaxed en rustig. Heerlijk water, waar je zo in kon lopen. De Belgische eigenaar van de strandtent en bungalows ving zijn eigen vis met Harpoen om het savonds weer te verkopen in zijn restaurant. Super leuk om te zien en om mee te maken

    3 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Sandra
    op 22-11-2017
    27 landen bezocht • 53 reviews • 33 waarderingen
    4

    “Mooi en rustig”

    Koh chang is een goed eiland als je van Cambodja afkomt maar toch een thais eilandje wil meepakken.
    Het is heel groen op dit eiland en de stranden zijn prachtig wit met een mooie zee.
    Doordat het eiland zo groen is dit het specialer dan andere eilanden

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Moontje
    op 15-11-2017
    16 landen bezocht • 26 reviews • 17 waarderingen
    4

    “Leuk eilandje in Thailand”

    Koh Chang is ontzettend leuk! Wel denk ik dat er mooiere eilandjes te vinden zijn in Thailand en de rest van Zuidoost Azië. Desalniettemin hebben we een geweldige tijd gehad op dit leuke eiland met een zeer relaxte sfeer. Vanuit Bangkok hebben wij destijds voor een paar euro een bus gepakt naar het plaatsje voor de kust van Koh Chang. Vanuit Bangkok zie je typisch Thaise dorpjes en ervaar je wat meer van de ‘Countryside’ en dat is ontzettend leuk. Als je aankomt voor de kust ga je met een veerboot voor een paar cent naar het eiland Koh Chang. Als ik het me goed herinnerd duurt de tocht ongeveer een half uur. Tijdens de vaartocht kijk je naar een prachtige heldere oceaan. Let wel op waar je je tickets koopt, want er zijn overal gure types die je kaartjes willen verkopen. Bij aankomst kun je een taxi pakken die je naar het centrum brengt. Let wel op dat je vooraf een prijs afspreekt met de chauffeur. Op het eiland zelf kun je lekker chillen, je hebt er mooie stranden en een aanrader is zeker om een scooter te huren. Verder heb je niet heel veel bezienswaardigheden. Je komt hier echt voor de stranden, de gezelligheid en de relaxte vakantiesfeer.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Roald
    op 14-11-2017
    31 landen bezocht • 13 reviews • 3 waarderingen
    3

    “Relax eiland”

    Een heerlijk relax eiland. Veel feestjes en prachtige stranden. Het is een stuk minder toeristisch dan andere eilanden maar de feesten zijn er niet minder om. Zorg er voor dat je geen haast hebt, want het eiland is groter dan je in eerste instantie zou denken en vervoer gaat allemaal niet zo snel door de smalle en steile wegen. Zelf een scooter huren is een goede optie. Ga vooral ook het binnenland, en naar de Khlong Phlu waterval.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Saskia Zwaard
    op 13-11-2017
    43 landen bezocht • 39 reviews • 47 waarderingen
    5

    “Perfecte afsluiter van Thailand”

    Wil je Thailand afsluiten met een relaxte, hippie sfeer, ga dan naar Lonely Beach op Koh Chang. De helft van de locals is de hele dag stoned en feesten door tot 6 uur ’s ochtends. Overdag is het strand de plek om naartoe te gaan. Veel meer dan eten, op het strand liggen en feesten is hier niet te doen, maar het is kleinschalig en de sfeer is geweldig. Boek vooral geen accommodatie, maar ga er gewoon naartoe. Op internet is maar een derde te vinden van alle overnachtingsmogelijkheden.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Naomi Den Ouden
    op 02-11-2017
    32 landen bezocht • 52 reviews • 7 waarderingen
    5

    “Ik wilde niet meer naar huis ”

    In verband met slecht weer op de zuidereilanden hebben wij een bezoek gebracht aan Koh Chang, om vervolgens hier nooit meer weg te willen. Wij hebben bijna twee weken verblijven in het hostel Pajamas, echt een aanrader. Het zwembad en de sfeer is hier zo relaxed dat je gelijk tot rust komt. De winkeltjes en streetfood bij white sand beach zijn zeker de moeite waard om eens te bezoeken. De kookcursus bij Napalai was echt tof! en een snorkeltochtje mag ook niet ombreken.
    oh voor ik het vergeet de zonsondergangen zijn elke avond weer fenominaal!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Thailand reis boeken – onze tips!

Top-5 Thailand reisaanbieders
  1. TUI – zonvakanties & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. 333 Travel – privéreizen op maat
    Bekijk aanbiedingen
  3. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Sawadee – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Djoser – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Koh Chang reiservaring en tips!

Ben jij in Koh Chang geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?