• Uitgebreide reisinformatie
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Tips & ervaringen van reizigers!

Koh Lanta ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

10 Koh Lanta reiservaringen en tips

Geweldig

10%

Tof

60%

Wel oké

30%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Jacquelijn op 27-04-2019

    “Druk eiland, maar wel mooie plekjes”

    Dit Thaise eiland is eigenlijk een beetje verpest door de grote aantallen toeristen. Zelfs als je wat verder het eiland op gaat is het druk. Zeker zijn de stranden mooi en kun je met een toertje goed snorkelen. Maar bij het toertje ben je dan zeker niet alleen, maar samen met grote aantallen andere toeristen die allemaal met grote speedboten aan komen.

  • Elisah Oomen op 29-11-2017

    “Koh Lanta”

    Koh Lanta is echt heel relaxed. Er zijn hier heel weinig toeristen te vinden, super fijn. Wij verbleven in de buurt van Phra Ae Beach, waar ook genoeg toffe restaurantjes en barretjes zaten. Als ik terug zou gaan naar Thailand, om bij te komen, zou ik sowieso Koh Lanta weer bezoeken. We zijn ook een keer naar Long Beach gegaan. Daar was het ietsjes drukker, maar ook wel goed te doen. Wij vonden de restaurantjes en barretjes bij Phra Ae Beach wel leuker.

  • Lisa op 29-11-2017

    “Mooi, maar minder leuk als solo traveler ”

    Het eiland was heel mooi om te verkennen met een fiets of brommer. Met de fiets was wel een grote uitdaging aangezien er heel heuvels waren! Maar super toffe en mooie, niet drukke baaitjes. Ik had er alleen wel het gevoel dat het vooral een eiland was waar vriendengroepen naartoe gingen ofwel koppels en wanneer je hier dan aankomt als solo backpacker is dit minder fijn. Waardoor mijn ervaring iets minder was, maar zeker genoeg te doen om er een paar dagen naartoe te gaan.

  • Lydia op 15-11-2017

    “Heerlijk rustig eiland”

    Koh Lanta is een rustig eiland, geen drukte, grote feesten en veel verkeer.
    De stranden zijn prachtig, ga naar Relax Bay Beach en Long beach/Phra Ae.
    Verblijf in Lanta Manda Resort, een accommodatie in het midden van een eiland. En daardoor een goede ligging. Vanaf daar kun je naar het noorden (waar je ook met de boot aankomt) naar de Saladan Pier. Maar ook naar het natuurpark in het zuiden. Reis met een tuktuk of huur een scooter.
    Koh Lanta is een fijn eiland om even bij te komen, te relaxen en ook om de was te laten doen :).

    Het eiland is bereikbaar vanaf onder andere Krabi, de boottocht duurt ongeveer 2,5 uur.

    Sfeervolle restaurants (waar je ook nog lekker eet): Patty's secret garden + Galaxy Restaurant.

  • Michelle van Beek op 13-11-2017

    “Rustig relaxt eiland ”

    Als je nog geen scooter in Thailand hebt gehuurd, is dit de perfecte plek om te starten. Hele rustige wegen. Tour hier langs de verschillende mooie strandjes. Je kunt hier ook een mooie tocht in de Khao Mai Kaew Cave doen. Best een pittige wandeling (met grote spinnen), dus zorg dat je goede schoenen aan hebt en geen slippers.

  • Maria A op 04-11-2017

    “Heel relaxed eiland ”

    Superleuk eiland met een hippie vibe. Leuk om hier scooters te huren en naar stranden en grotten te touren. Ook de five islands tour is een aanrader, als je supermooie bounty-eilandjes wil zien. Koh Lanta zelf heeft niet de allerbijzonderste stranden, maar het is er gewoon heerlijk relaxen.

  • Donna op 23-10-2017

    “Heerlijk relaxen”

    Zoek je een eiland om lekker te relaxen en niet te veel te feesten, ga dan naar Koh Lanta. Als je met de boot aankomt, ga je zo ver mogelijk het eiland op. De eerste stranden zijn namelijk heel toeristisch, als je een aantal stranden verderop komt, kun je een huisje op het strand boeken waar je zonder andere toeristen op het strand kunt liggen. Heerlijk! Ga vooral de five island tour doen, je komt met een boot op de mooiste plekjes!

  • Kim op 18-10-2017

    “Leuk relaxt eiland”

    Leuke tijd hier gehad. Heel relaxed. Stranden waren mooi maar niet super bijzonder zoals op koh Mook. Sfeer was relaxed, eten goed. Scooter rijden brengt je op de mooiste afgelegen stranden alleen vond ik dit met al de kiezels op de weg levensgevaarlijk. Kijk goed bij welk strand je verblijft. Zelf was ik blij dat we leuke barretjes hadden maar niet in het partygedruis zaten. Voor goedkopere kamers moet je net van het strand af kijken. Bij mama’s hadden we een prima basic bungalow voor 10€ per nacht.

  • Huub Ketels op 30-08-2017

    “teleurstellend”

    Ben daar 2 keer geweest, mijn vriend had daar een barretje op het strand, maar moest weg omdat er een groot hotel gebouwd zou worden daar,geen goede afspraken gemaakt,was een mooie lokatie voor bic bij zonsondergang. Nog een keer naar het Pimalai geweest. Was toen nog betaalbaar, maar niet veel te doen toen, was net open.

  • Anouk Beis op 27-03-2017

    “Geen tropisch paradijs maar wel heerlijk vertoeven”

    Als je aan thailand denkt, denk je misschien gelijk aan tropische stranden; wit zand en blauw water. Op Koh Lanta vind je dit niet direct maar laat je hierdoor niet afschrikken, het is een heerlijk eiland! Natuurlijk vind je er stranden maar er is meer dan dat. Het eiland leent zich uitstekend om ontdekt te worden per scooter en je kunt dan van het ene mooie plekje naar het andere rijden. Overal vind je wel kraampjes met het beste streetfood en de sfeer die er hangt is gemoedelijk. Je komt op dit eiland echt tot rust!

Thailand reis boeken – onze tips!

Top-5 Thailand reisaanbieders
  1. TUI – zonvakanties & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Van Verre – individuele rondreizen op maat
    Bekijk aanbiedingen
  3. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Local Hero Travel – bijzondere ontmoetingen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Djoser – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Koh Lanta reiservaring en tips!

Ben jij in Koh Lanta geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief