Koh Phangan ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

23 Koh Phangan reiservaringen en tips

Geweldig

17%

Tof

61%

Wel oké

13%

Niet zo

4%

Vreselijk

4%

  • Profiel Denise van der Oord
    op 28-04-2019
    30 landen bezocht • 45 reviews • 57 waarderingen
    4

    “Feesten en genieten ”

    Koh Phangang is beroemd en berucht door het populaire Full moon feest op Hat rin beach, zoals de naam al zegt is het feest er alleen bij volle maan. Het is aan te raden dichte schoenen aan te doen omdat er glas op het strand kan liggen. Je cocktails komen in de bekende emmers en er worden verschillende muziek genres gedraaid de sfeer is top en er zijn shows te zien! Vanaf veel hotels en hostels vertrekke boten naar het feest ideaal om er te komen. Op internet kan je de data wanneer het feest is al vinden en weet je dus wanneer je op Koh Phangang moet zijn!

    Voor rust hoef je niet op internet te kijken dit kan je op Phangang op alle andere dagen dagen vinden Wij verbleven in Dreamland resort, niet echt een resort maar allemaal huisjes in de jungle met een mooie veranda je loopt zo het witte stand op, de zee loopt hier langzaam af en er zijn geen golven. 's avonds worden er tafels op het strand gezet en gaat de BBQ aan. Het enige waar je aan hoeft te denken is wat je morgen gaat doen? Nog een keer snorkelen? Varen in de traditionele boten die recht naast je op het strand liggen of het binnenland in? Het maakt niet uit wat je kiest het is allemaal fantastisch!

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Barbara Martens
    op 27-04-2019
    20 landen bezocht • 26 reviews • 10 waarderingen
    5

    “THE Full Moon Party”

    WAT-EEN-FEEST! Wauw! Het hele eiland bestaat de dagen rond de Full Moon Party ook echt uit feest, kleuren, vuur en buckets! Wil je na de Full Moon Party een fatsoenlijke slaapplaats hebben, is het verstandig dit op tijd de boeken. Ik vond het vooral leuk dat bijna iedereen die ik tijdens mijn reis door Thailand had ontmoet, weer tegen kwam op de Full Moon Party. Wil je genieten van de rust op dit prachtige eiland? Sla de Full Moon Party dan vooral over. Rust is ver te zoeken deze dagen...

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Kelly van Kollenburg
    op 24-04-2019
    20 landen bezocht • 28 reviews • 3 waarderingen
    4

    “Goed uitgaan”

    Koh Phangan is veel gericht op feestende jongeren. Er is iedere avond een evenement. Daarnaast is het leuk om met een scootertje het eiland rond te gaan en te snorkelen in het noord-westen. Het hoogtepunt is de full-moon party die eens per maand gehouden wordt.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Sanne
    op 17-04-2019
    23 landen bezocht • 27 reviews • 11 waarderingen
    4

    “Fijne plek”

    Op Koh Phagnan ben ik twee keer geweest, een keer met de Full Moon Party en een keer nadat deze al voorbij was, beide keren leek het een totaal ander eiland. Ik denk dus ook dat dit eiland zeker geschikt is voor iedereen als je maar weet wanneer je gaat :)

    Tijdens de FMP of een aantal nachten daarvoor is het eiland overladen met touristen/jonge backpackers die zich klaarmaken om te gaan feesten op de full moon en ook alles op het eiland staat in het teken van dit feest. Dus ben je op zoek naar een feestje dan is dit echt de place to be want voor de FMP worden ook allerlei toffe feesten georganiseerd waar je je heel goed kunt vermaken. FMP zelf is ook wel een feest waarvan ik vind dat je het moet meemaken!

    De tweede keer ben ik hier met mijn vriend heengegaan toen de full moon al voorbij was. Het was toen heerlijk rustig en een heel fijn eiland om doorheen te scooteren en te stoppen bij alle mooie baaitjes die dit eiland te bieden heeft, we zijn hier bijna een week geweest en hebben ultiem genoten van dit eiland.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel J. Jaspers
    op 16-04-2019
    28 landen bezocht • 52 reviews • 19 waarderingen
    3

    “Meer dan alleen feestjes”

    Veel mensen kennen dit eiland alleen van de Full Moon Party, waar jongeren totaal uit hun plaat gaan. De locals hebben er onderhand wel genoeg van. Echter, er is meer te beleven. Doe eens een mountainbiketour langs tempels, dorpjes, kokosnotenfarms, apentrainers en rubberplantages. Het was wel wat triest om te zien hoe apen aan een touwtje gebruikt werden om kokosnoten uit lange palmbomen te draaien. Tegelijk ook knap hoe de diertjes konden merken welke kokosnoten rijp waren en welke niet.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Karlijn van der Reest
    op 26-11-2017
    12 landen bezocht • 26 reviews • 14 waarderingen
    2

    “Tegenvaller”

    Wij kwamen voor de full moon party naar Koh Phangan. Ik vond dit feest een vrij overgewaardeerde backpackers-bijeenkomst. De hoeveelheid troep die zich tijdens dit feest op het strand verzamelt en in zee verdwijnt weegt naar mijn idee niet op tegen het plezier. Het eiland zelf vond ik een beetje tegenvallen, maar ik denk dat dit komt door de periode waarin we er verbleven. Ik zou graag terugkomen in een week dat er geen full moon party is gepland om te ontdekken hoe het eiland dan is.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Mitchell M
    op 18-11-2017
    18 landen bezocht • 13 reviews • 12 waarderingen
    4

    “Lekker relax eiland!”

    Koh Phangan is één van de drie eilanden in de golf van Thailand.
    Dit eiland staat vooral bekend om zijn Full Moon party's, maar is meer dan dat!
    Wij zijn hier op het einde van onze rondreis door Thailand een week verbleven.
    Het eiland heeft een fijne relaxte sfeer, prachtige stranden met een kraakheldere zee!
    Leuke eettentjes en lieve bevolking.
    Huur voor een paar euro een scooter en toer lekker over het eiland.
    Qua bezienswaardigheden heeft het minder dan bijv. het naast gelegen Koh Samui, maar ik vind op koh phangan de sfeer fijner en (buiten de full moon partys om) een stuk rustiger en minder toeristisch.
    Hotel tip: Panviman resort, betaalbare luxe, ligt prachtig aan zee!

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Julia van Ieperenburg
    op 10-11-2017
    19 landen bezocht • 13 reviews • 0 waarderingen
    4

    “Full moon party ”

    Leuk om dit grote feest een keer meegemaakt te hebben maar verder hebben wij het eiland niet gezien. Wij waren er alleen voor de Full Moon party en hebben die dag de hele dag genoten op het heerlijke strand en ‘s avonds goed gefeest.

    Van onveiligheid was er bij ons geen sprake, neem geen paspoort of andere ‘echt’ waardevolle spullen mee. Telefoon en geld hielden we dicht bij ons en verder is het feest goed verlopen. Wij sliepen aan het strand maar hebben weinig last gehad van de muziek.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel wendy
    op 09-11-2017
    17 landen bezocht • 26 reviews • 10 waarderingen
    4

    “Fullmoon party”

    Wij hebben onze reis gepland, dat we tijdens the full moon party op het eiland waren. Vanaf Koh Samui kun je met een klein bootje naar koh phangan varen. Het eiland heeft prachtige stranden en een azuurblauwe zee. Het heeft een beetje een “hippie” uitstraling. Vooral de dag voor de fullmoon party vonden wij erg leuk. Het is er erg relaxt en op het strand worden er allerlei bedjes neergezet om gezellig wat te kunnen eten en te drinken. De Full Moon party vonden wij nogal heftig, maar misschien waren wij er ook al te oud voor (27 en 29 jaar oud). Veel dronken mensen die op het strand liggen. Wij vonden koh phangan erg fijn, maar ik zou er zelf niet per se voor de full moon party naar toe gaan. Buiten dit feest is het een heerlijk relaxt eiland.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Mark Kremers
    op 08-11-2017
    23 landen bezocht • 40 reviews • 22 waarderingen
    3

    “Heerlijk relaxen en van de zon genieten”

    Op Koh Phangan kun je 2 dingen goed doen: relaxen en feesten. Het staat bekend om de full-moon party's en de mooie stranden. Zelf gingen we er heen om te relaxen en dat is zeker gelukt. Meerdere mooie stranden, leuke straatjes en prima hotels zijn aanwezig. Ook leuk is om een scooter te huren en zo het eiland te verkennen. Kost vrijwel niks en is een stuk makkelijker dan lopen.
    Het is wel aardig toeristisch op het hele eiland, dus als je dat niet wilt is het geen aanrader. Verder is het gewoon een mooi eiland waar je heerlijk kunt bijkomen van alle hectiek in Nederland en opgeladen na een week zon weer weg kan. Langer dan 5 dagen tot een week hoef je er ook niet verblijven.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Thailand reis boeken – onze tips!

Top-5 Thailand reisaanbieders
  1. TUI – zonvakanties & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. 333 Travel – privéreizen op maat
    Bekijk aanbiedingen
  3. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Sawadee – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Djoser – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Koh Phangan reiservaring en tips!

Ben jij in Koh Phangan geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?