Koh Phi Phi ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

26 Koh Phi Phi reiservaringen en tips

Geweldig

15%

Tof

38%

Wel oké

35%

Niet zo

12%

Vreselijk

0%

  • Profiel Annemie Alberts
    op 20-05-2019
    9 reviews • 2 waarderingen
    2

    “Party eiland...helaas”

    Ondanks het feit dat Koh Phi Phi één van de mooiste eilanden op deze wereld schijnt te zijn, is mijn advies, overslaan. Er zijn mooiere eilanden in Thailand. Dit komt vooral door de grote hoeveelheid dronken toeristen, het eiland heeft voor mijn hierdoor zijn charme verloren!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Teun
    op 10-05-2019
    19 landen bezocht • 26 reviews • 9 waarderingen
    5

    “Stranden, feestjes en buckets”

    Koh Phi Phi is een super mooi eiland. Het eiland kent mooie stranden, een goede sfeer en feestjes met de bekende buckets drank. Het viewpoint op het eiland is ontzettend mooi. Vanaf dit eiland zijn er verschillende snorkeltripjes te boeken, naar Maya beach (bekend van de film The Beach) en Monkey beach. Een aanrader!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Eva van Kempen
    op 02-05-2019
    21 landen bezocht • 27 reviews • 6 waarderingen
    2

    “Heel veel toeristen”

    Als je een eiland over wilt slaan, doe dan deze maar. Het draait enkel en alleen om de toeristen. Je ziet bijna niets anders dan hotels op de bergen, of een vreselijk uitkijkpunt. Het draait enkel om alcohol en feesten. Lekker overslaan als je daar niet op zoek bent dus. Er zullen vast ook wel mooie plekken zijn op het eiland, maar ik denk dat je die ook wel op een rustiger eiland vindt.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Sanne
    op 17-04-2019
    23 landen bezocht • 27 reviews • 11 waarderingen
    3

    “Mooi maar tourist overload”

    Koh Phi Phi, een super mooie badplaats tussen te kliffen en ook bekend omdat het zo dicht bij de filmlocatie van de beach ligt. Dagelijks komen hier ontzettend veel touristen op af en ik snap het helemaal. De zee is zo mooi helder blauw en het is een prachtig aangezicht zo tussen de rotsen, als het niet zo overladen was door toeristen zou het een van de mooiste plekken ooit zijn. Het jammere is dat er voor de kust zon 100 toeristenboten liggen waardoor het uitzicht totaal verpest wordt. Wat wel de moeite is om de zee op te gaan met een klein vissersbootje en zo de omgeving te verkennen. Het water is echt prachtig en je kunt hier heerlijk zwemmen en mooie fotos maken, ook kun je een bezoek brengen aan het strand van de film de beach, succes met het maken van goede fotos want je zult zeker niet de enige zijn!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Simone Kmn
    op 05-04-2019
    11 landen bezocht • 28 reviews • 8 waarderingen
    3

    “Zon zee strand”

    Echt super toeristisch. Wij hebben hier weining gedaan en voornamelijk ontspannen. Het is een mooi eiland. Je kunt er goed duiken. Maar echt super toeristisch. Elke dag komen er veel boten met toeristen voor 1 dagje. Ik denk dat er mooiere plekken zijn op Thailand.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Senna
    op 30-11-2017
    13 reviews • 18 waarderingen
    3

    “Bruisend uitgaansleven, lelijke tattoo's, toeristisch”

    Phi phi staat op nummer 1 als het aankomt op uitgaan. De feestjes zijn indrukwekkend en gezellig. Je kijkt je ogen uit Met name bij het touwdansen en vuurspuwen door de locals.
    De buckets doen het ook erg goed en zijn tevens betaalbaar. Echter is Phi Phi klein en erg toeristisch. Dit merk je aan de prijzen van excursies, het eten en de manier waarop de locals je benaderen.
    Ik zou dit eiland afraden voor gezinnen en koppels.
    Een prima eiland om een paar dagen te feesten!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Elisah Oomen
    op 29-11-2017
    24 landen bezocht • 26 reviews • 12 waarderingen
    4

    “Party”

    Na het rustige deel van Phuket, zijn we gaan feesten in Koh Phi Phi. Voor het feesten is dit echt een goede plek. Op het eiland was het wel mega druk, maar dat wisten we wel. Om bij te komen van het feesten, heb je toffe stranden. We zijn ook nog een dag gaan snorkelen, bij Hin Klang. Een hele toffe plek, waar prachtige vissen te zien zijn en waar het koraal ook heel mooi is.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Igor
    op 29-11-2017
    14 landen bezocht • 28 reviews • 6 waarderingen
    5

    “Fantastisch om er te zijn”

    Koh Phi Phi is een heerlijke plek om te mogen zijn. Je kan er feesten maar ook chillen als je wilt. Het is erg klein maar super divers. Je hebt er een reggaebar waar je kan eten én als je wat agressie kwijt moet kan boxen in de ring. Je kan er ook naar de eilanden en het strand waar de film "The Beach" is opgenomen. Een echte aanrader dus!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Roderick
    op 27-11-2017
    48 landen bezocht • 26 reviews • 12 waarderingen
    4

    “Leuke snorkel bestemming, maar wel toeristisch”

    De omgeving van Koh Phi Phi is echt super mooi met idyllische stranden en mooie snorkel/duik spots. Helaas is het op het eiland inmiddels erg toeristisch geworden en wordt er veel gefeest. Buiten het seizoen is het er wat rustiger en gezelliger. Je kunt er heerlijk verse vis eten en het bezoeken van de filmscene uit "The Beach" is zeker de moeite waard.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Karlijn van der Reest
    op 26-11-2017
    12 landen bezocht • 26 reviews • 14 waarderingen
    3

    “Mooi als je uit de drukte blijft”

    Koh Phi Phi staat bekend als een gigantisch feesteiland. Wij hadden expres een verblijf aan de andere kant van het eiland geboekt en merkten hierdoor niets van het gefeest. Het eiland is mooi, als je uit de drukte blijft. We hebben door de jungle gewandeld en een boottour gedaan om de omgeving te verkennen. We hadden het geluk dat Maya Bay op het moment van bezoeken niet heel druk was, waardoor we een goede indruk van het strand kregen. Niet het mooiste strand dat ik ooit heb gezien, maar wel de moeite waard. Verder schrok ik best van de beschadiging van het koraal op veel plekken. Het is te hopen dat de Thaise overheid hier snel een oplossing voor vindt, anders is er binnenkort weinig meer te zien.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Thailand reis boeken – onze tips!

Top-5 Thailand reisaanbieders
  1. TUI – zonvakanties & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. 333 Travel – privéreizen op maat
    Bekijk aanbiedingen
  3. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Sawadee – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Djoser – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Koh Phi Phi reiservaring en tips!

Ben jij in Koh Phi Phi geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?