Koh Samui ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

17 Koh Samui reiservaringen en tips

Geweldig

24%

Tof

47%

Wel oké

18%

Niet zo

12%

Vreselijk

0%

  • Profiel K. Stolk
    op 22-05-2019
    45 landen bezocht • 13 reviews • 6 waarderingen
    3

    “Toeristisch met mooie stranden”

    Koh Samui is erg druk en toeristisch. De temperatuur was er heerlijk en het zeewater erg warm. De restaurants bieden allemaal hetzelfde aan; thais eten, pasta's en pizza's en verse vis. Dat laatste ligt uitgestald aan de straatzijde. Dit wordt op verschillende manieren bereidt en is echt heerlijk. Een echte aanrader. Als je van shoppen houdt, kun je je hart ophalen. Voor 60 euro kun je een taxi huren voor een dag en een rondje over het eiland rijden. Excursies zijn ontzettend duur.
    Ik heb een heerlijke relaxte vakantie gehad, maar Koh Samui is mij te toeristisch.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Sanne
    op 17-04-2019
    23 landen bezocht • 27 reviews • 11 waarderingen
    2

    “Niet mijn bestemming”

    Koh Samui, een van de eilanden in de Golf van Thailand. Persoonlijk vind ik Koh Samui minder dan het naastgelegen Koh Phagnan of Koh Tao, in mijn optiek heeft Samui een beetje zijn puurheid verloren en is het erg toerisctisch. Er word ook veel reclame gemaakt voor dingen die de toeristen 'leuk' vinden zoals tijgers knuffelen, op olifanten rijden en ga zo maar verder, hier ben ik zelf niet zo zot op omdat het slecht is voor de dieren. War wel leuk is op de eiland is om de gouden boeddha te bekijken en verder lekker een beetje op het strand te vertoeven of van het nachtleven te genieten want dat is hier genoeg!

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Eefje Beulen
    op 11-04-2019
    30 landen bezocht • 26 reviews • 5 waarderingen
    4

    “Relaxed eiland maar heel toeristisch”

    Koh Samui is een prachtig eiland in Zuid Thailand. De stranden zijn heerlijk en het eiland zelf zeker de moeite waard om een dag rond te touren zo kun je de Grandmother & Granfathers stone bezoeken. Voor mij het absolute hoogtepunt was de boottocht naar Ang Thong National Marine park, wat een paradijs. Klim naar het hoogste punt en je hebt absoluut een oogverblindend uitzicht. Wel is het eiland heel toeristisch dus als je hier niet van houdt is een ander eiland misschien een betere optie.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Karlijn van der Reest
    op 26-11-2017
    12 landen bezocht • 26 reviews • 14 waarderingen
    4

    “Fijn relaxt eiland”

    Koh Samui heb ik als zeer positief ervaren. We zaten op een heerlijke plek, met een strand waar bijna alleen maar locals kwamen. Ontzettend ontspannen dus. We hebben scooters gehuurd om het eiland te verkennen, er zijn mooie plekken te vinden, buiten de toeristische hotspots om. Verder heerlijk seafood gegeten, een boottocht gemaakt naar het Marine Park en genoten van de natuur! Een echte aanrader om even ultiem te ontspannen.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Arie
    op 22-11-2017
    18 landen bezocht • 26 reviews • 4 waarderingen
    5

    “heerlijk tropisch feest paradijsje”

    Een paar dagen op Koh Samui is een heerlijke afsluiter van je vakantie. Hoewel je meteen zal denken aan de vele leuke feesten, er is zeker genoeg drank aanwezig, is er ook genoeg moois te zien voor als je uitgebrakt bent. Huur een scootertje en ga gewoon rijden. Er zijn talloze mooie, rustige strandjes. Vergeet ook zeker niet om langs de big buddha te gaan! Verder kan je hier uitstekend genieten van een massage of spa, of de dag beginnen met een yoga klasje.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jordy
    op 20-11-2017
    19 landen bezocht • 26 reviews • 12 waarderingen
    4

    “Feesten en scooteren”

    Ik vond dit een leuk eiland. Je hebt hier echt toffe strandfeesten je vind deze overal en op elk moment van het jaar. Je kan dan lekker genieten van een buket met alcohol. Ik vond het erg leuk om hier een dag een scooter te huren en het eiland te verkennen. Pas op want de scooters zijn onbegrensd en je hoeft geen helm op.. Je kunt gemakkelijk 100km/u dus denk goed na of je die helm echt niet meeneemt.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Hanneke Driessen
    op 31-10-2017
    32 landen bezocht • 26 reviews • 6 waarderingen
    3

    “Afsluiter na rondreis Thailand.”

    Na een rondreis van 12 dagen door Thailand zijn we vanaf Bangkok naar Koh Samui gevlogen.
    Heerlijk om daar even te chillen en te genieten van de warmte.
    Wij hebben daar niet veel ondernomen.
    Hadden wel meer verwacht van de stranden en de zee, maar zou best kunnen dat we niet aan de juiste kant zaten.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jamie
    op 30-10-2017
    26 landen bezocht • 26 reviews • 8 waarderingen
    5

    “Koh Samui”

    Wij verbleven in een resort met een zwembad aan het strand wat in Thailand betaalbaar is. Je kan verse ananas kopen op straat. De mannen in onze groep zijn nog naar een muay thai wedstrijd geweest wat leuk was. Ninja crepes is een restaurant met heerlijk eten! Zeker een aanrader. Verder kan je een scooter huren en uiteraard veel cocktails aan het strand drinken.

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Carola Den Uil
    op 28-10-2017
    13 landen bezocht • 27 reviews • 3 waarderingen
    4

    “Blijf er niet te lang hangen ”

    Prima keuze om een paar dagen te relaxen. verder is er weinig te beleven dus ik zou aanraden om lekker te eiland hoppen en zo meer van het land te zien. hou wel rekening met het regenseizoen. het kan dan goed regenen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Julia van Haaster
    op 25-10-2017
    18 landen bezocht • 14 reviews • 3 waarderingen
    2

    “Koh Samui: vooral heel toeristisch”

    Zuid-Thailand is fantastisch en het barst er van de prachtige tropische eilanden. Op aanraden van kennissen bezocht ik Koh Samui, één van de grootste en meest toeristische eilanden. Mij viel dit tegen. Er werd veel geadverteerd met het rijden op olifanten en het knuffelen van tijgers en krokodillen, zo zielig. De bevolking probeerde je telkens allerlei onzin te verkopen en de stranden lagen soms vol troep. Ik zou Koh Samui overslaan en een rustiger én mooier Thais eiland kiezen.

    3 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Thailand reis boeken – onze tips!

Top-5 Thailand reisaanbieders
  1. TUI – zonvakanties & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. 333 Travel – privéreizen op maat
    Bekijk aanbiedingen
  3. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Sawadee – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Djoser – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Koh Samui reiservaring en tips!

Ben jij in Koh Samui geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?