Koh Tao ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

41 Koh Tao reiservaringen en tips

Geweldig

56%

Tof

34%

Wel oké

7%

Niet zo

2%

Vreselijk

0%

  • Profiel Annemie Alberts
    op 20-05-2019
    9 reviews • 2 waarderingen
    5

    “Duiken, duiken en nog eens duiken”

    Gezellig klein eiland met mooie stranden en uitstekende duikplekken. Koh Tao is dé plek om te zijn als je wil leren duiken. Er zijn tientallen goede duikscholen, in de meest voorkomende talen. Voor elk wat wils dus!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Willemijn Buijn
    op 20-05-2019
    35 landen bezocht • 27 reviews • 15 waarderingen
    2

    “klein en volgestampt”

    Ondanks de slechte reputatie er wel heengegaan omdat vrienden er waren. Ik zou het niemand aanraden. Je moet op sommige stranden zelfs betalen aan mannen die geld komen halen bij je. Klopt niets van. Taxis duur! Weinig strand door getij.
    Gewoon vermijden deze massa. Jammer dat ze maar blijven bouwen.

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Teun
    op 10-05-2019
    19 landen bezocht • 26 reviews • 9 waarderingen
    5

    “Duikeiland van Thailand”

    Koh Tao is een mooi eiland met mooie stranden en hét duikeiland van Thailand. Hier een duikcursus doen is een mooie kans: het is betaalbaar en je start met je eerste duik in de zee in plaats van in het zwembad. Het is een vierdaagse cursus, hou er rekening mee dat er ook een deel theorie bij komt! Een super gave ervaring, waar ik tijdens mijn andere reizen nog veel plezier aan heb.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Annette
    op 08-05-2019
    61 landen bezocht • 27 reviews • 13 waarderingen
    3

    “Duikbestemming”

    Ik ben speciaal naar Kho Tao gegaan om mijn advanced te halen voor duiken. Bij aankomst moest ik nog een heel eind rijden voordat ik bij het hostel aankwam. Ik regelde ter plekke een scooter om mij te laten brengen. Ik zat in het toeristische backpacker gedeelte. Restaurants, duikscholen en winkeltjes genoeg net als vermaak in de avond. Ben bij verschillende duikscholen binnen gestapt en ben uiteindelijk bij Roctopus dive gebleven. Minpunt is dat ze zo veel mogelijk mensen willen laten duiken en scheppen op, echt persoonlijk is het niet. Maar de duikinstructeurs waren echt heel vriendelijk en legden goed uit. Koh Tao vond ik geen eiland waar je lang wilt blijven. Aanrader voor de avond: Queen’s Cabaret waar ze ladyboys laten optreden. Het is hilarisch en ze doen het heel erg goed.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Irene
    op 26-04-2019
    42 landen bezocht • 13 reviews • 1 waardering
    5

    “Goedkope duikcursussen ”

    Hier heb ik mijn duikbrevet gehaald. Er zijn heel veel duikscholen op Koh Tao. Ik zat aan de zuidkant waar het wel iets rustiger is dan aan de westkant. Heerlijk in een bungalowtje aan het strand met dagelijks een barbecue. Overdag duiken en 's avonds studeren en ontspannen. Een perfecte vakantieplek!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Simone
    op 26-04-2019
    25 landen bezocht • 13 reviews • 3 waarderingen
    3

    “Geweldig om te duiken maar overspoeld met toeristen”

    Het is een top locatie voor duikers, maar zo toeristisch dat zelfs het koraal en de vissen hier erg onder te leiden hebben. Daarnaast zijn er ook heel veel toeristen alleen om te zuipen, wat ik persoonlijk storend vind op zo'n mooie locatie. Ook de politie en verkopers blijken corrupt te zijn en proberen je geld afhandig te maken.

    Als je dan toch wil gaan, zoek een appartement/hotel in het iets rustigere zuiden van het eiland.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Sanne
    op 17-04-2019
    23 landen bezocht • 27 reviews • 11 waarderingen
    4

    “Goed vertoeven”

    Koh Tao is een van de drie eilandjes in de Golf van Thailand, samen met Koh Samui en Koh Phagnan. Het is dan wat minder een party eiland en wat meer gericht op het duiken, het wemelt er dan ook van de duikscholen. De prijzen voor het duiken zijn prima, gemiddeld betaal je zon 250 euro voor het halen van je brevet en hier ben je dan ook wel een paar dagen mee bezig. Sommige duikscholen bieden het ook aan met accommedatie. Heb je al een brevet of wil je een losse duik doen? Dan ben je ook aan het goede adres! Wij hebben hier een dagduik gedaan en het is prachtig om hier te duiken dus het doet zijn naam ook eer aan.

    Verder is het een relaxed eiland, wat duurder dan bijvoorbeeld het Noorden maar dat is in het zuiden over het algemeen wel zo. Accomedatie is er genoeg en je kunt een scootertje huren en hier het eiland rondcrossen, vergeet alle mooie uitzichtpunten niet!

    Als laatste is Koh Nangyuan ook echt de moeite om te bezoeken (de 3 eilandjes die je altijd op de foto ziet), om boven te komen is nog wel even een klim, vooral in de warmte maar het is het uitzicht en het fotomoment zeker waard!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Krista
    op 06-04-2019
    19 landen bezocht • 13 reviews • 3 waarderingen
    4

    “Eiland-vibe ”

    Aan het einde van onze reis door Thailand hebben we nog een paar dagen op Koh Tao door gebracht. Een eilandje met een heerlijk eiland met een zeer relaxte sfeer. Er zijn genoeg restaurantjes en barretjes. Regelmatig zul je een groep jongenzien van de kroegentocht. Er zijn ook genoeg mogelijkheden om eens iets anders dan Thais te eten. Op Koh Tao hebben we een snorkeltocht gedaan. Hierbij gingen we langs 3 snorkelspots waar een toffe onderwaterwereld te zien was. Ook gingen we hiermee langs Koh Nang Yuan. Een mini eilandje voor de kust van Koh Tao. Het eilandje heeft een tof viewpoint met een pittige klim in de hitte. Maar de klim was het zeker waard en het uitzicht was prachtig.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Litske
    op 17-08-2018
    16 landen bezocht • 1 review • 0 waarderingen
    4

    “Koh Tao, prachtig toeristeneiland ”

    Koh Tao is een klein eiland waar je heerlijk kan snorkelen, chillen op het strand of naar een uitkijkpunt kan wandelen. Het enige nadeel is dat je als toerist voor bijna alles nog even geld moet betalen. Bijvoorbeeld als je een bepaald strand op wilt of als je naar een mooi uitkijkpunt wilt klauteren. Het is dus belangrijk et rekening mee te houden dat je verblijf op het eiland duurder is dan je zou verwachten. Ondanks dat is het zeker de moeite waard. Natuurlijk is het eten hier heerlijk en het koraal is gewoon zo mooi! De perfecte plek om even bij te komen en gewoon te genieten.


    • 1 land bezocht
      0 reviews
      0 waarderingen
      Geplaatst op 24 augustus 2018 22:39

      Buy Austria passports online,,(((http://www.besstdoc24hrs.com)) drivers license ID cards, residence permit,Visas, citizenship card, work permit, ielt certificates, birth certificate ((+1 (415) 7379649) We offer only original passport, driving license, identity cards, visa, stamps and other documents for the following countries: Australia, Belgium, Brazil, Finland, France, Great Britain, Ireland, Italy, Netherlands, Norway, Austria, Sweden, Switzerland, Spain , Great Britain, US and a few others. We offer you one of the best services in the world. Most customers have experienced our true and excellent service. Note that the actual document is registered with the country's database so that you can travel in a country of your choice or country. To order, please send your questions to our e-mail or whatsapp Contact e-mails ......... besstdoc24@gmail.com General support ....... info@besstdoc24hrs.com website....................... http://www.besstdoc24hrs.com website....................... http://www.besstdoc24hrs.com Whatsapps contact ------------ ((+1 (415) 7379649)) Contact us for documents from the following countries USA (ALL COUNTRIES),GERMANY, United Kingdom, CANADA,DUTCH LAND COUNTRIES, EUROPE, ASIA, AFRICA ETC. We also sell FAKE BANK NOTES, FAKE EUROS FAKE USD FAKE UK POUNDS, ETC Real USA (USA) Passes, Real Australian passports, Real Belgian passports, Real Brazilian (Brazil) passports, Real Canadian (Canada) passes, Genuine Finnish (Finland) passports, Real French (France) passports, Real German (Germany) passports, Real Dutch (Netherlands / Holland) Passports, Real Israel passports, Real UK (United Kingdom) Passports, Real Spanish (Spain) Passports, Real Mexican (Mexico) passports, Buy genuine South African passport. Buy genuine Australian driving licenses, Buy Real Canadian driver licenses, Buy real French (France) Driving licenses, Real Dutch (Netherlands / Holland) driving licenses, Real Estate German (Germany) Driving licenses, Sale Real UK (United Kingdom) Driving licenses, Purchase of genuine diplomatic passports, Sell Real USA (United States) Passports, Contact e-mails ......... besstdoc24@gmail.com General support ....... info@besstdoc24hrs.com website....................... http://www.besstdoc24hrs.com website....................... http://www.besstdoc24hrs.com Whatsapps contact ------------ ((+1 (415) 7379649)) Buy genuine Australian passports, Buy Properties Belgium Passes, Buy real Brazilian (Brazil) passports, Sale Real Canadian (Canada) passports, Buy genuine Finnish (Finland) passports, Buy genuine French (France) passes, Buy real German (Germany) passports, Sale Real Dutch (Netherlands / Holland) Passports, Sale Real Israel Passports, Sale Real UK (United Kingdom) Passports, Sale Real UK (United Kingdom) Driving licenses, Purchase of genuine diplomatic passports, Real Australian Passports on sale, Real Belgium passports for sale, Real Brazilian (Brazil) passports for sale, Real Canadian (Canada) passports for sale, Real Finnish (Finland) Passports for sale, Real French (France) passports for sale, Real Deutsch (Deutschland) Passports for sale, Real Dutch (Netherlands / Holland) Passes for sale, Genuine Israeli passports Buy real and original passport, identity card.Sell ??Online, Canadian, British, new LICENSES OF CONDUCT, My contacts are private detectives, immigration authorities, consuls, diplomats, personal officials and experienced experts, I have a strong commitment to the growth of the staff in all areas of ID, passport and other documents. All customers who need the national citizenship document from all countries are 100% insured and guarantee a real database registered documents with high quality DRIVER'S LICENSE, BIRTH, VISAS PASSPORTS,AND MANY OTHER DOCUMENTS. Contact e-mails ......... besstdoc24@gmail.com General support ....... info@besstdoc24hrs.com website....................... http://www.besstdoc24hrs.com website....................... http://www.besstdoc24hrs.com Whatsapps contact ------------ ((+1 (415) 7379649))

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel inzedi
    op 24-11-2017
    21 landen bezocht • 26 reviews • 13 waarderingen
    5

    “Duik paradijs”

    Koh Tao is de goedkoopste plek ter wereld om je duikbrevet te halen! En dat terwijl de onderwater wereld verbazingwekkend mooi is! Je hebt hier een heleboel duikscholen, waarvan sommigen zelfs Nederlandstalige duikleraren hebben en sommigen ook accommodatie bieden. Het kan wel zijn dat je een aantal dagen moet wachten voordat er plek is, dus het is wel aan te raden om dit óf van te voren al te reserveren, óf een aantal dagen speling te hebben op het eiland. Ik heb mijn PADI in 3 dagen gehaald, maar ik ga zeker nog eens terug om de advanced cursus te doen. Ook als je niet wil duiken is Koh Tao een leuk eiland. Je kunt hier ook heel mooi snorkelen en je hebt leuke restaurantjes. Helaas is het eiland in een aantal jaar wel een stuk toeristischer geworden.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Thailand reis boeken – onze tips!

Top-5 Thailand reisaanbieders
  1. TUI – zonvakanties & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. 333 Travel – privéreizen op maat
    Bekijk aanbiedingen
  3. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Sawadee – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Djoser – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Koh Tao reiservaring en tips!

Ben jij in Koh Tao geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?