Bryce Canyon National Park ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

40 Bryce Canyon National Park reiservaringen en tips

Geweldig

60%

Tof

33%

Wel oké

8%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Ivette Koot-van Amelsfort
    op 18-02-2021
    12 landen bezocht • 5 reviews • 1 waardering
    5

    “Zo mooi!”

    Tijdens ons verblijf in Bryce Canyon lag er sneeuw, veel sneeuw. Erg jammer, want hierdoor was een tocht de canyon in helaas niet mogelijk. Wel zijn we de uitzichtpunten langs gegaan en met sneeuw is het echt een prachtig landschap! Zo mooi om te zien met al die rotsen en de rode kleur met sneeuw er bovenop. We verbleven in Ruby’s inn, een leuk hotel net buiten het nationale park. We hebben een keer gegeten bij het Cowboy ranch house, zeker een aanrader! Echt een Amerikaans restaurant met steaks, burgers etc. Het zwembad bij Ruby’s inn was ook heerlijk. Terwijl de sneeuw tegen de ramen waaide, keken we vanuit het lekker warme zwembad zo naar buiten. Heerlijk!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Sandra
    op 20-05-2019
    18 landen bezocht • 13 reviews • 10 waarderingen
    5

    “Schitterend!”

    Iedereen is altijd vol van de Grand Canyon.. maar mijn hart ligt bij de Bryce Canyon. De Bryce vind ik vele malen mooier als de Grand en deze mag je zeker niet overslaan tijdens je vakantie in de USA. Er zijn vele wandelroutes door dit park, waar je dan tussen het uitgesleten gesteente loop. De kleuren van paars naar rood naar oranje... indrukwekkend!!



    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Marc
    op 07-05-2019
    16 landen bezocht • 26 reviews • 20 waarderingen
    5

    “Bijzonder gesteente zorgt voor de nodige afwisseling.”

    Als je in dit gebied bent in de VS zul je ongetwijfeld net als ik verschillende nationale parken aandoen (zoals bijvoorbeeld Arches, Zion of de Grand Canyon). Bryce zorgt in dit rijtje voor de nodige afwisseling met zijn bijzondere rode gesteente wat mij qua vorm erg deed denken aan de druipkastelen die ik vroeger op het strand maakte. Bryce Canyon leent zich zowel voor wandelingen als voor het met de auto langs de mooiste uitzichtpunten rijden. Er is overal voldoende gelegenheid om je auto neer te zetten en eens rustig van het uitzicht te genieten. Als je van kamperen houdt is ook dit nationaal park zeker een aanrader.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jelmer Laernoes
    op 01-05-2019
    23 landen bezocht • 26 reviews • 4 waarderingen
    4

    “Bryce Canyon divers en anders ”

    Wat een vet park met prachtige rotsformaties. Je kunt er rondrijden en stoppen bij de uitkijkpunten, maar het is veel leuker om zelf tussen de hoodoos door te wandelen. Je kuitspieren worden aardig op de proef gesteld, maar het is het meer dan waard. Vergeet af en toe niet even om omhoog te kijken!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Sebastiaan Berswerda
    op 28-04-2019
    29 landen bezocht • 29 reviews • 20 waarderingen
    5

    “Een van de hoogtepunten in het westen”

    Tijdens onze roadtrip door het westen van de Verenigde Staten was Bryce Canyon een van de hoogtepunten. De aparte rotsformaties en kleurstelling ervan zijn zowel prachtig vanaf een uitzichtpunt, maar ook om tussendoor te lopen. Doe dat ook zeker, want het is zonde om dit park alleen met de auto te bezoeken en daarna snel door te gaan naar Zion. Wij vonden Bryce een stuk indrukwekkender!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Christel Lakeman
    op 27-04-2019
    14 reviews • 0 waarderingen
    5

    “Fantastisch Bryce canyon”

    Bryce canyon heeft mij bijzonder verrast. Wat een mooi park, wat een fantastische rotsformaties en wat een schitterende kleuren. Ga zeker door de canyon lopen, dan ervaar je echt hoe indrukwekkend het is. Voor mij is Bryce canyon een van de mooiste nationale parken die ik in Amerika heb bezocht.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Inge Van Zoggel
    op 25-04-2019
    21 landen bezocht • 13 reviews • 4 waarderingen
    5

    “Beter dan de Grand Canyon!”

    Bryce Canyon wat mij betreft mooier dan Grand Canyon! Wij overnachtten in het nabij gelegen Kodachrome. Dit was al een bezienswaardigheid op zichzelf. Prachtige rotsformaties. Wandelen door de canyons is echt een hoogtepunt van de reis door Amerika geweest.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel J. Jaspers
    op 16-04-2019
    28 landen bezocht • 52 reviews • 19 waarderingen
    4

    “Thor's Hammer”

    Bryce Canyon bezocht ik in 2015 als onderdeel van een reis langs een zevental nationale parken. Bryce is werkelijk uniek. De uitzichtpunten zijn alleen al de moeite van het bezoeken waard, maar vergeet ook zeker niet om een stuk naar beneden te lopen, om echt een canyon-gevoel te krijgen. Zo kun je een korte route van zo’n 2 uur volgen langs Thor’s hammer (een van de rotsformaties). Een niet al te moeilijke route naar beneden en weer naar boven. Bryce is ook goed te bereiken met een camper.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Helma Mittertreiner
    op 29-11-2017
    31 landen bezocht • 27 reviews • 20 waarderingen
    5

    “Wat een prachtige rotsformaties”

    We zijn met de auto naar het punt gereden wat het verst weg ligt. Iedereen begint eigenlijk bij het begin, waardoor de omgekeerde volgorde wat rustiger is. Hier hebben we een kleine wandeling naar het dal gemaakt. Van bovenaf zijn het geweldige rotsformaties maar wanneer je onderaan bent dan zie je pas goed hoe hoog ze zijn!
    De tweede dag zijn we naar de zonsopkomst gaan kijken. Het is geweldig om te zien hoe de zon de rotsformaties van mooi strijklicht voorziet. Het is dus zeker een aanrader ook al moet je hier erg vroeg je bed voor uit te gaan.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Ruben
    op 29-11-2017
    21 landen bezocht • 13 reviews • 7 waarderingen
    4

    “Zeker niet minder dan de Grand Canyon”

    Een bijzonder mooi park met indrukwekkende natuurlijk gevormde amfitheaters, persoonlijk mijn favoriete Nationale Park in Amerika. Omdat alle uitkijkpunten aan dezelfde kant van de weg liggen, is het praktisch om eerst naar het einde van het park te rijden om vervolgens op de terugweg steeds aan de rechterkant te parkeren om te genieten van de vele uitkijkpunten. Er zijn zal van geweldige wandelroutes, maar zelf ik er voor gekozen een tocht per paard te maken door de canyon, een schitterende ervaring!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Amerika reis boeken – onze tips!

Top 5 Amerika reisaanbieders
  1. TUI – flydrives & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Tenzing Travel – advies op maat!
    Bekijk aanbiedingen
  3. De Jong Intra – individuele rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Djoser – groeps- en kampeerreizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Bryce Canyon National Park reiservaring en tips!

Ben jij in Bryce Canyon National Park geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?