• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Chicago ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

9 Chicago reiservaringen en tips

Geweldig

56%

Tof

44%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Marc op 07-05-2019

  “Stad die je kent uit allerlei films”

  Ik ben al 2 keer in Chicago geweest en dat was iedere keer een hele ervaring. Het is een goed voorbeeld van een typische Amerikaanse stad die je zeker wel doet denken aan veel films die je hebt gezien. Er zijn verschillende bezienswaardigheden die de moeite waard zijn, waarvan een bezoek aan 1 van de hoge torens iets is wat je zeker niet moet overslaan. Daarnaast zijn er veel interessante musea om te bezoeken en is er de hele dacht leven in de stad. Lekker eten kun je hier ook met een ruim aanbod aan verschillende keukens.

 • Eva van Kempen op 02-05-2019

  “Erg amerikaans en daardoor erg leuk”

  Chicago wordt vaak omschreven als een typisch Amerikaanse stad. veel mensen slaan deze stad over, maar dat vind ik geheel onterecht. Verwacht leuke mensen die erg om hun sporten geven (Go Red Bulls!). Er is veel te doen in the loop en ten noorden van de loop. Vergeet in de zomer je bikini niet, want er is een strand en de temperaturen zijn erg aangenaam!

 • Hans de Weijer op 25-11-2017

  “Cloud Gate - onze favoriet!”

  Omdat we een camperreis zouden maken, moesten we bij aankomst eerst even acclimatiseren voor het ophalen van de RV. Dat deden we in Chicago. Bijzonder leuke stad. We hadden een heel mooie dag, en hebben een boottocht over het lake en de rivier gemaakt. Maar onze favoriet was toch wel het Millennium park met de fonteinen met videowalls van "people from Chicago" en natuurlijk The Bean (officiele naam: Cloud Gate) van Anish Kapoor. Wat een fantastisch kunstwerk in een prachtige setting (skyscrapers rondom). Dat is kunst die dicht bij de mensen staat en dus een heel grote aantrekkingskracht heeft.

 • op 08-11-2017

  “Chicago, wereldse stad!”

  Chicago is absoluut de moeite waard te bezoeken. Mocht je in de buurt zijn, ga er zeker aan. Het Milennial Park heeft een leuke sfeer en de stad zelf is niet te druk. Goed openbaar vervoer. Probeer zeker een wedstrijd baseball mee te pakken. Een beleving op zich. Te fiets is de stad ook goed te verkennen. Willis Tower is een aanrader.

 • Mirthe Verstijlen op 05-11-2017

  “Wereldstad”

  Chicago is een geweldige stad. Niet direct op de bucketlist maar zeker het bezoeken waard. Fietsen is er ook goed te doen. Bezoek millenial park en probeer zeker een baseball wedstrijd bij te wonen. Een beleving op zich

 • op 31-10-2017

  “Verassend leuke stad”

  Chicago is echt een leuke stad! en overweldigende drukte. Alles erg netjes
  De metro die ter hoogte van de eerste verdieping voorbij dendert, het geeft een apart sfeertje. Bij mooi weer is het leuk om een tochtje over lake michigan te maken! En natuurlijk een bezoek aan Willis tower met zijn glazen kubussen op de 103de verdieping

 • Max op 28-10-2017

  “Verrassend leuke stad”

  Chicago is een erg leuke stad waar je je zeker een aantal dagen goed kan vermaken. Een bezoek in de zomer is aan te raden, dan kun je ook nog genieten van Lake Michigan. Om een mooi uitzicht over de stad te krijgen is een bezoek aan de Sears Tower een echte aanrader.

 • Mariska op 27-10-2017

  “Leuke stad om te bezoeken!”

  Ik vond Chicago leuker dan ik dacht. Ben begonnen met een bezoekje aan Chicago 360 (en had een sun & stars package zodat ik 's avonds nog eens teruggegaan ben voor een uitzicht in het donker), vervolgens de Magnificent Mile afgelopen, toen een rondje Millennium Park gedaan en The Loop, vervolgens een river cruise (neem ook vooral diegene die het meer op gaat, de ervaring van door de sluis gaan "the lock" is bijzonder om mee te maken!), lekker gegeten in een mall bij een foodcourt en toen weer terug naar Chicago 360 om de dag te eindigen. Houd er wel rekening mee om een jasje mee te nemen ook in de zomer, want het waait er flink!

 • Regina Kucher op 23-10-2017

  “Geweldig uitzicht vanaf Sears Tower”

  Chicago is een hele leuke stad, waar je je zeker een aantal dagen kunt vermaken. En de ligging aan Lake Michigan is perfect, het meer is zo groot dat je je aan de oceaan waant als je op het strand ligt. Een bezoek in de zomer is om die reden dan ook aan te raden. Daarnaast is de 103e verdieping van de Sears Tower een must-do op een mooie dag. Uitzicht over de hele stad en over Lake Michigan.

Amerika reis boeken – onze tips!

Top 5 Amerika reisaanbieders
 1. TUI – flydrives & rondreizen
  Bekijk aanbiedingen
 2. Tenzing Travel – advies op maat!
  Bekijk aanbiedingen
 3. De Jong Intra – individuele rondreizen
  Bekijk aanbiedingen
 4. Riksja Travel – zelf samenstellen
  Bekijk aanbiedingen
 5. Djoser – groeps- en kampeerreizen
  Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Chicago reiservaring en tips!

Ben jij in Chicago geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief