• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Grand Teton National Park ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

7 Grand Teton National Park reiservaringen en tips

Geweldig

57%

Tof

43%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Rilana Ruissen op 09-05-2019

  “Wat een plaatje!”

  Vanuit Yellowstone kwamen wij Grand Teton NP binnen. Persoonlijk vind ik de combinatie met hoge bergtoppen en water heel mooi. In de ochtend gaf dit super mooie foto's door de weerspiegeling van de bergen in het water. Ik had wel gehoopt op meer wilde dieren, maar we waren in Yellowstone erg verwend geweest. Het park is overigens vrij klein. Jackson, het stadje als je Grand Teton in- of uitrijdt, is echt de moeite waard om even te bezoeken. Wat een leuke en gezellige plek is dat! Er is ook een hele grote (gratis) speeltuin voor kinderen waar je ook lekker kunt picknicken.

 • Marc op 07-05-2019

  “Onbekend, maar heel onterecht”

  Grand Teton is een nationaal park wat niet veel mensen lijken te kennen, behalve dan misschien van de borden langs de weg richting Yellowstone NP. Dit is erg jammer, want het is een park wat minstens zo mooi is. Je kunt er vooral heerlijk wandelen, zeker als je van een beetje hoogte(verschil) houdt. De uitzichten zijn prachtig en dat is toch altijd een hele mooie beloning na een flinke klim van een paar uur. Er is voor ieder wat wils qua wandelen en als je dat helemaal niet ziet zitten kan je ook genoeg moois bekijken vanuit de auto. Je zou dit park zeker moeten bezoeken en als je daar weinig tijd voor hebt op zn minst doorheen moeten rijden als je op weg bent naar Yellowstone NP.

 • Jordy (JOAT Travel) op 26-11-2017

  “prachtig stukje Rocky Mountains”

  De rust , de ruimte, de kans op wildlife en de hoge pieken van de Rocky Mountains maken dit een prachtig park net ten zuiden van Yellowstone waar je de drukte kunt ontsnappen en prachtig kunt hiken in alle rust.

 • Lisette op 23-11-2017

  “Wandelen tussen de elanden”

  Heerlijke natuur waar je prachtige wandelingen kan maken. Hoe verder je doorloopt hoe rustiger het word. Na een paar uur lopen hebben we een prachtige eland van dichtbij kunnen zien. Naast elanden kan je ook beren spotten tijdens wandelingen, dit houdt de spanning er goed in tijdens het lopen.

 • Sandra op 22-11-2017

  “Prachtig”

  Jacksonhole is een goede uitvalsbasis om de Tetons te verkennen.
  de bergen zijn indrukwekkend en blijf je het hele park zien op de achtergrond.
  Er zitten veel moose en beren in dit park dus een grote kans dat je hier dieren spot.

 • Hubert op 10-11-2017

  “avontuur in de rocky mountains”

  In het Grand Teton nationaal park vind je nog de echte wildernis. Je hebt prachtige uitzichten over het gebergte. Ook staat er in het park een mini kerkje waar af en toe mensen trouwen. Wanneer je hier bent dan snap je waarom. Achter het altaar zit een raam met een perfect uitzicht. Een bezoek aan dit kerkje is een aanrader. Leuk is om een keer vroeg op te staan en tijdens de zonsopgang dieren te spotten die je overdag niet snel zult zien. Paardrijden door het park is ook een erg leuke ervaring.

 • Gabi Bertram op 21-10-2017

  “Indrukwekkende en majestueuze natuur”

  Op de middelbare school las ik stiekem een Bouquetreeksboekje dat zich in Jackson Hole afspeelde en dacht meteen "daar wil ik ooit naar toe!" Ik moest nog 17 jaar wachten maar in 1995 was het zo ver en het is niet bij die ene keer gebleven. Het cowboystadje Jackson Hole is de toegangspoort tot het Grand Teton National Park of te wel "het grote tieten park" : een naam die Franse pelsjagers eraan gegeven hebben na heel lang op pad en zonder vrouw geweest te zijn. Het park kun je met de auto doorkruisen en bij de talrijke uitzichtpunten op de loop road stoppen, je kunt er fietsen , wandelen (maak kabaal) , raften op de Snake river, paardrijden en de kans om wildlife tegen te komen is groot. Denk eraan dat je in Bear Country bent! Hoogtepunten waren voor mij the Chapel of the transfiguration, Jackson en Jenny lake, de tocht op de Snake river, Snake river overlook en de Mormon Row.

Amerika reis boeken – onze tips!

Top 5 Amerika reisaanbieders
 1. TUI – flydrives & rondreizen
  Bekijk aanbiedingen
 2. Tenzing Travel – advies op maat!
  Bekijk aanbiedingen
 3. De Jong Intra – individuele rondreizen
  Bekijk aanbiedingen
 4. Riksja Travel – zelf samenstellen
  Bekijk aanbiedingen
 5. Djoser – groeps- en kampeerreizen
  Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Grand Teton National Park reiservaring en tips!

Ben jij in Grand Teton National Park geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief