Joshua Tree National Park ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

11 Joshua Tree National Park reiservaringen en tips

Geweldig

36%

Tof

45%

Wel oké

18%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Eva van Kempen
    op 02-05-2019
    21 landen bezocht • 27 reviews • 6 waarderingen
    4

    “Aanrader!”

    Een onderschat park, wat absoluut onterecht is. Het is een erg mooi park met gekke natuur en bomen. Aangezien je er in korte tijd door heen kan rijden, is het ook prima te doen voor 1 dag. Ik wil zo terug om langer te blijven en er te kamperen!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jordy (JOAT Travel)
    op 30-11-2017
    21 landen bezocht • 34 reviews • 38 waarderingen
    3

    “leuk opwarmertje voor een National Park route”

    Joshua Tree National Park is iets wat minder bekend omdat het vaak voor het grote publiek net even buiten de wat bekendere routes ligt. dat maakt het zeker niet minder mooi, als raad ik wel aan uit persoonlijke ervaring mocht je dit park willen bezoeken dit dit dan aan het begin van je rondreis door na een vlucht op Los Angeles of Phoenix eerst dit park te bezoeken. het heeft namelijk zeker wel wat indrukwekkende punten en staat vol met de Joshua Trees maar in vergelijking tot de bekende parken in Utah of parken als Sequoia en Yosemite staat het toch op een lager pitje.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel J. Jaspers
    op 28-11-2017
    28 landen bezocht • 52 reviews • 19 waarderingen
    4

    “Positief verrassend National Park”

    Een prachtig park, niet te druk. We verbleven eerste bij Black rock campground, van waaruit we de High View Nature Trail liepen. Een korte loop, waarbij we een woestijnschildpad zagen, omdat het toevallig een paar druppels regende. Vriendelijke parkrangers legden uit dat dat een bijzondere vondst was. Normaal laten ze zich niet zien. De parkrangers zijn bijzonder vriendelijk.
    Verder reden we naar Hidden Valley Campground, een erg leuke campground tussen een deel rotsen. Hier hoorden we 's nachts zelfs nog coyotes huilen. Van hieruit kun je het Hidden Valley Trail lopen, waar veedieven zich vroeger verschuilden. Dit was echt een prachtige wandeling. Bezoek het park bijvoorbeeld als je vanuit Los Angeles richting de Grand Canyon rijdt.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Danny van Engeldorp
    op 23-11-2017
    40 landen bezocht • 26 reviews • 4 waarderingen
    4

    “Joshua Three”

    Mooi park om te bezoeken, zeker in combinatie vanuit Palm Springs. Anders de andere parken vond ik maar zeker niet minder mooi. Eén dag voor dit park is genoeg. Vanuit Palm Springs rijd je er in 1 uur naar toe.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Claire Groot
    op 15-11-2017
    20 landen bezocht • 27 reviews • 14 waarderingen
    5

    “Bijzonder”

    Tijdens mijn roadtrip deed ik ook Joshua Tree park aan. In eerste instantie viel het mij wat tegen omdat de overweldigende natuur die ik ervoor had gezien nog vers in mijn geheugen zaten. Maar vandaag de dag ben ik ontzettend blij dat we dit wel gezien hebben. Het is weer niet te vergelijken met enkel ander park in/om California. Het is een dessert met ontzettend veel Joshua tree's en gigantische rotsblokken. Die zijn ontzettend indrukwekkend en ik kan het aanraden de auto even aan de kant te zetten en hierover heen te klimmen en klauteren. Ook Skull Rock is een bijzondere rots en erg fotogeniek.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Maaike Lut
    op 02-11-2017
    27 landen bezocht • 26 reviews • 11 waarderingen
    5

    “Ondergewaardeerd nationaal park”

    Mijn aller-allervetste kampeerervaring was overduidelijk in het Joshua Tree National Park. Hier stond ik met mijn camper midden tussen prachtige rotswanden en in de ochtend heb ik echt een geweldige zonsopgang gezien. De bergen werden verlicht in allerlei magische kleuren. Je hoort in de avond het geluid van coyotes en verder is het doodstil. Zo bijzonder! Een nacht is trouwens wel genoeg, want verder kun je er niet heel veel doen en zien.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Mariska Maase
    op 29-10-2017
    34 landen bezocht • 27 reviews • 10 waarderingen
    4

    “Leuke tussenstop!”

    Joshua Tree pak je mooie mee op de route tussen Grand Canyon en Los Angeles! Torenhoge joshua tree's met een mooie route om met de auto te rijden. Vanaf hier kan je ook Mexico zien. Met de national park pass gratis entree, dus mooi meepakken!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Irene en Sander
    op 29-10-2017
    22 landen bezocht • 13 reviews • 1 waardering
    5

    “Joshua trees”

    Een wat minder bekend National Park maar eigenlijk ontzettend mooi! Dit park ligt midden in de woestijn waar ook Las Vegas in ligt en er groeit eigenlijk niets anders dan Joshua trees. Deze boom dankt zijn naam aan de mormoonse kolonisten, die bij het zien van deze bomen moesten denken aan de profeet Jozua, die zijn armen naar de hemel uitstrekt. Het park is juist zo bijzonder omdat er verder bijna niks groeit en je alleen maar deze Joshua trees ziet. Dit is ook meer een kruising tussen een boom en een cactus, echt een plant die in de woestijn kan groeien. Dit maakt het landschap heel apart en uniek. Ook omdat het een iets minder toeristisch park is dan bijvoorbeeld Yosemite, kan je hier in alle rust rond wandelen (niet te lang in de zomer want het kan erg heet zijn, het is tenslotte woestijn). Er zijn hier ook oude rotsschilderingen te vinden van mensen die hier duizenden jaren geleden woonden. Ondanks dat het minder bekend is, toch echt een aanrader als je in het Westen van Amerika op reis bent!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Denise Rooimans
    op 28-10-2017
    11 landen bezocht • 26 reviews • 5 waarderingen
    5

    “Kamperen in Joshua Tree”

    Het kamperen in Joshua Tree National Park was spannend maar enorm gaaf om daar te gaan slapen en wakker te worden in alle rust.. Vroeg wakker worden en op een rots klimmen om de zonsopgang te zien en te fotograferen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jill Van Ouytsel
    op 27-10-2017
    18 landen bezocht • 40 reviews • 12 waarderingen
    4

    “grote meevaller!”

    Hadden van dit park niet echt veel verwachtingen maar het heeft ons aangenaam verrast. De Joshua Trees (eigenlijk grote cactussen) zijn een bezienswaardigheid op zich. Wij deden een korte wandeltocht , de hidden valley loop. Een mooie, korte wandeling. Hou er rekening mee dat het erg warm kan zijn in juli.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Amerika reis boeken – onze tips!

Top 5 Amerika reisaanbieders
  1. TUI – flydrives & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Tenzing Travel – advies op maat!
    Bekijk aanbiedingen
  3. De Jong Intra – individuele rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Djoser – groeps- en kampeerreizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Joshua Tree National Park reiservaring en tips!

Ben jij in Joshua Tree National Park geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?