• Uitgebreide reisinformatie
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Tips & ervaringen van reizigers!

Las Vegas ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

73 Las Vegas reiservaringen en tips

Geweldig

47%

Tof

38%

Wel oké

15%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Ivette Koot-van Amelsfort op 18-02-2021

    “Geweldige stad!”

    In 2018 een city trip naar Las Vegas gedaan voor 5,5 dag. Eerder deze stad al eens bezocht voor 2 dagen, maar achteraf gezien was dat veel te kort! Ik vond het toen niet zo’n leuke stad, erg druk en hectisch maar dat kwam vooral doordat we zo kort de tijd hadden. Nu dus meer tijd en het was geweldig! We verbleven in hotel Paris wat een goede uitvalsbasis is. Lekker centraal op de strip en prijs/kwaliteit verhouding is goed. Uiteraard volop genoten van de hotels aan de strip, even overal binnen lopen en uiteraard winkelen. De outlet’s zijn een aanrader! We zijn ook naar Freemont street geweest en hebben hier de zippline bij Slotzilla gedaan. Dit is zeker een aanrader! Als ik er nog eens heen ga, staat deze weer op de to-do list! We hebben ook een show van Cirque du soleil bezocht en een concert. Het is geen goedkope stad, maar zonder show gezien te hebben kan je Las Vegas niet verlaten :) wij waren er half februari en de eerste dagen was het soms nog wat fris, maar de laatste dag hebben we heerlijk op ons bedje aan het verwarmde zwembad gelegen. Echt een aanrader, het is heerlijk zwemmen onder de Eifeltoren! Sla deze stad absoluut niet over als je in de buurt bent en neem er vooral de tijd voor. Ons is het prima bevallen die 5,5 dag. Perfect om alles op het gemak te kunnen doen, en niet te lang. Zeker een aanrader!

  • Bianca Akkermans op 29-12-2020

    “Las Vegas”

    Een ervaring om nooit te vergeten! Ik kwam met de bus vanuit Los Angeles. Het was al donker toen we dichterbij kwamen. En het lichtpuntje in de verte was onze eindstop. Naarmate we dichterbij kwamen werd het lichtpunt groter en groter. Totdat je een grote vlek neonlicht zag midden in de verder donkere woestijn. En dat was pas de eerste ervaring met Las Vegas. De Strip is ongeveer 7 km lang en je denkt daar wandel ik wel even overheen. Maar er is zoveel te zien en te doen, dat dit veel langer duurt dan je denkt. Van achtbanen tot watershows, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het zien. In elk hotel heb je wel een of andere show die je kunt gaan bezoeken.

    Hoewel de Strip natuurlijk geweldig is, vond ik Fremont street ook zeker de moeite waard. Hier is het ooit allemaal begonnen. Nu is het nog steeds een leuke, gezellige en kleurige straat.

  • Laura op 24-05-2019

    “Bling bling”

    Las Vegas is een bijzondere plek - beetje gek, beetje kitsch, maar zeker waard om minimaal een keer in je leven te bezoeken. Wat man absoluut niet mag missen zijn de verschillende shows, voorstellingen en musicals. De Strip is niet lang, maar de tijd vliegt net zo snel als de vele dollars die verdwijnen in de casino’s.
    Wat ik apart vond was de hotelprijzen – de ene keer hadden wij king suite voor 40 usd, de andere keer betaal je 100 usd voor een motelkamer met een kapotte deur waar je moet de nachtkasje voor de deur doen anders blijft hij open. Gelukkig hebben wij dat overleefd en kunnen daar om lachten.

  • Suze Westervoorde op 12-05-2019

    “Een uniek plekje”

    Waar ter wereld draait het zoveel om entertainment als in Las Vegas? Volgens mij nergens. En dat is ook wat deze stad zo uniek maakt. De ene casino is nog mooier dan de andere. Gekopieerde dingen zoals het vrijheidsbeeld en de eiffeltoren zijn ook echt uniek. Blijf echter alleen niet te lang in Las Vegas omdat de omgeving ook zoveel te bieden heeft.

  • Marc op 07-05-2019

    “Je weet niet wat je overkomt”

    Op voorhand hadden wij helemaal niets verwacht van Las Vegas, vooral omdat dit op het oog niet echt ons ding leek. Aangezien we er in onze rondreis 2 keer langs kwamen rijden konden we het toch niet laten om deze bijzondere stad te bezoeken. Het plan om slechts 1 avondje even te gaan kijken veranderde al snel in 1 volle avonden rondslenteren over de strip. Je weet niet wat je overkomt op het moment dat je de strip s avonds opwandelt. Er is overal wel wat te zien of te beleven, straattheater, hele shows in de voortuinen van de hotels, je kunt het zo gek niet bedenken. Over het algemeen was vooral het gevoel dat het 'the place to be' was heel apart om te ervaren. Evenals het feit dat je helemaal niet doorhebt dat alles gigantisch nep is (lopende door de mall bij Ceasar's Palace kreeg je gewoon het gevoel dat je in Italie rondliep). Een advies vooral voor de twijfelaars, ga toch maar!

  • Jacob Riemersma op 04-05-2019

    “Leuk voor 1 dag!”

    Voor mensen die niet van steden houden, niet aan te raden. Wij zijn twee dagen in Las Vegas geweest. Hier hebben we de strip bezocht, die 7km lang is. Het is zeker leuk en indrukwekkend om te bekijken en zou er weer heen gaan. Het is namelijk immens! Het is leuk om in de casino's te kijken, er zitten namelijk hele winkelstraten in. Je kunt je hierin makkelijk verdwalen. Er zijn enorm veel casino's om te bekijken, maar voor ons gelde, heb je er 5 gezien dan heb je ze allemaal gezien.

  • Eva van Kempen op 02-05-2019

    “Veel leuker dan verwacht!”

    Mijn verwachtingen waren laag, maar dat was onterecht. Verwacht veel gekkigheid, veel lichten en alles is extra. Het is Disneyland voor volwassenen. Een aanrader is om er met oud & nieuw naar toe te gaan. Op een paar hotels in de stad hebben ze dezelfde vuurwerkshow. Iedereen neemt zijn eigen drank mee de straat op. Erg gezellig, wel toeristisch.

  • Christel Lakeman op 27-04-2019

    “Grazy Las Vegas”

    Las Vegas is met niets te vergelijken! De strip is heel apart en bijzonder om een keer gezien te hebben, maar voor mij is Las Vegas het niet waard om nog een keer een bezoek te brengen. Een dag vond ik genoeg. Als je er langer bent, breng dan ook een bezoek aan Red rock canyon. Even een rustpunt na deze gekke stad.

  • Laura Oude Vrielink op 26-04-2019

    “Ooit moet je dit gezien hebben! ”

    Las Vegas zie je mega vaak op tv en ik had er dan ook grote verwachtingen van! We sliepen aan de Strip en het was en echte ervaring! Neem een gokje in het Casino en laat je verassen door de meest mooie hotels (allemaal gratis te bezoeken). Alles is er groot en overdreven. Je moet er van houden, maar voor een paar dagen super leuk!

  • Tara Jansen op 24-04-2019

    “Bijzondere ervaring in Amerika”

    Bij Las Vegas had ik een beetje sceptische verwachtingen, maar het is mij totaal meegevallen en het was een bijzondere ervaring! Aangezien het een 24 uur kleurrijke en levende stad is midden in de woestijn. Ook aangezien Amerikanen normaal heel preuts zijn wat betreft alcohol etctera en hier mensen altijd dronken over straat lopen. Je kan er veel geld verliezen en je kan er ook je geld uitgeven op geheel je eigen manier. Niet het Amerika wat je normaal misschien gewend bent.

Amerika reis boeken – onze tips!

Top 5 Amerika reisaanbieders
  1. TUI – flydrives & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Tenzing Travel – advies op maat!
    Bekijk aanbiedingen
  3. De Jong Intra – individuele rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Djoser – groeps- en kampeerreizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Las Vegas reiservaring en tips!

Ben jij in Las Vegas geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief