Yellowstone National Park ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

24 Yellowstone National Park reiservaringen en tips

Geweldig

88%

Tof

13%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Suze Westervoorde
    op 12-05-2019
    56 landen bezocht • 27 reviews • 14 waarderingen
    5

    “Geweldig”

    Yellowstone heeft een reiziger zoveel te bieden. Het heeft indrukwekkende vergezichten als wel als mooie geizers. Je kijkt hier als toerist je ogen uit. Bovendien is er in het park zoveel te ontdekken. Ik ben ontzettend blij dit park bezocht te hebben en ik hoop dat ik hier snel nog een keer weer kan komen. Ik zou dit park aan iedereen aanraden. Zelfs als je niet van natuur houdt is het toch een geweldig park.

    3 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Rilana Ruissen
    op 09-05-2019
    16 landen bezocht • 26 reviews • 24 waarderingen
    5

    “In één woord PRACHTIG!”

    Via Cody zijn we Yellowstone binnengekomen. In Cody nog boodschappen ingeslagen en getankt, want in Yellowstone zelf liggen de prijzen heel hoog. We hadden het park ingedeeld om in 3 nachten/4 dagen te bezoeken. En je komt echt nog tijd te kort. Het loont echt de moeite om vroeg op pad te gaan. Niet alleen vanwege het spotten van beren, maar ook zodat je de natuur in alle rust ervaart. Heerlijk is dat! In de loop van de dag ontstaan er veel files bij de trekpleisters, omdat er dan te weinig parkeerruimte is. Wij kwamen in een file doordat er tientallen bizons ons tegemoet kwamen op de weg. Bizar! Maar een super gave ervaring.

    3 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Marc
    op 07-05-2019
    16 landen bezocht • 26 reviews • 19 waarderingen
    5

    “Mooiste nationale park van Amerika”

    Ik vond Yellowstone National Park het mooiste nationale park wat ik in de VS heb bezocht (en die anderen zijn ook echt heel mooi). De unieke natuurverschijnselen die je in dit park kunt waarnemen waren echt een hele bijzondere ervaring. De gedachte dat je in de grootste vulkaan op het vaste land rondloopt, de thermiek die overal zichtbaar is en de hordes Bisons zijn zaken die ervoor zorgen dat je van de ene verbazing in de andere vervalt. Alleen rondrijden is al al een hele ervaring, maar ga ook zeker wandelen en als het even kan ook kamperen in het park. Je krijgt op die manier de natuur het beste mee en zult zeker qua wildlife het nodige spotten. De Old Faithful is niet voor niets de grootste bezienswaardigheid samen met de Grand Prismatic Spring. Trek hier maar lekker de tijd voor uit, want je kunt dit alleen in je opnemen als je er gewoon even rustig naar kan kijken en van kan genieten wat mij betreft. Het park is zeker de moeite waard om je route voor om te leggen als het even kan.

    8 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Marielle Hartog
    op 24-04-2019
    27 landen bezocht • 26 reviews • 8 waarderingen
    5

    “Hello beauty of America”

    De reden dat we naar Amerika gingen en dat was het zeker waard. Yellowstone heeft onwijs veel verschillende natuur te bieden. Opzich niet gek, aangezien Yellowstone het grootste NP is van Amerika. MAAR, buiten deze waanzinnige natuur, heeft Yellowstone ook wildlife. Bizons, beren, wolven etc. Wij hebben onwijs genoten van de Bizons die lekker uitgebreid over de weg wandelen en de file in Amerika veroorzaakt! Neem alsjeblieft de tijd in dit park!

    Bearspray! NO GO. Ze verhuren bearspray voor 10 dollar per dag of je kunt het kopen voor 30 dollar. Dit mag niet mee in het vliegtuig. Je kunt het alleen gebruiken op 3 meter afstand van een beer (alsof je dan nog zonder te trillen de beerspray kan pakken). Ons is vertelt in het Glacier NP dat je vooral tijdens het wandelen veel moet praten, zeker om de vijf minuten iets moet laten horen (zingen of praten of een fluitje), de beren kunnen je al veel eerder horen dan je denkt en zij zullen dan weg gaan, aangezien het geluid voor hen als 'gevaar' klinkt. In Yellowstone zeggen ze eigenlijk dat bearspray een must have is, maar Teton NP verhuurd dit helemaal niet? Toch een verkoop truc?? Wij hebben een beer die op ongeveer 4 meter afstand voor ons uit sprong (zonder beerspray), de beer ging er als een gek vandoor. Hij/zij was banger voor ons dan wij voor hem/haar (alhoewel ik wel moest gillen en toen heel snel stil was). Koop dus alleen bearspray als het voor jou gevoel rust geeft, maar zorg er vooral voor dat je blijft praten/zingen/fluiten etc.!

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Lichelle de Bruijn
    op 07-04-2019
    30 landen bezocht • 13 reviews • 10 waarderingen
    5

    “Kleurrijk Yellowstone!”

    Yellowstone is een prachtig national park, misschien wel een van de mooiste in de Verenigde staten van Amerika! De natuurwonderen die je hier kunt zien zijn ongelooflijk! Tip: ga buiten de schoolvakanties om, anders kan het er nogal druk zijn. Ook is er een audiotour voor in de auto beschikbaar, welke een hele andere dimensie geeft aan het Yellowstone avontuur. Ga vooral naar de geiser Old Faithful, bijna ieder uur gaat deze spuwen. Wees ook niet verrast om wilde dieren tegen te komen, tijdens het picknicken werden wij vergezeld door bisons en elks.

    8 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jordy (JOAT Travel)
    op 26-11-2017
    21 landen bezocht • 34 reviews • 38 waarderingen
    4

    “Natuurwonders in overvloed, zeer groot National Park”

    Yellowstone is een zeer speciale combinatie aan natuurschoon, naast de alom bekende geysers ( het grootste geyserveld ter wereld) heb je er een Canyon , verschillende watervallen, Lake Yellowstone en heel veel kans op Bizons en beren.
    Het park is zo groot dat slapen in de omgeving vrij lastig is voor en betaalbare prijs. uiteraard kun je ook in een Lodge in het park slapen maar dat is zeker niet goedkoop. Is het budget dus belangrijk maar wil je toch dit park bezoeken? mijn tip is dan om ten westen in Idaho te overnachten, of in het oosten in Cody.
    Het park is groot maar er zijn wel degelijk routes mogelijk om het park in 1 dag grotendeels te bekijken.

    Meer tips, stuur mij gerust een bericht

    4 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Hans de Weijer
    op 25-11-2017
    44 landen bezocht • 27 reviews • 34 waarderingen
    5

    “uniek in de wereld”

    Van alle indrukwekkende parken in de USA spant Yellowstone wel de kroon: je ontmoet er herten, bizons (bij de vleet) en vindt er de meest fascinerende geysers en poelen (met name de MorningGlory pool is van onwerkelijke schoonheid). Verblijf in het park kan lastig zijn (lang tevoren volgeboekt). Wij verbleven met onze RV aan de westzijde van het park (en zo konden we ook Montana afstrepen als bezochte staat :-)

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Lisette
    op 23-11-2017
    23 landen bezocht • 13 reviews • 12 waarderingen
    4

    “Neem genoeg tijd”

    De meeste reizigers komen hier maar voor 2 dagen, maar zelf ben ik hier een week geweest en zal dat ook iedereen aanraden. Ga vroeg het park in om wildlife te spotten. Wij hebben onder andere wolven en beren gezien. Ook de geisers zijn een aanrader. Bezoek niet alleen de bekende, maar wandel vooral door naar de verlaten geisers.

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Sandra
    op 23-11-2017
    27 landen bezocht • 53 reviews • 33 waarderingen
    5

    “Vergeet Old Faithfull Geyser, Lone star it is!”

    Van een local in Cody, WY kregen we de tip om naar Lone Star Geyser te lopen en wat zijn we hem dankbaar voor deze tip.
    Old Faithfull is toegankelijk met de auto, en massa's bussen waardoor iedereen deze geiser wel ziet tijdens een bezoek in Yellowstone. Deze geiser gaat om het uur af en de tijden zijn terug te vinden in het bezoekerscentrum daar in de buurt.

    Bij Lone star gaat het wel even anders, je moet het meer plannen, want het wordt niet aangegeven wanneer deze afgaat.
    Iedere 3 uur gaat de lone star af, en je loopt in ongeveer 30 - 45 min van de parkeerplaats naar de geiser toe.
    Waar bij old faithfull plateaus en bankjes staan met honderden toeristen, waren we bij lone star alleen.
    Op enkele meters afstand van ons ging de geiser tekeer en spoot het stoom en water! heel indrukwekkend om dit van zo dichtbij te kunnen bekijken, en helemaal alleen. Geen poespas met bankjes, parkeerplaatsen en geklap van andere toeristen. Maar gewoon 1 met de natuur.

    Het vergt dus wel wat planning; we zijn er heen gereden en zagen mensen op het pad lopen waaraan we vroegen of zij wisten of de Lone star was afgegaan. Aan de hand van deze info konden we rekenen wanneer hij weer zou afgaan, en konden we in de tussentijd iets anders gaan doen (wij gingen dus de old faithfull checken) om daarna weer op tijd te beginnen aan de wandeling naar de Lone star!

    7 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Sandra
    op 22-11-2017
    27 landen bezocht • 53 reviews • 33 waarderingen
    4

    “Moet je naar toe ”

    Yellowstone is by far het mooiste park van de VS. Je mag dit park absoluut niet overslaan in een roadtrip door het westen.
    Je hebt hier zo veel dieren en natuur en natuurlijk de bijzondere geisers en prismatic lake.
    We hebben er beren, wilde honden etc. gezien.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Amerika reis boeken – onze tips!

Top 5 Amerika reisaanbieders
  1. TUI – flydrives & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Tenzing Travel – advies op maat!
    Bekijk aanbiedingen
  3. De Jong Intra – individuele rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Djoser – groeps- en kampeerreizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Yellowstone National Park reiservaring en tips!

Ben jij in Yellowstone National Park geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?