Gemiddelde beoordeling Brazilië


Cultuur & bezienswaardigheden

8,2

Gastvrijheid

8,3

Natuur

9,1

Stranden

9,0

Eten

7,0

Gemiddelde beoordeling

8,3
Op basis van 24 Brazilië ervaringen

Reizen naar Brazilië

Brazilië is het grootste land van Zuid-Amerika en grenst aan bijna alle landen van dit werelddeel. Het is een enorm land met minstens zo grote tegenstellingen: tussen arm en rijk, wolkenkrabbers en krottenwijken, stad en jungle, feesten en criminaliteit. Ondanks de problemen die het land kent, heerst bovenal optimisme. Overal proef je een onmiskenbare levenslust, die eens per jaar tijdens carnaval tot een hoogtepunt komt. Maar de gastvrije Brazilianen feesten en dansen het liefst iedere dag. Logisch, als je in een tropisch land woont met zulke stranden en zo’n vibe!

Vliegtickets Brazilië

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Brazilië
V.a. 434 Meer over vliegen naar Brazilië

Overnachten in Brazilië

Vergelijk alle hotels in Brazilië
Bekijk hotels

Hoogtepunten & mooiste plekken in Brazilië

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Zonsondergang in Rio de Janeiro.

Hoewel de vele wolkenkrabbers, de moderne kustlijn en het grote aantal toeristen misschien niet voor iedereen even aantrekkelijk zijn, wordt Rio ook wel ‘Cidade Maravilhosa’ genoemd; fantastische stad. Het is een van de beste feeststeden ter wereld met een nachtleven waar je u tegen zegt. Rio is fabuleus gelegen aan zee, met legendarische stadsstranden als de Copacabana en Ipanema, tussen fraaie rotsformaties en uitzichtpunten (het reusachtige Christusbeeld op de Corcovado, de Suikerbroodberg Pão de Açúcar). Berucht is de stad ook om zijn vele sloppenwijken, de favela’s, en de bijbehorende criminaliteit.

Iguazu watervallen

Iguazu Falls

Uitzicht vanaf de Argentijnse kant op de Braziliaanse kant van de falls.

De Foz do Iguaçu zijn volgens sommigen de spectaculairste watervallen ter wereld. Ze liggen op de grens tussen Brazilië en Argentinië. Vanaf de Braziliaanse kant heb je zicht op het geweld van het vallende water. Of je ze nou bekijkt per bootje, vanaf een eiland of te voet, het is een weergaloos waterspektakel.

Op avontuur in de Amazone

Amazonewoud

Meer in het Amazonewoud nabij Manaus.

In een groot deel van Zuid-Amerika ligt het beroemde Amazonegebied en meer dan de helft van deze jungle bedekt Brazilië. Waarvandaan je de Amazone ook bezoekt, overal zijn trekkings te doen en is er een groot aantal tropische diersoorten te zien. Het is heerlijk om ’s nachts in een hangmat naar het geluid van honderden vogels te luisteren. Overdag kun je een bezoek brengen aan een van de oude indianenstammen en in een houten kano over de rivier te glijden.

Alle bezienswaardigheden in Brazilië

Top 3 Brazilië specialisten

Riksja Brazilië
Riksja Brazilië

Zelf je Brazilië reis samen stellen met bouwstenen.
Bezoek website

FOX Verre Reizen
FOX Verre Reizen

Diverse groepsreizen, privéreizen en combireizen met o.a. Argentinië, Chili en/of Bolivia.
Bezoek website

NRV
NRV

Individuele Brazilië rondreizen: van de complete highlights tot specifiek Noordoost- of Zuid-Brazilë.
Bezoek website

Reisinspiratie

Alle Brazilië artikelen

Rondreis aanbiedingen naar Brazilië

Bekijk de top 10 Brazilië rondreizen

24 Brazilië reiservaringen en tips


Gemiddelde beoordeling

8,3
Op basis van 24 Brazilië ervaringen

Sorteer reiservaringen op: Datum | Reisperiode | Beoordeling | Best gewaardeerd

Filter op reisvorm

  • 9,2

    17 landen bezocht
    13 reviews
    0 waarderingen

    “Backpacken in Brazillie ”

    Geplaatst 27-11-2017 • gereisd december 2015 • langer dan een maand • met vrienden • zelfstandig

    Vanuit Argentinië bij de watervallen van Iguazu kwamen wij brazillie binnen. De Watervallen bezoeken is absoluut een aanrader om te doen en stond bij ons ook hoog op onze bucketlist. Je kunt heel gemakkelijk de oversteek maken naar de argentijnse kant en dat raad ik ook zeker aan. Het is adembenemend mooi. In brazillie hadden wij echter niet veel geluk met het weer.
    Het plaatsje Paraty is een erg leuk dorpje om te bezoeken en met mooi weer kan je daar ook prachtig kanoen of ander wateractiviteiten ondernemen. Helaas was dit niet voor ons weggelegd. Het eiland Ilha Grande is zeker de moeite waard om te bezoeken. Wat een prachtige natuur en ontzettend veel leuke dingen om te doen en te zien. Het eiland wordt ook heel vaak uitgekozen als bestemming voor een huwelijksreis.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Brazilië:

    Iguazu Falls • Ilha Grande • Paraty

    Mijn Brazilië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 10
    • Eten: 7
    • Stranden: 10

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,0

    24 landen bezocht
    26 reviews
    0 waarderingen

    “Rustige natuur en drukke steden.”

    Geplaatst 25-11-2017 • gereisd februari 2015 • 2 weken lang • met partner • zelfstandig

    Brazilië heeft mijn hart niet veroverd. We hebben prachtige natuurlijk gezien, maar vooral Rio de Janeiro viel mij erg tegen. Het is hier te druk en de sfeer is niet geweldig. Kleinere steden die we tijdens een rondreis aandeden waren daarentegen erg mooi en rustig. Hier zag je het land van een heel andere kant. Het land is de moeite waard om te bezoeken, maar ik hoef niet meer terug naar Rio.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Brazilië:

    Amazone regenwoud • Foz do Iguasu

    Mijn Brazilië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 7
    • Gastvrijheid: 7
    • Natuur: 7
    • Eten: 7
    • Stranden: N.v.t.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,8

    27 landen bezocht
    26 reviews
    2 waarderingen

    “Passievol en vrolijk Brazilie met oneindig veel bezienswaardigheden”

    Geplaatst 05-11-2017 • meerdere keren gereisd, laatste keer in juli 2017 • alleen • zelfstandig

    Eerste keer Brazilie: Rio de Janeiro (3 maanden) en omgeving + stranden in het noord-oosten van Jericoacoara tot Recife (2 weken)
    Tweede keer Brazilie: Sao Paulo, Pantanal, Bonito, Salvador, Morro de Sao Paulo, Chapada Diamantina, Brasilia, Lençois Marenheses, Amazone van Belém tot aan Manaus (7 weken), Rio de Janeiro

    Voor een korte reis in Brazilie (max enkele weken) raad ik aan om naar Rio de Janeiro te gaan (geweldige stad! hier zou je alleen weken door kunnen brengen) en vanaf daar naar stranden in Buzios, Paraty, Ilha Grande en koloniale steden zoals Ouro Preto te bezoeken.

    Voor een langere reis (vanaf een maand) kun je meer binnenlandse vluchten / lange busritten nemen om meer van het land te zien. Maar Brazilie is zo groot dat zelfs enkele maanden niet genoeg zijn om alle hoogtepunten te bezoeken.

    Ik heb beide reizen (behalve mijn eerste verblijf in Rio) solo gebackpacked en niks van tevoren geregeld. Er was altijd plek in hostels en excursies, en ook bussen kon ik altijd de dag zelf of de dag van tevoren boeken. Alleen vluchten last minute regelen is prijzig. Er waren altijd tickets beschikbaar, maar de prijzen gingen soms richting de 300 euro voor een enkele reis.

    Veel plekken in Brazilie zijn nog niet supertoeristisch, of alleen heel bekend bij Brazilianen zelf. Je vindt dus niet altijd mede-reizigers, maar de Brazilianen zijn daarentegen heel open en vriendelijk. Wel is het handig om een woordje Portugees te spreken, aangezien in grote delen van het land de mensen amper Engels praten.

    Ik heb echt een fantastische reis gehad (2x) in Brazilie, wat betreft bezienswaardigheden, en ook zeker wat betreft mensen. Vergeet niet een Braziliaans feestje mee te pakken!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Brazilië:

    Rio de Janeiro • Amazone • Pantanal

    Mijn Brazilië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 10
    • Eten: 5
    • Stranden: 10

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,4

    25 landen bezocht
    2 reviews
    3 waarderingen

    “Een ongelofelijk avontuur in Brazilië”

    Geplaatst 29-10-2017 • gereisd juli 2015 • 2 weken lang • met vrienden • groepsrondreis

    Tijdens deze groepsreis met 25 mannen hebben we meerdere plekken bezocht.

    De prachtige natuur in de Pantanal was het hoogtepunt van de reis. In de ochtend werd je wakker met het gekrijs van parkieten en ara's terwijl je daarna op safari ging om kaaimannen, jaguars of anaconda's te spotten.

    Daarnaast vond ik Rio de Janeiro een ander hoogtepunt van de reis. Deze wereldstad heeft een bruisend nachtleven terwijl je overdag op het strand kan liggen. Een aanrader is het bezoeken van een favela, waar je doorheen wordt geleid door een bewoner en eindigt met een potje voetbal tegen de lokale jongens.

    Voor onze groep was Brazilië een ideale locatie, je kon overal doen wat je wilde, het was gezellig en er hangt een rustige sfeer. Ideaal voor een groepsreis.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Brazilië:

    Pantanal • Paraty • Rio de Janeiro

    Mijn Brazilië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 7
    • Gastvrijheid: 6
    • Natuur: 9
    • Eten: 6
    • Stranden: 9

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,6

    22 landen bezocht
    20 reviews
    3 waarderingen

    “Brazilië”

    Geplaatst 25-10-2017 • gereisd juli 2017 • 2 weken lang • alleen • groepsrondreis • met Shoestring

    Brazilië. Het hoogtepunt van de rondreis door Zuid-Amerika. We zijn begonnen in Foz de Iguacu. Nog nooit heb ik zulke prachtige watervallen gezien! Echt adembenemend. De reisafstanden zijn lang, maar meer dan de moeite waard. In de Pantanal lijkt het alsof je even helemaal van de wereld bent. Alleen de geluiden van dieren en de natuur. En de sterrenhemel: wauw wauw wauw! Het hoogtepunt van Brazilië was voor mij toch wel Rio de Janeiro. Ondanks de negatieve verhalen over de veiligheid en criminaliteit, heb ik dit geen enkel moment ervaren. Deze stad heeft alles wat je je kan wensen en de sfeer was fantastisch. Brazilië I'll be back!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Brazilië:

    Foz de Iguacu • Pantanal  • Rio de Janeiro

    Mijn Brazilië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 9
    • Eten: 7
    • Stranden: 9

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,6

    54 landen bezocht
    13 reviews
    2 waarderingen

    “Prachtige natuur en leuke steden”

    Geplaatst 20-10-2017 • gereisd juli 2017 • 4 weken lang • met familie • zelfstandig

    Brazilië is een prachtig en heel divers land, leuke vriendelijke mensen (overal muziek en voetbal), mooie natuur en leuke steden. We hebben 4,5 week rondgereisd met onze zoon van 9, voor wie het ook geweldig was. Het land is enorm groot dus als je naar verschillende plekken wilt, ontkom je niet aan binnenlandse vluchten. Er zijn maar weinig Brazilianen die Engels spreken, dus Google translate op je telefoon is af en toe pure noodzaak als je net als wij geen Portugees spreekt.
    Het hoogtepunt vonden wij de Pantanal: Een moerasland vol met kaaimannen, capibara’s, reuzenotters, miereneters, ara’s, gordeldieren en als je geluk hebt jaguars en ocelots. Wij hebben vanuit Nederland een tour van 4 dagen en 3 nachten in de zuiderlijke Pantanal via Gills Pantanal geregeld. Super! We hebben verschillende tours gedaan en heel veel bijzondere dieren van dichtbij gezien: wandelen, paardrijden (paarden liepen soms tot hun knieën in het water), kanotocht, motorboot en met een safaritruck.
    Verder zijn de Igazu falls (op de grens van Brazilië en Argentinië) niet voor niets zo beroemd. Het is zeker de moeite waard om de watervallen van zowel de Braziliaanse als de Argentijnse kant te bekijken. Vanaf de Braziliaanse kant heb je prachtige uitzichten over de falls. Van de Argentijnse kant kun je op sommige plekken heel dicht bij het natuurgeweld komen. Je kunt ook met een helicopter boven de falls vliegen, of met een boot onder de falls komen (vanuit de Argentijnse kant alleen voor kinderen vanaf 12 jaar, vanuit Brazilië ook boor jongere kinderen).
    Ook Chapada Diamantina, een National Parc boven Salvador waar de meeste Nederlandse georganiseerde reizen om één of andere bizarre reden niet heen gaan, vonden wij prachtig! We zijn vanuit Lencóis het park in gegaan en Lencóis zelf is ook al een prachtig plaatsje met gekleurde huisjes, hobbelkeitjes en een autovrij centrum. Chapada Diamantina heeft prachtige grotten, watervallen en uitzichtpunten over de bergen. Je kunt vanuit Lencóis verschillende tours regelen met auto, paard of lopend. Maar je kunt ook op eigen gelegenheid het park bezoeken.
    Naast alle mooie natuur hebben wij in Brazilië 2 grote steden bezocht: Salvador en Rio de Janeiro. Beide steden zijn erg mooi, maar je wordt (met name in Rio) aan alle kanten gewaarschuwd voor de criminaliteit: Geen grote camera mee, niet in rustige straatjes lopen, je telefoon alleen binnen bekijken, niks op je rug dragen, sommige wijken en straten niet komen enz enz. Bij ons is alles gelukkig goed gegaan en dan merk je niet zo veel van de criminaliteit, maar er zijn te veel voorbeelden waarbij het niet goed gaat. Gelukkig is de criminaliteit buiten de grote steden een heel stuk minder (wel altijd goed op je spullen letten, zoals in heel zuid-Amerika).

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Brazilië:

    Pantanal • Igazu falls • Rio de Janeiro

    Mijn Brazilië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 9
    • Natuur: 10
    • Eten: 8
    • Stranden: 8

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,6

    46 landen bezocht
    22 reviews
    4 waarderingen

    “Zuid Brazilië ”

    Geplaatst 24-02-2017 • gereisd mei 2016 • 2 weken lang • met partner • zelfstandig

    In mei 2016 bezochten we het Zuiden van Brazilië. Het was een paar maanden voor de Olypische Spelen in Rio, en dit was te merken. Overal was merchandise te koop. Mei is vast niet de beste reistijd voor dit gebied, want het was voornamelijk bewolkt met flink wat regen. Bezochte plaatsen: Foz do Iguaçu – Paraty – Ilha Grande – Rio de Janeiro.

    Via de KLM wereldweken koop je goedkope rechtstreekse vluchten op Rio de Janeiro. Vanaf Rio kun je met GOL airlines naar Foz do Iguazu. Wij hebben vervoer tussen Rio - Paraty - lha Grande in één geregeld via Easy Transfer Brasil (Green Coast package). Inderdaad ‘easy’ want je wordt opgehaald van je hostel en bij het volgende gedropt. Hou er wel rekening mee dat je onderweg moet overstappen op een ander busje met wachttijden tussendoor, en dat dit allemaal zeker een halve dag in beslag neemt.

    Even wat over de Brazilianen. Voor zover ik heb gezien zijn ze in alle kleuren, van blank tot heel donker. Brazilianen komen heel sociaal over, iedereen kletst tegen elkaar, of het nu bekenden zijn of niet. Of ze zingen zomaar op straat of in de winkel. Vrolijk toch! Op het strand zitten families of vrienden in een kringetje en komt er een gitaar tevoorschijn. Die heerlijke bossa nova muziek maken het vakantiegevoel. De Brazilianen spreken meestal geen Engels en met Spaans kom je ook niet ver. Wij hebben ons gered met handen- en voetentaal, maar een Portugees woordenboekje was handig geweest.

    We hebben gegeten in een restaurant waar je zelf van het buffet kunt opscheppen en je per 100 gram betaalt. Die per-gewicht-restaurants zijn er veel; de Brazilianen zijn er gek op. Het nationale gerecht is rijst met bonen, en de rest is ook niet heel bijzonder. Wat wel lekker is, is een açai smoothie. Lekker verfrissend voor bij het strand.

    Ik vond de Iguazu watervallen absoluut het mooiste. Trek een halve dag uit voor het uitzicht op de watervallen aan de Braziliaanse kant, en een hele dag voor de Argentijnse kant. Bij de Argentijnse kant kun je tot heel dichtbij ‘Garganta del Diablo’ komen, het keelgat van de duivel. Hier stort het water 70 meter naar beneden onder luid gekletter. Je staat in de nevel van dit natuurgeweld te kijken. Wij verbleven in Foz do Iguaçu, waar je heel makkelijk de bus kunt pakken naar de Braziliaanse kant. Ook naar de Argentijnse kant, je moet dan wel een keer overstappen. Vergeet niet Argentijns geld mee te nemen!

    Paraty is een leuk historisch stadje, twee nachten is genoeg hier. Ilha Grande is een relaxed eiland zonder auto’s. Wij verbleven in pousada Armaçao dos Anjos in het hoofddorpje Abraão. Een simpele blauwe pousada waar kolibri’s rondvliegen en de eigenaars goed kunnen koken!

    We eindigden de reis in Rio de Janeiro. Absoluut mooi is het uitzicht vanaf de Corcovado berg. De stranden van Copacabana en Ipanema zijn bedrijvig en vermakelijk, maar je moet wel heel goed op je spullen letten en niets van waarde meenemen. En dit vond ik het grote nadeel van Rio: de criminaliteit, waarschijnlijk nog meer aangewakkerd in aanloop naar de Olypische Spelen. Ik raad aan alles onder je kleding te dragen en je geld te verspreiden. Neem geen rugzakje of tas mee en laat waardevolle spullen achter in je hotel.

    Souvenirtip: Havaiana's! Ze zijn er in alle kleuren en printen, en kosten iets van 8 Euro per paar.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Brazilië:

    Iguazu Falls • Ilha Grande • Corcovado National Park

    Mijn Brazilië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 7
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 9
    • Eten: 6
    • Stranden: 8

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 7,2

    1 review
    1 waardering

    “GEWELDIG! ”

    Geplaatst 16-01-2017 • gereisd mei 2016 • 3 weken lang • met partner • zelfstandig

    Wij zijn in 2016 drie weken naar Brazilie geweest. De eerste dag zijn we gelijk vanuit Rio doorgereisd naar Campo Grande en vervolgens naar Bonito. Hier hebben wij in het zoete water gesnorkeld en genoten van al het moois in de omgeving. De toekans vliegen je om de oren net zoals de ara ara’s (blauwe papagaaien). Vervolgens zijn wij teruggereisd naar Campo Grande en vanuit daar hebben wij een auto gehuurd richting Port Jofré (Pantanal). Dit was werkelijk waar geweldig! Het is een flink stuk rijden, maar je kan overal stoppen onderweg en het uitzicht is werkelijk waar prachtig. Wij hebben in totaal 3 nachten doorgebracht op de pantanal, geweldig. Overal vogels, kleine aapjes, kaaimannen en capibara’s. Na 4 geweldige dagen zijn we doorgereisd naar Chapada Diamantina voor het geweldige uitzicht. Hier zijn we één nachtje gebleven en toen weer teruggereisd naar Campo Grande om de laatste 11 dagen in Rio door te brengen. Hier hebben wij helaas erg slecht weer gehad. We hadden gelukkig een paar droge dagen waarop we de Suikerberg, Christ the Redeemer en een voetbal wedstrijd konden bezoeken. Vooral de voetbal wedstrijd was zoals je die mag verwachten in Brazilie. Negentig minuten lang, passie, zang en geweldig voetbal!

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Brazilië:

    Pantanal • Rio de Janeiro

    Mijn Brazilië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 8
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 9
    • Eten: 5
    • Stranden: 6

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 10,0

    1 review
    1 waardering

    “Hartverwarmend ritme van thuiskomen in pipa”

    Geplaatst 30-12-2016 • meerdere keren gereisd, laatste keer in juni 2013 • met partner • zonvakantie

    ,,Knijp me nog eens"; Ja, ik ben er echt! De stranden van Pipa. Zonovergoten oase van rust, kilometers lang wandelen langs een onaangetaste kust. Zwemmen tussen wilde dolfijnen die aan je horizon de zon tegemoet springen. Wow! ongekend! dat gevoel kenden wij nog niet.. inmiddels 2 x terug geweest! enorm bijzondere bestemming. Hartverwarmend!

    Mijn Brazilië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 10
    • Gastvrijheid: 10
    • Natuur: 10
    • Eten: 10
    • Stranden: 10

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • 8,0

    2 reviews
    2 waarderingen

    “Mooie combinatie van cultuur en natuur ”

    Geplaatst 29-12-2016 • gereisd oktober 2016 • 3 weken lang • alleen • groepsrondreis • met Djoser

    brazilie is enorm groot en niet in de 3 weken die ik had volledig te bereizen dus heb ik besloten de amazone voor een andere keer te bewaren. Deze reis van 3 weken was een mooie combinatie van cultuur en natuur. De watervallen foz do iguacu zijn echt prachtig. De Argentijnse kant van de watervallen mag zeker niet overgeslagen worden want die is nog mooier dan de Braziliaanse kant. De pantanal is prachtig in zijn natuur en hier leeft de jabiru die je alleen in brazilie kunt zien. Mede reizigers vonden de pantanal wat tegen vallen en hadden verwacht hier meer te zien, maar laten we vooral niet vergeten dat je in de natuur bent en je moet zoeken en wat geluk moet hebben bij het zien van dieren. Voor vogelliefhebbers is dit sowieso een prachtige reis om te maken. RIO is echt geweldig met zijn christusbeeld, suikerbroodberg en copocabana beach. Niet te vergeten brazilie is een erg duur land en een reis hier naar toe kost dan ook wel wat. Daarnaast is het ook echt een vlees land en na 3 weken heb je wel weer even genoeg vlees gezien.

    Mijn mooiste plekken & hoogtepunten in Brazilië:

    Rio de Janeiro • Pantanal • Ilha Grande

    Mijn Brazilië beoordeling:

    • Cultuur & bezienswaardigheden: 9
    • Gastvrijheid: 8
    • Natuur: 8
    • Eten: 7
    • Stranden: 8

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren


Deel jouw Brazilië reiservaring!

Ben jij onlangs in Brazilië geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

Deel jouw reiservaring

Bezoek ook eens

Alle landen in Zuid-Amerika

Brazilië essentials

Vlag: Brazilië
Beste reistijd: Het hele jaar
Visum nodig? Nee
Minimum vliegduur: 12 uur
Richtprijs retourticket: € 850
Lokaal prijsniveau:
Inentingen: aanbevolen: DTP, hepatitis A evt. buiktyfus, dengue, gele koorts, hepatitis B, malaria, rabiës, tuberculose. Meer info of een afspraak maken kan hier.

Top 3 Brazilië specialisten

Riksja Brazilië

Riksja Brazilië

Stel zelf de Brazilië rondreis samen die bij jouw wensen past door bouwstenen te combineren tot een complete rondreis.
Bezoek website


FOX Verre Reizen

FOX Verre Reizen

Bij FOX vind je de diverse Brazilië groepsreizen en privéreizen, zowel los als combireizen met o.a. Argentinië, Chili en/of Bolivia.
Bezoek website


NRV

NRV

NRV biedt maar liefst 7 individuele Brazilië rondreizen: van de complete highlights tot specifiek Noordoost- of Zuid-Brazilë.
Bezoek website

Meer Brazilië reisorganisaties

Djoser
Djoser

Geliefde groepsreizen.
Bezoek website

Shoestring
Shoestring

Groepsreizen on a budget.
Bezoek website

Tenzing Travel
Tenzing Travel

Brazilië op maat.
Bezoek website

Koning Aap
Koning Aap

Avontuurlijke groepsreizen.
Bezoek website

Brazilië2Go
Brazilië2Go

Brazilië zelf samenstellen.
Bezoek website

Kras Reizen
Kras

Voordelig & met KLM.
Bezoek website

Sawadee
Sawadee

Groepsreizen mét individuele vrijheid.
Bezoek website

SNP Natuurreizen
SNP Natuurreizen

Avontuur op maat.
Bezoek website

Bezienswaardigheden Brazilië

Vliegtickets naar Brazilië


Meer over vliegen naar Brazilië

Hotels in Brazilië zoeken

Hotels in Brazilië zoeken

Boek je rondreis naar Brazilië

Riksja Brazilië
1. Riksja Brazilië

Zelf je reis samen stellen.
Bezoek website

FOX Verre Reizen
2. FOX Verre Reizen

O.a. groepsreizen en individuele privé-rondreizen.
Bezoek website

NRV
3. NRV

Individuele rondreizen.
Bezoek website


Bekijk de top 10 Brazilië rondreizen


Vliegtickets Brazilië

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Brazilië
V.a. 434 Meer over vliegen naar Brazilië