27 Vakantiedagen

Inentingen, gezondheidszaken en hygiëne

De inenting tegen gele koorts is verplicht als je zeven dagen voor aankomst in een land bent geweest waar gele koorts voorkomt.  Verder worden de inentingen tegen DTP en Hepatitis A aangeraden. In het hele land komt de malariamug voor; al is de kans dat je gestoken wordt door een besmette mug vrij klein. Laat je altijd persoonlijk adviseren over maatregelen tegen malaria. Kijk voor meer informatie over inentingen en voor het maken van een afspraak hier bij Meditel.

Cambodja is een Aziatisch land, dus de hygiënevoorschriften en normen en waarden zijn anders dan in Europa. Kraanwater kan je niet drinken en het is noodzakelijk dat het toiletpapier in de prullenbakken naast de wc wordt gegooid. Ziekenhuizen en klinieken in Phnom Penh zijn geschikt voor het laten behandelen van kleine kwalen of reizigersziektes, maar voor serieuze problemen is het noodzakelijk om naar Bangkok te vliegen.

Lees verder: Geografie >

Top 3 Cambodja specialisten

Riksja Cambodja

Riksja Cambodja

Je eigen individuele Cambodja reis samenstellen met bouwstenen? Bij Riksja werken louter reisliefhebbers die je helpen een ideale privéreis te maken!
Bezoek website


ANWB Vakanties

ANWB Vakanties

De vertrouwde ANWB heeft een ruim aanbod Cambodja en Azië rondreizen, zowel in groepsvorm als individueel met privéchauffeur.
Bezoek website


Sawadee

Sawadee

Sawadee is gespecialiseerd in groeps- en familiereizen en heeft talloze Cambodja (combi-) rondreizen in zijn assortiment, waaronder leuke gezinsreizen en reizen in intnernationaal gezelschap.
Bezoek website

Boek je rondreis naar Cambodja

Riksja Cambodja
1. Riksja Cambodja

Zelf je reis samen stellen.
Bezoek website

ANWB Vakanties
2. ANWB Vakanties

Groeps- en individuele rondreizen.
Bezoek website

Sawadee
3. Sawadee

Groeps- en familierondreizen.
Bezoek websiteBekijk Cambodja rondreizen
Vanaf €104 incl. vliegticket

Vliegtickets Cambodja

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Cambodja
V.a. 482
t>