Filter op:

Prijs

tot

Aantal dagen


Reissoort


Reisorganisatie

Een reis naar Ierland maken? Vergelijk hieronder alle actuele Ierland rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen!

88 Ierland rondreizen gevonden

 • Budget topper

  Fly-drive naar Hello Ireland

  8-daagse groepsrondreis

  8-daagse Fly-drive naar Hello Ireland

  673 incl. vliegticket Bekijken
 • Cassidy's

  4-daagse stedentrip

  4-daagse Stedentrip naar Cassidy's in Dublin

  131 incl. vliegticket Bekijken
 • Ierland - Dingle Way

  10-daagse groepsrondreis

  wandelvakantie langs bed & breakfasts

  860 excl. vliegticket Bekijken
 • Ierland

  8-daagse individuele rondreis

  Op deze fly drive ontdek je met je huurauto in je eigen tempo alle bezienswaardigheden van Ierland. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie.

  819 incl. vliegticket Bekijken
 • Wandelvakantie Ierland

  10-daagse groepsrondreis

  Ierland, land van mythes, legenden, groene heuvels in adembenemende landschappen en historische schatten. Tijdens deze reis gaan we al wandelend dit prachtige Ierland ontdekken. Geniet van prachtige wandelingen in Killarney National Park en bij de bijzondere Ring of Kerry. Natuurlijk gaan we naar de Cliffs of Moher met schitterende uitzichten over de Atlantische Oceaan en wandelen we in het maanlandschap van de Burren. Boek nu deze volledig verzorgde wandelreis Ierland.Wandelniveau: Meer informatie over verschillende wandelniveaus vindt u onder tab Reisinfo.

  1069 excl. vliegticket Bekijken
 • Groepsrondreis Noord-Ierland/Ierland

  groepsrondreis

  Tijdens deze rondreis door Noord-Ierland en Ierland reizen we langs groene heuvels, ruige kliffen, prachtige natuurgebieden en geologische wonderen. Hoogtepunten als Giant's Causeway, Connemara, de Cliffs of Moher en de Ring of Kerry komen voorbij. We wandelen in de prachtige natuur van Ierland waar tientallen tinten groen elkaar afwisselen. Sluit deze prachtige reis af met een Irish Stew en guinness in een echte Ierse pub in de hoofdstad Dublin.

  1899 incl. vliegticket Bekijken
 • 17-daagse rondreis Ierland, via Wales

  17-daagse individuele rondreis

  Afwisselende rondreis door Wales en het ruige westen en noordwesten van Ierland. Boordevol highlights en mogelijkheden voor gezinsactiviteiten van kastelen tot surfen en mountainbiken tot vuurtorens bezoeken.

  1309 excl. vliegticket Bekijken
 • Ierland - Wild Atlantic Way - Zuid

  11-daagse individuele rondreis

  Actieve rondreis per auto langs hotels en guesthouses

  725 excl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Noord-Ierland/Ierland

  individuele rondreis

  Tijdens deze rondreis door Noord-Ierland en Ierland reizen we langs groene heuvels, ruige kliffen, prachtige natuurgebieden en geologische wonderen. Hoogtepunten als Giant's Causeway, Connemara, de Cliffs of Moher en de Ring of Kerry komen voorbij. We wandelen in de prachtige natuur van Ierland waar tientallen tinten groen elkaar afwisselen. Sluit deze prachtige reis af met een Irish Stew en guinness in een echte Ierse pub in de hoofdstad Dublin.

  1998 excl. vliegticket Bekijken
 • 12-daagse hotel rondreis Ierland

  12-daagse individuele rondreis

  Korte rondreis Ierland voor met zijn tweetjes. Uitstekende & charmante hotels in leuke en interessante plaatsen. Deze route gaat via Zuid-Wales naar Zuid- en West-Ierland.

  923 excl. vliegticket Bekijken
 • 14- of 17-daagse bed & breakfast flydrive Ierland

  14-daagse individuele rondreis

  Prachtige rondreis Ierland met verblijf in uitstekende en charmante bed & breakfasts in leuke en interessante plaatsen. Langs Ierse highlights zoals de Ring of Kerry, Dingle Bay, Cliffs of Moher, Connemara en Dublin. Autohuur en vlucht zijn inbegrepen.

  974 excl. vliegticket Bekijken
 • 14-daagse bed & breakfast rondreis Ierland, Wales

  14-daagse individuele rondreis

  Prachtige rondreis Ierland met verblijf in uitstekende en charmante bed & breakfasts in leuke en interessante plaatsen. Langs Ierse highlights zoals de Ring of Kerry, Dingle Bay, Cliffs of Moher, Connemara en Dublin.

  843 excl. vliegticket Bekijken
 • 15-daagse bed & breakfast rondreis Ierland en Noord-Ierland

  15-daagse individuele rondreis

  Vijf dagen op twee plekken in het onontdekte Noord-Ierland met talloze filmlocaties van o.a. Game of Thrones. Vervolgens naar Slieve League, de prachtige maar minder bekende 'Cliffs of Moher van het Noorden'. Dan het ruige Connemara. Tot slot een B&B bij Dublin, buiten het lawaai van de stad.

  841 excl. vliegticket Bekijken
 • 15-daagse familierondreis Wales, Zuid-Ierland

  15-daagse individuele rondreis

  Prachtige rondreis Ierland voor met het hele gezin. Uitstekende & charmante hotels en vakantiewoning in leuke en interessante plaatsen. O.a. op de route highlights van Ierland zoals: Ring of Kerry, de Ring of Beara en -iets verderop - de Slea Head Drive op het schiereiland Dingle.

  1052 excl. vliegticket Bekijken
 • 15-daagse Flydrive Join the family

  15-daagse individuele rondreis

  Ontdek met het hele gezin het echte Ierland! Je logeert deze rondreis bij de Ieren thuis in hun bed & breakfast, krijgt de beste insider-tips en ervaart de veelgeroemde Ierse gastvrijheid vanuit de eerste hand.

  1419 excl. vliegticket Bekijken
 • 17-daagse hotel rondreis Ierland

  17-daagse individuele rondreis

  Prachtige rondreis Ierland voor met zijn tweetjes. Uitstekende & charmante hotels in leuke en interessante plaatsen. O.a. op de route highlights van Ierland zoals: Ring of Kerry, Dingle Bay, Cliffs of Moher, Connemara & Clane/Dublin.

  1239 excl. vliegticket Bekijken
 • 18-daagse familierondreis Wales, Ierland

  18-daagse individuele rondreis

  Prachtige rondreis Ierland voor gezinnen. Verblijf in hotels met familiekamers en charmante cottages. O.a. op de route: Ring of Kerry, Dingle Bay, Cliffs of Moher, Dublin.

  1142 excl. vliegticket Bekijken
 • 25-daagse hotel rondreis Ierland, inclusief Noord-Ierland

  25-daagse individuele rondreis

  Prachtige rondreis Ierland & Noord-Ierland voor met zijn tweetjes. Uitstekende & charmante hotels in leuke en interessante plaatsen. Je ontdekt de highlights van Ierland zoals: Ring of Kerry, Cliffs of Moher, Connemara, Wild Atlantic Way, Giant's Causeway, Londonderry, Belfast & Dunboyne.

  1209 excl. vliegticket Bekijken
 • 25-daagse hotel rondreis Wales, Ierland, Noord-Ierland en Schotland

  25-daagse individuele rondreis

  Prachtige route via de mooiste plekken van Noord- én Zuid-Wales, Zuidwest-, West- en Noord-Ierland en Schotland met verblijf in heerlijk comfortabele hotels op fantastische locaties én een buitenhut met benedenbedden op de overtochten. Een fantastische reis in rustig tempo; geen gehaast en véél beleven.

  1539 excl. vliegticket Bekijken
 • 8-daagse bed & breakfast flydrive Zuidwest Ierland

  8-daagse individuele rondreis

  Met deze volledig verzorgde flydrive naar Ierland ga je met een gerust hart op pad. De reis is van voor tot achter tot in de puntjes geregeld. Je ontdekt de torenhoge kliffen, verborgen stranden en woeste baaien van Zuidwest Ierland. Met verblijf in drie charmante bed & breakfasts kom je tijdens deze rondreis naar Ierland écht bij de Ieren thuis.

  659 excl. vliegticket Bekijken